reklama
kilolek
podwójna listopadowa mama
szczerze mówić byłam przekonana, zę nie trzebaa ja wlasnie slyszalam ze dziala na laktacje , bo na o drugie u mnie nie dziala
tam trzeba sie zalogowac zeby zaglosowac, bo nie moge oddac glosu
no wlasnie ja tez, ale nie wyje, tylko se sciagam
D
dziunka24.
Gość
szczerze mówić byłam przekonana, zę nie trzeba
Sama nam mowilas ze trzeba czy mi sie juz wszystko pokrecilo?
luandzia1
Entuzjast(k)a
Czesc dziewczyny niestety ostatnio nie moge znalezc czasu na BB Helenka ma problemy z brzuszkiem i troche daje nam popalic no i Zuzia tez trzeba sie zajac bo ostatnio potrzebuje wiecej uwagi
poza tym u nas wszystko dobrze dzisiaj idziemy na usg glowki i mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze
ja dostane od meza pod choinke :-)
poza tym u nas wszystko dobrze dzisiaj idziemy na usg glowki i mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze
dziewczyny, któraś z Was ma chustę do noszenia? zastanawiam się nad kupnem..
ja dostane od meza pod choinke :-)
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
o jezu jak mnie meczy katar ... i przemczenie
boje sie zeby maluszka nei zarazic eh ... dzis do pani doktor to moze cos przepisze albo zakupie rutinoscorbin bo slyszalam ze przy karmieniu mozna
boje sie zeby maluszka nei zarazic eh ... dzis do pani doktor to moze cos przepisze albo zakupie rutinoscorbin bo slyszalam ze przy karmieniu mozna
Hejka!
Dawno mnie nie było i nie wiem kiedy znów będę. mieszkamy obecnie u moich rodziców, a tam nie mam netu. dziś jestem w swoim mieszkanku, bo byłam z małą na szczepieniu i czekamy na wizytę położnej.
Martynka rośnie, waży już 4800 ma problem z brzuszkiem i kupkami ale jakoś dajemy radę! generalnie nie jest aż tak bardzo źle!
pozdrawiam :*
Dawno mnie nie było i nie wiem kiedy znów będę. mieszkamy obecnie u moich rodziców, a tam nie mam netu. dziś jestem w swoim mieszkanku, bo byłam z małą na szczepieniu i czekamy na wizytę położnej.
Martynka rośnie, waży już 4800 ma problem z brzuszkiem i kupkami ale jakoś dajemy radę! generalnie nie jest aż tak bardzo źle!
pozdrawiam :*
Dziewczyny cos masakrycznego stalo sie z moimi plecami.
Strasznie nadwyręzylam kregoslup dzwigajac mala non stop.
Tak strasznie rwą mnie plecy, że ledwo dzis wozek wnioslam po 8 schodkach :-(
Musialam najpierw wniesc gondole, a potem stelaz....
Czy tez macie takie bole od przedzwignięcia sie?
Strasznie nadwyręzylam kregoslup dzwigajac mala non stop.
Tak strasznie rwą mnie plecy, że ledwo dzis wozek wnioslam po 8 schodkach :-(
Musialam najpierw wniesc gondole, a potem stelaz....
Czy tez macie takie bole od przedzwignięcia sie?
a my obie mamy zapalenie gardła... Mała dostała już leki i widzę poprawę chociażby w zachowaniu. Ja za to mam 38 stopni i ledwo żyję... Mąż nie dostanie wolnego i naprawdę ciężko mi samej się Zuzinką zajmować...
Zamówiłam dzisiaj chustę. Mamy huśtawkę dla małej, bo cały czas chciała być kołysana. Poleży może 10-15 minut i płacz - na ręce... Więc chusta jest baardzo potrzebna.
Zamówiłam dzisiaj chustę. Mamy huśtawkę dla małej, bo cały czas chciała być kołysana. Poleży może 10-15 minut i płacz - na ręce... Więc chusta jest baardzo potrzebna.
Pianistka
Szczesliwa mamusia!
Czesc cioteczki, ja tez zajeta jak wiekszosc z was, Marysienka wazy juz 3.860 kg i w piatek skonczyla 9 tygodni Dostala juz dwa pierwsze szczepienia, ktore zniosla calkiem dobrze, w dniu szczepien spala jak zabita, nie miala tez goraczki cale szczescie. Przeziebienie tez jej przeszlo w 3 dni, chyba dzieki tym witaminom i zelazie jest tak silna.
Mala jest coraz wiecej aktywna, wczoraj po raz pierwszy zareagowala wielkim usmiechem na moje zaczepki typu '''a gu gu gu'' heheeh, i jak krzyczala sobie to brzdaknela ostatnio ''la la la'' i '' guuuu''' haha, niedlugo zacznie sobie gaworzyc.
Ogolnie jest grzecznym dzieckiem, ale calkowicie pokochala raczki i domaga sie wiecej uwagi, denerwuje sie jak zostanie sama w pokoju i nie widzi nikogo wokol.
Niestety, ciagle nie spi miedzy 23 a 3 w nocy, cale szczescie moj maz to tez nocny marek i ja nosi, hehe. Cyca ciagnie co 2-3 godziny przez cala dobe, ale jako wczesniak wymaga wiecej czasu na niektore sprawy, wiec potrzeba cierpliwosci.
Mala jest coraz wiecej aktywna, wczoraj po raz pierwszy zareagowala wielkim usmiechem na moje zaczepki typu '''a gu gu gu'' heheeh, i jak krzyczala sobie to brzdaknela ostatnio ''la la la'' i '' guuuu''' haha, niedlugo zacznie sobie gaworzyc.
Ogolnie jest grzecznym dzieckiem, ale calkowicie pokochala raczki i domaga sie wiecej uwagi, denerwuje sie jak zostanie sama w pokoju i nie widzi nikogo wokol.
Niestety, ciagle nie spi miedzy 23 a 3 w nocy, cale szczescie moj maz to tez nocny marek i ja nosi, hehe. Cyca ciagnie co 2-3 godziny przez cala dobe, ale jako wczesniak wymaga wiecej czasu na niektore sprawy, wiec potrzeba cierpliwosci.
reklama
dziubasek08
Fanka BB :)
ja noszę Olafa w elastycznej chuście Polekont - polecam taki sposób ))nie spimy. ja chora i mała zaczyna chorować. zjadła rano i śpi... a to jest dziwne, bo powinna zasnac ok 11...
dziewczyny, któraś z Was ma chustę do noszenia? zastanawiam się nad kupnem..