reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

kilolek
Muszę ci powiedziec ze to naprawde dużo :baffled:
Ja nawet pisałam do hotelu (Campanile) w którym kiedyś pracowałam i tam NAJDROŻSZA opcja to 75zl... (podstawowa to 50zl)
jak nizej
I.Propozycja I 50 pln/os

Bulion z warzywami i kawałkami kurczaka.
Schab faszerowany grilowaną szynką i serem w aromatycznym sosie pieczeniowym.
Ziemniaki gotowane, Sałatka z kapusty pekińskiej z papryką.
Ciasto czekoladowe z gruszką i kleksem bitej śmietany.
Kawa lub herbata.

Propozycja V 75 pln /os

Tatar ze świeżego łososia obsypany kaparami.
Zupa ze świeżego pora z roladką naleśnikową.
Małe barbecue z pieczarkami z rusztu i sosem cajene.
Ziemniaki pieczone w cząstkach , bukiet surówek.
Lody z wiśniami obtoczone wiórkami kokosowymi i migdałami ,sos karmelowy
Kawa lub herbata.

Może poszukaj czegoś jeszcze...? Czy wszędzie u ciebie takie ceny? :szok:
wszędzie niestety :-( ale szukać będę... może, ale już tracę nadzieję, bo przeciez nie zrobię w jakiejś spelunie. Dla mnie bardzo wązne jest chociaż kawałek podwórka żeby można było dzieciaki wypuścić, bo kota w zamknięciu dostana i małego uśpić w wózku

reklama
wszędzie niestety :-( ale szukać będę... może, ale już tracę nadzieję, bo przeciez nie zrobię w jakiejś spelunie. Dla mnie bardzo wązne jest chociaż kawałek podwórka żeby można było dzieciaki wypuścić, bo kota w zamknięciu dostana i małego uśpić w wózku

No, akurat w lokalu gdzie ja robie nie ma otwartej przestrzeni ale w obiektach hotelowych jak najbardziej...
Szukaj, bo to zdzierstwo straszne...
A ja załaczam link do naszej sali restauracji która oczywiście bedzie przygotowana dla nas wczesniej tzn jeden stół, białe obrusy itd.. ;-)
Jak któraś z Wrocławia zainteresowana to mówić - podeśle namiary :tak:
40zl /os to chyba dobra cena.. :-)

Załączniki

• globe.01.jpg
    globe.01.jpg
    32,2 KB · Wyświetleń: 24
  • globe.02.jpg
    globe.02.jpg
    31,9 KB · Wyświetleń: 27
my juz po chrzcinach co do przyjecia to ja mam na maksa ulatwiona sprawe bo moja mama prowadzi restauracje i w ramach prezentu nic nie musialam placic :cool2:
jak zgram zdjecia to cos wkleje
Helenka w kosciele byla jak aniol wszyscy sie smiali ze ksiadz z niej diabla wygonil bo normalnie caly czas placze (teraz juz odpukac troche mniej)

Ostatnia edycja:
:szok::szok::szok::szok::szok::szok: 400zł za 20 osób??????:szok::szok::szok::szok: u mnie 120zł za talerzyk :-(
Ja płaciłam 130 zł za talerzyk na weselu... Na chrzciny u nas max to 90 zł za osobę, ale to już naprawdę full wypas. My robimy w domu u moich rodziców i catering zamawiamy, ale moja siostra, któa rodziła w lipcu robiła w knajpie i zapłaciła 50 zł za osobę a miała zupę, drugie danie, wędliny, 2 sałatki, 3 rodzaje przekąsek i ciasta+kawa/herbata. Było łóżeczko na sali (specjalny kącik) i naprawdę jedzenia wystarczyło aż do 21... No i było jeszcze jedno danie gorące, tak około 16.

Ja dzieki Bogu ustalilam juz termin chrzcin(24,01,2010) i ciesze sie ze ksiadz nie robil mi problemow (zwiazek nieformalny). Hurrra;-) Chrzciny beda w domku.

:szok::szok::szok::szok::szok::szok: 400zł za 20 osób??????:szok::szok::szok::szok: u mnie 120zł za talerzyk :-(

Tak, 400zł. I zapomnialam dodac ze jeszcze jest rosół ;-) Mama robila tam chrzciny, jedzenie bardzo dobre, czesto jezdzimy tam z A na obiady (a mi trudno dogodzic). Fakt faktem, ze to znajomi mojej kuzynki, ale nie sadze, zeby przez to dali rabat :sorry2: Restauracja na poziomie, jedzenie przy duzym stole, a dalej jest loza, fajne, skorzane kanapy, gdzie bede mogla mloda przewinac czy nakarmic. W drugiej czesci duza sala i tam mam nadzieje dzieci beda wariowac przy muzyce i bedzie spokoj ;-):-D

a ja jestem spryciula i chrzciny beda w poprawiny po naszym slubie i dzieki temu nic nas nie beda kosztowac:cool2:
ale glownie to tak naprawde chodzi o to, ze ciezko nasza rodzine zebrac bo ja z okolic Gdanska, D ze szczecina , a sporo mojej rodziny to z poludnia no i my mieszkamy w Anglii...a tak to wszyscy beda

No my robimy z Julki urodzinami ;-)

Acha powiem Wam dlaczego jeszcze robie w lokalu - wszyscy zjedza, pogadaja itd, a potem zwina sie do domkow. W razie klopotow z Asia-jak bedzie mocno rozdrazniona, moge zawsze pojechac do domu, a A zajmie sie goscmi. My za to bedziemy miec spokoj. A w domu to wiadomo, beda dlugo siedziec, a ja wypraszac nie bede bo nie wypada. Mamy male dziecko i niestety, ale od 19 nie chce miec zadnych gosci. Wiem, wredna jestem, ale taka jest prawda :cool2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No, akurat w lokalu gdzie ja robie nie ma otwartej przestrzeni ale w obiektach hotelowych jak najbardziej...
Szukaj, bo to zdzierstwo straszne...
A ja załaczam link do naszej sali restauracji która oczywiście bedzie przygotowana dla nas wczesniej tzn jeden stół, białe obrusy itd.. ;-)
Jak któraś z Wrocławia zainteresowana to mówić - podeśle namiary :tak:
40zl /os to chyba dobra cena.. :-)
ja jestem zainteresowana:-):-):-) co to za restauracja??prosze o namiar:-):-):-)

reklama
Do góry