reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Czy ktoras z Was rejestrowala sie na ABC Dzieci: Przebieg rozwoju dziecka od 0 do 1 roku, wzrost, rozwój i zdrowie niemowlęcia ? Bo ja chce, ale tam trzeba podac dane wszystkie, a boje sie ze mi potem fakture przesla - juz raz tak sie nacielam:cool:
ja się rejestrowąłam 2 lata temu jak się Kuba urodził. Faktury nie dostałam ;-)dostawałam próbki kaszek itp ale dopiero jak Kuba skończył pół roku - jak się dietę rozszerza. Tylko nie wiem czy to nie jest to samo co te paczki promocyjne w szpitalu.

no to w sumie w moim przypadku to wszystko jedno czy się rejestrowałam, bo i tak wypełniałam ankietę w szpitalu. To chyba raczej by było dla osób, ktore dostały inne materiały promocyjne w szpitalu albo wcale. W każdym razie na próbki ttrzeba poczekać, ale nie powiem sporo dostałam, bo i jakieś słoiczki i sliniaczek raz, raz łyżeczkę, mleka modyfikowane 2, kaszki ale to wszystko mini opakowania (sloiczki były normalne) bony promocyjne na artykuły dla dzieci do rossmana, raz taki talon na darmowa paczkę słoiczków do odebrania w rossmanie. No i dużo do czytania zwłaszcza od tych producentów jedzonek

aaa już pamiętam czemu się rejestrowałam - bo mi dziewczyny z forum powiedziały, ze mimo, ze wypełniłam ankietę w szpitau to nie dostanę jeśli się tu nie zarejestruję ale nie wiem czy to prawda

A ja dzis ide sie pobawic.... tzn mam dzis urodzinki i kolezanka zabiera mnie na pare drinkow... normalnie mam wyrzuty sumienia ze zostawiam synka samego (z tata) choc przeciez ma super opieke... ale w koncu nalezy sie mi po kilku miesiacach meczarni (koncowka ciazy)????
i tak pewnie wroce szybko... :tak: jedyne co to boje sie ze wypije jednego drinka i bede ululana na amen hehehe

spoznione ale szczere:-D wszystkiego naj!

cześć dziewczyny a my po chrzcinach-normalnie koszmar jakiś tyle roboty 20 osób było a ja idiotka postanowiłam zrobić imprezę w domu:wściekła/y: co do mszy to synuś się zachowywał jak aniołek:-) wrzucę fotki na zdjęcia maluszków:-)

reklama
cześć dziewczyny a my po chrzcinach-normalnie koszmar jakiś tyle roboty 20 osób było a ja idiotka postanowiłam zrobić imprezę w domu:wściekła/y: co do mszy to synuś się zachowywał jak aniołek:-) wrzucę fotki na zdjęcia maluszków:-)
taaa to jeszcze nic, ja poprzednio zrobiłam w domu na 42 osoby (przyszło 35) tym razem na pewno będę robić w lokalu

Do góry