reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

w kwestii zdjęć - mi jest obojetne - na nk tez zamieszczam zdjecia moje i dzieci, a tam przeciez sa nawet moje dane osobowe...a tu jestem PRAWIE anonimowa..
też właśnie o to chodzi... że niechciałabym skasować tematu gdzie ktoś ma ohotę nadal wstawiać zdjęcia:tak: dla mnie to też obojętne ale trzeba się liczyć ze zdaniem innych :tak:
aha poprosiłam administratorkę o przeniesienie naszej ngrupy;-)

reklama
O rety :shocked2::shocked2::shocked2: !!!
Małego miałaś ze sobą?
ja to na razie nosa nie wystawiam z domu, bo u mnie zaspy :baffled:
no właśnie dlatego tyle szłam, bo wózek mi się zakopywał. I tak dobrze, ze bylam z m. Jednego mieliśmy w sankach, drugiego w gondoli i się zmienialiśmy, bo sama z podwójnym wózkiem zakopałabym się na amen juz pod domem.

no właśnie dlatego tyle szłam, bo wózek mi się zakopywał. I tak dobrze, ze bylam z m. Jednego mieliśmy w sankach, drugiego w gondoli i się zmienialiśmy, bo sama z podwójnym wózkiem zakopałabym się na amen juz pod domem.
ale miałaś przynajmniej dodatkowe ćwiczenia :)) ruch po zaspach z takim obciążeniem na pewno spaliłaś mase kalorii :))

też właśnie o to chodzi... że niechciałabym skasować tematu gdzie ktoś ma ohotę nadal wstawiać zdjęcia:tak: dla mnie to też obojętne ale trzeba się liczyć ze zdaniem innych :tak:
aha poprosiłam administratorkę o przeniesienie naszej ngrupy;-)
wreszcie przestaniemy byc przyszłymi mamami :-D
tak tak - jest mi obojetne totez licze sie ze zdaniem wszystkich :cool2: i tych co chca i tych co nie chca

tak sobie właśnie pomylałam, ze jak któraś planowała rok róznicy między dziećmi to pomału musi zaczynać starania...
ciekawe, która będzie pierwsza :-)

hehe jak ja bylam wczoraj na wizycie u gin i robil usg to jakos w mysli mi przyszlo na mysl ze zaraz powie ze zarodek jest beuehhe nie wiem czemu :) a pozatym to jak glupia zapominalam ze w ciazy nei ejstem i szukalam dzidzi na monitorze :)

reklama
niezaleznie od diety mleczko i tak bedzie wartosciowe - chodzi o to, zeby nam nie wypadły włosy i zęby, no i zebysmy nie umarły na niedozywienie :baffled: dzidzius niezaleznie od naszej diety powyciaga sobie to co wartosciowe :tak:

njbezpiexzniej odstawic słodycze, jesc mniej i sie ruszac :tak: szkoda, ze to takie trudne jest :zawstydzona/y:
no właśnie ... takie trudne! :szok::-D
ja codziennie wcinam budyń waniliowy albo czekoladowy!!! masakra! no i trochę czekolady nie ujdzie mojej uwadze :cool2: generalnie non stop głodna chodzę!
Wagowo juz doszłam do siebie ale obwodowo nie za bardzo :szok:

Do góry