reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2009

to i ja poproszę dzisiaj o glosik Mikołajki - Zdjęcie konkursowe Kilolek - Benc.pl
chciałam ustawić to sobei w podpisie i nieby ustawiłam, a jakoś nie widać. Wie ktos moze dlaczego???

ja jakoś nie mogę sie zebrać :zawstydzona/y:

daj przepis to moze z Kubą uda mi sie zrobić. Foremki już zakupiłam :-D

Oddalam glosik :tak:
to ide na watek z przepisami ;-) Tez robilam z Julcia, A poszedl na spacer z mala, a my do robienia ciasta itd;-)

reklama
pierniki to całą rodzinką piekliśmy w ubiegły weekend...nawet Arek dzielnie pomagał:-):-):-) szkoda, że po ich zjedzeniu syn mój dostał takich "ślicznych" krostek na buzi.....i co ja w święta jeść będę:sorry:

pierniki to całą rodzinką piekliśmy w ubiegły weekend...nawet Arek dzielnie pomagał:-):-):-) szkoda, że po ich zjedzeniu syn mój dostał takich "ślicznych" krostek na buzi.....i co ja w święta jeść będę:sorry:

No ja tez troche podjadlam i czekam na efekty :sorry: ale ze mnie wyrodna matka :zawstydzona/y:

No ja tez troche podjadlam i czekam na efekty :sorry: ale ze mnie wyrodna matka :zawstydzona/y:

ja Ci powiem, że jak kosztowałam to zupełnie zapomniałam, że muszę uważać....

a teraz mykam do łóżka, oboje śpią więc może ja też się choć trochę wyśpię.

Mam strach przed jutrzejszym ranem....pierwszy raz muszę jechać z Małym odwieść Młodą do przedszkola....ale wiem, że dam radę skoro Wy (dziunka, iza) dajecie radę:happy:

ja Ci powiem, że jak kosztowałam to zupełnie zapomniałam, że muszę uważać....

a teraz mykam do łóżka, oboje śpią więc może ja też się choć trochę wyśpię.

Mam strach przed jutrzejszym ranem....pierwszy raz muszę jechać z Małym odwieść Młodą do przedszkola....ale wiem, że dam radę skoro Wy (dziunka, iza) dajecie radę:happy:

No daje rade, bo musze :zawstydzona/y: ale jak pomysle ze jutro mam znowu rano wstawac to mi sie odechciewa i kombinuje jak kon pod gore zeby nie jechac :-D tym bardziej ze od paru godz sypie snieg i nie przestaje...

hehe, nie wiem czy karmi dziala wspomagajaco na laktacje ale jako przeczyszczacz - świetnie !!! :-D:-D:-D
a ja wlasnie slyszalam ze dziala na laktacje :happy:, bo na o drugie u mnie nie dziala :eek::laugh2::eek:
tam trzeba sie zalogowac zeby zaglosowac, bo nie moge oddac glosu:baffled:
ja to mam taki pełne cyce po karmi, że z bólu wyję...
no wlasnie ja tez, ale nie wyje, tylko se sciagam :laugh2:

reklama
Do góry