reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

ale są foteliki, które są w pozycji leżącej :tak:
nie pamiętam marki ale widziałam w tv fotelik, który się rozkłada z ozycji siedzącej do całkowicie leżącej. Potem oglądałam w necie i wyglądał cąłkiesm spoko tylko cena spoko nie była :no:
W tv eksperci się wypowiadali, ze to bardzo dobrre dla dziecka zęby je na leżąco wozić a nie w tych fotelikach i broń boże ni chodzić na spacery w tych fotelikach zamiast gondoli. To był jakiś prigram dla matek i porównywali foteliki.
A tak w ogóle to można przewozić dzieci w gondoli i to jest najzdrowsze. Np chicco ma taką funkcję. Trzeba dokupić do gondoli zestaw mocujący w samochodzie.

Ja się wymądrzam :-) ale sama mam zwykły fotelik, bo zwyczajnie mi kasy szkoda, a że samochodu nie mam i jeżdżę od wielkiego dzwonu jak się ktoś nade mną ulituje to bez sensu... stoi tylko i sie kurzy

reklama
Dalej mi nikt nie powiedzial co z Kaska :wściekła/y: czy to jakas tajemnica?:szok:
ja też właśnie nie wiem a już pytalam 2 razy

Coś Wam pokażę.. sytuacja z innego forum
historia dziewczyny poruszyła wszystkich - niesamowite historie o chorych dzieciach, problemach z ciążą rodem z "Chirurgów" i "Dr Hausa" ale to pikuś, zobaczcie co ona zrobiła...
Zaloguj Kobieta, Ciąża, Dziecko, Moda, Uroda w NaObcasach.pl
gdyby się w razie otwierało na początku wątku - afera rozpętała się na 313 stronie
zauważcie, że częśc zdjęć jest ukradziona z naszego forum!

może jednak zamkniemy nasz wątek zdjęciowy??

Ostatnia edycja:
ja też właśnie nie wiem a już pytalam 2 razy

Coś Wam pokażę.. sytuacja z innego forum
historia dziewczyny poruszyła wszystkich - niesamowite historie o chorych dzieciach, problemach z ciążą rodem z "Chirurgów" i "Dr Hausa" ale to pikuś, zobaczcie co ona zrobiła...
Zaloguj Kobieta, Ciąża, Dziecko, Moda, Uroda w NaObcasach.pl
gdyby się w razie otwierało na początku wątku - afera rozpętała się na 313 stronie
zauważcie, że częśc zdjęć jest ukradziona z naszego forum!

może jednak zamkniemy nasz wątek zdjęciowy??

przeczytalam .. szok :/ normalnie nawet brzuch wziela od grudniowek :|

BURA pieknie rosna twoje dziewczyny, wszystko w swoim czasie, kazde dziecko jest inne i twoje tez beda rosly tak jak trzeba w swoim indywidualnym czasie. Przeciez ich nie glodzisz co:confused: (to tez oczywiscie żarcik) pojda w dlugosc i wage przy pierwszej nadajacacej sie do tego okazji :happy2:
No właśnie się zastanawiam jak to jest z tą długością, bo ostatnio mi wyjechały na 97 centyl :szok: Strasznie są długaśne. Trudno mi jest dopasować dla nich jakieś ubranka - body ubieram na 62/68 - na długość sa dobre, a na szerokość dużo za luźne. Ale chyba to mają po mie, bo ja mam strasznie długi tułów. Trudno mi jest znaleźć bluzkę, która zakrywa mi pępek :baffled:

reklama
No właśnie się zastanawiam jak to jest z tą długością, bo ostatnio mi wyjechały na 97 centyl :szok: Strasznie są długaśne. Trudno mi jest dopasować dla nich jakieś ubranka - body ubieram na 62/68 - na długość sa dobre, a na szerokość dużo za luźne. Ale chyba to mają po mie, bo ja mam strasznie długi tułów. Trudno mi jest znaleźć bluzkę, która zakrywa mi pępek :baffled:
no widzisz, bo one idą w długość, a nie szerokość :happy2:
Wiesz co?
to super
przynajmniej będą szczupłe laseczki :cool2:
Nasze listopadowe modelki

Do góry