reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

bo ona zaczęła kasowac po tej aferze te zdjęcia ale modeczka pokazuje linki skąd wzięła. Przez kilak dni mozna było porównać, a potem się chyba przestraszyła

kilolek
Streść mi proszę o co tam chodziło bo nie mogę otworzyć tego linka :dry:

A ja miałam dziś wyjść z małą i dupa. Mamy -6 stopni, brzydko, pochmurnie i wszedzie szron. Dla was -6st to pewenie niewiele ale tutaj strasznie wysoka wilgotność i zupełnie inaczej temp się odczuwa znaczy mroźniej.
Przez ostatnie dni nie wychodziłysmy (chociaż pogoda w miare była - ok -2 i słonecznie) bo wczesniej bylysmy przy bardzo zimnej pogodzie nad jeziorem i chciałam ja w domu troche przetrzymac żeby mi sie nie zaprawiła

A co do zdjęć... skoro jak rozumiem ktoś je sobie gdzieś wykorzystał, to może przeniesiemy ten watek tam do grupy zamkniętej...? :confused:
Co myślicie?

reklama
ja też właśnie nie wiem a już pytalam 2 razy

Coś Wam pokażę.. sytuacja z innego forum
historia dziewczyny poruszyła wszystkich - niesamowite historie o chorych dzieciach, problemach z ciążą rodem z "Chirurgów" i "Dr Hausa" ale to pikuś, zobaczcie co ona zrobiła...
Zaloguj Kobieta, Ciąża, Dziecko, Moda, Uroda w NaObcasach.pl
gdyby się w razie otwierało na początku wątku - afera rozpętała się na 313 stronie
zauważcie, że częśc zdjęć jest ukradziona z naszego forum!

może jednak zamkniemy nasz wątek zdjęciowy??
Szok normalnie :szok: Jak tak można??? :no: Rzeczywiście powinnyśmy zablokować obcym dostęp do naszego forumowego albumu!

no widzisz, bo one idą w długość, a nie szerokość :happy2:
Wiesz co?
to super
przynajmniej będą szczupłe laseczki :cool2:
Nasze listopadowe modelki
Heh, nie potrafię sobie wyobrazić, jak będą wyglądały w przyszłości :-D Zresztą niech wyglądają sobie jak chcą, byleby czuły się dobrze we własnej skórze :tak:

mary_mary dziewczyna udawała, ze jest w ciąży, wymyślała niestworzone historie i wklejała zdjęcia, które okazały się ukradzione m.in. z naszego forum tzn z BB. Normalnie cudze zdjęcia wklejała jako swoje własne - brzucha, dzieci, zdjęcia z usg...

mary_mary dziewczyna udawała, ze jest w ciąży, wymyślała niestworzone historie i wklejała zdjęcia, które okazały się ukradzione m.in. z naszego forum tzn z BB. Normalnie cudze zdjęcia wklejała jako swoje własne - brzucha, dzieci, zdjęcia z usg...
a gdzie ona to pisała chodzi mi o temat

Szok normalnie :szok: Jak tak można??? :no: Rzeczywiście powinnyśmy zablokować obcym dostęp do naszego forumowego albumu!

Heh, nie potrafię sobie wyobrazić, jak będą wyglądały w przyszłości :-D Zresztą niech wyglądają sobie jak chcą, byleby czuły się dobrze we własnej skórze :tak:
jestem za:tak::tak::tak::tak:jak się tylko da to zablokujmy galerie

Zarejestrowalam sie i znalazlam.
Masakra jakas.. :no:

A ja mam pytanie za 100 pkt.. co jej to dawalo???:baffled:
domyslam sie ze swego rodzaju satysfakcje... :wściekła/y:

a moze to jakas nieszczesliwa kobieta ktora nie moze miec dzieci...?:confused:

Dziewczyny historii jeszcze nie przeczytalam ale takze jestem za zeby usunac zdjecia naszych szkrabow...

Nie wiem jak to jest z tym albumem zamknietym ale postaram sie znalezc info, lub napisze do Kamci bo to ona sie opiekuje nasza grupa na zamknietym wiec moze ona bedzie miala mozliwosc otworzenia tam albumu ze zdjeciami.

A tymczasem mam usunac watek ze zdjeciami? na jakis czas poki nie znajdziemy innego rozwiazania? Bede go mogla przywrocic w razie czego :tak: czy zostawic?

reklama
Dziewczyny historii jeszcze nie przeczytalam ale takze jestem za zeby usunac zdjecia naszych szkrabow...

Nie wiem jak to jest z tym albumem zamknietym ale postaram sie znalezc info, lub napisze do Kamci bo to ona sie opiekuje nasza grupa na zamknietym wiec moze ona bedzie miala mozliwosc otworzenia tam albumu ze zdjeciami.

A tymczasem mam usunac watek ze zdjeciami? na jakis czas poki nie znajdziemy innego rozwiazania? Bede go mogla przywrocic w razie czego :tak: czy zostawic?

Ja jestem za tym żeby zamknąć, tym bardziej ze wrazie czego można przywrócić :tak:

Do góry