reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

U nas o dziwo (bo Irlandia) tez bialo - sadź na drzewach utrzymuje sie caly dzien i nawet delikanty sniezek sypie!!! niesamowita jest w tym roku zima - szkoda tylko ze taka mrozna :zawstydzona/y: dzis do 11tej utrzymywalo sie -6stopni na dworzu - a tu domki nie przystosowane do takich mrozow :-(mam nadzieje ze rury nie popekaja bo bez wody zostaniemy:no: ja tez w domku kibluje z maluchem, ale dlatego ze przeziebiona jestem i wole nie rozlozyc sie bardziej. Maluch poki co trzyma sie dobrze, tylko lekki kaszelek go meczy.
Taaaaaaak
U nas już poszły (rury) albo woda zamarzła bo od rana zimnej wody nie ma co oznacza ze i ciepła juz na wykonczeniu bo bojler mamy...
Brak mi słów - kilka stopni ponizej zera i troche śniegu i juz wszystko sparalizowane (drogi, miasta..) a sprzet szwankuje..
Co za kraj...
moze chociaz wreszcie opony zimowe zaczna wprowadzac :sorry2:

Ale tu cisza nastała :szok::szok::szok:

Dopiero co do kompa udało mi sie usiąśc :shocked2:
jakos cały dzien cośtam do zrobienia bylo...:dry: teraz nadrabiam zaległości...

w kwestii zdjęć - mi jest obojetne - na nk tez zamieszczam zdjecia moje i dzieci, a tam przeciez sa nawet moje dane osobowe...a tu jestem PRAWIE anonimowa..
ale na nk galerie moga widziec osoby tylko z twojej grupy znajomych jesli tak sobie ustawisz bo chyba przeciez o to chodzi zeby "obcy" niesprecyzowani ludzie nie mieli do tego wglądu, a wlasciwie mozliwosci ściągniecia tych zdjęc...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
co do ściągnięcia zdjęć też już pisąłam w tej sprawie do admina bo ma być ulepszanie forum więc może być tak że nie będzie można kopiować zdjęć ale nie obiecuję

kilkolek śliczne świąteczne zdjęcie :tak:

widzę że u niektórych na powiększanie rodzin się zanosi:-)fajnie trzymam kciuki

chciałam mniejszą różnicę wieku przy moich dzieciach ale teraz jestem zadowolona z 4 lat bo Martynia jest bardzo samodzielna i bardzo mi pomaga
bawimy się razem i wiem że nie dałabym rady gdyby Martynia była młodsza

....ale na nk galerie moga widziec osoby tylko z twojej grupy znajomych jesli tak sobie ustawisz bo chyba przeciez o to chodzi zeby "obcy" niesprecyzowani ludzie nie mieli do tego wglądu, a wlasciwie mozliwosci ściągniecia tych zdjęc...
No właśnie, ja tez na nk mam zablokowaną galerie dla "obcych"
co do ściągnięcia zdjęć też już pisąłam w tej sprawie do admina bo ma być ulepszanie forum więc może być tak że nie będzie można kopiować zdjęć ale nie obiecuję
to by tez bylo super rozwiazanie,ale dziwne, ze nikt na to od nich wczesniej nie wpadl, pewnie bedzie ciezko
widzę że u niektórych na powiększanie rodzin się zanosi:-)fajnie trzymam kciuki
chciałam mniejszą różnicę wieku przy moich dzieciach ale teraz jestem zadowolona z 4 lat bo Martynia jest bardzo samodzielna i bardzo mi pomaga
bawimy się razem i wiem że nie dałabym rady gdyby Martynia była młodsza
ja tez o drugimchcialabym pomyslec za 3-4 lata :happy2:,
ale nigdy nie wiadomo jak moja anty zadziala :baffled:
tabl maja miejsza dawke hormonow i nie dam sobie glowy za nie obciac :dry:, wiec musze byc przygotowana na wszystko :shocked2:
Kaska zadam wscipskie pytanko, jak ci sie udalo zachowac odstep 4 lata :confused::baffled::confused:
Jesli chodzi o drugie dzieciatko to bardzo bym chciała urodzic latem i dziewczynke :cool2:

A ja szczerze mówiąc mam mały apetyt.
W sumie to nic mi po porodzie jakoś nie smakuje tak jak dawniej.
Zawsze trochę wydziwiałam z jedzeniem, ale teraz dziwne rzeczy się dzieją.
Nie wiem- możre to od zmęczenia i niewyspania ?

reklama
Ja jestem ogolnie niewyspana, zmeczona, stale nerwowa i nie jem prawie wcale. Wczoraj pierwszy posilek zjadlam o 12.00 i jakos wcale glodna nie bylam. :szok: Jak tak dalej pojdzie to bede wazyc 40 kg i wygladac jak wieszak :wściekła/y:

Do góry