Zostawie je do poki Kamcia mi nie odpisze, co z zamknietym albumem ;-) a pozniej poprzerzucamy fotki na zamkniety jezeli sie bedzie dalo
ze tak spytam jaki zamkniety? ja nic nie wiem co gdzie jak
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zostawie je do poki Kamcia mi nie odpisze, co z zamknietym albumem ;-) a pozniej poprzerzucamy fotki na zamkniety jezeli sie bedzie dalo
A ja wrócę do poruszonego kiedyś tematu z racji tego że coraz bliżej do terminu;
mama chrzestna w ciąży...?
Przypomnę ze chodzi o to ze istnieje zabobon ze to odbiera dziecku (temu chrzszczonemu) siły życiowe i przynosi nieszczescie...
Dla mnie branie takich przesądów wogóle pod uwage jest żenujące ale ten temat cały czas u nas wraca
niby z tesciową wyjasnione - cyt. "no skoro jestescie świadomi CO ROBICIE (tutaj pożadna aluzja...) to mi nic do tego i uszanuje wasza decyzje"...
ale non stop temat wraca... albo slysze ze ktos slyszal ze to prawda i wogóle.... ze absolutnie... Jezu, ciemnota nas ogarnia...
A jak nie daj bóg coś sie stanie to bedzie że to przez to...
Czy ja naprawde mam brac to pod uwage..??
tylko po jakims czasie babka meza ze to z ciezarna to prawda a to o imionach to zabobon ... parodia
biedactwo. trzymaj się dzielnie )Cześc dziewczyny
u nas armagedon szpitalny Michaśkę zabrałam do domku to mi się na nowo Martynia rozchorowała a teraz mąż w szpitalu
więc nie mam sił zaglądać na bb ale mocno wszystkich pozdrawiam
jaki wstyd? najważniejsz, że mała jest na dworze. Ja też bym tak czasami chciala mlodego w bezwietrznym miejscu postawic jak jest brzydka pogoda, a on odrazu jest nie spokojny w gondoli jak nie jest w ruchu i nawet bujanie nie pomaga na dluzsza mete. Pocieszam się tylko, że ja przy okazji spalam kalorieA jednak wyszlysmy sie przewietrzyc - przed dom
Pogoda juz lepsza tj +1st i nawet niebo tylko troche zasnute. Nie mam gdzie spacerowc (brak chodników i pobocza) wiec wystawiłam sobie krzesełko, mała w gondole (juz przy ubieraniu zasypiała) i chrapie sobie smacznie a ja - laptop na kolanach
wstyd normalnie.. ;-)
o rety !!!!Cześc dziewczyny
u nas armagedon szpitalny Michaśkę zabrałam do domku to mi się na nowo Martynia rozchorowała a teraz mąż w szpitalu
więc nie mam sił zaglądać na bb ale mocno wszystkich pozdrawiam
hehehe prawie o połowejak jezdziłam 160 to zeszłam do 80z godziny na dwie, to żeś zwolnila nie ma co (to taki żarcik)
ja też właśnie nie wiem a już pytalam 2 razy
Coś Wam pokażę.. sytuacja z innego forum
historia dziewczyny poruszyła wszystkich - niesamowite historie o chorych dzieciach, problemach z ciążą rodem z "Chirurgów" i "Dr Hausa" ale to pikuś, zobaczcie co ona zrobiła...
Zaloguj Kobieta, Ciąża, Dziecko, Moda, Uroda w NaObcasach.pl
gdyby się w razie otwierało na początku wątku - afera rozpętała się na 313 stronie
zauważcie, że częśc zdjęć jest ukradziona z naszego forum!
może jednak zamkniemy nasz wątek zdjęciowy??