reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2009

no to tak jak u nas, ja tez po kapieli małą wycieram i ubieram :tak:
Kurcze a ja zamisat sobie obiad pichcić skoro Eli ładnie śpi to na BB hehe,
Nic mykam, bo nie będę miała czym wykarmić moją Kruszynę:-):-):-)

Miłego dnia :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Czesc dziewczyny niestety ostatnio nie moge znalezc czasu na BB Helenka ma problemy z brzuszkiem i troche daje nam popalic no i Zuzia tez trzeba sie zajac bo ostatnio potrzebuje wiecej uwagi
poza tym u nas wszystko dobrze dzisiaj idziemy na usg glowki i mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze

dziewczyny, któraś z Was ma chustę do noszenia? zastanawiam się nad kupnem..

ja dostane od meza pod choinke :-)

Hejka!
Dawno mnie nie było i nie wiem kiedy znów będę. mieszkamy obecnie u moich rodziców, a tam nie mam netu. dziś jestem w swoim mieszkanku, bo byłam z małą na szczepieniu i czekamy na wizytę położnej.
Martynka rośnie, waży już 4800 :) ma problem z brzuszkiem i kupkami :( ale jakoś dajemy radę! generalnie nie jest aż tak bardzo źle!
pozdrawiam :*

Dziewczyny cos masakrycznego stalo sie z moimi plecami.
Strasznie nadwyręzylam kregoslup dzwigajac mala non stop.
Tak strasznie rwą mnie plecy, że ledwo dzis wozek wnioslam po 8 schodkach :-(
Musialam najpierw wniesc gondole, a potem stelaz....

Czy tez macie takie bole od przedzwignięcia sie?

a my obie mamy zapalenie gardła... Mała dostała już leki i widzę poprawę chociażby w zachowaniu. Ja za to mam 38 stopni i ledwo żyję... Mąż nie dostanie wolnego i naprawdę ciężko mi samej się Zuzinką zajmować...

Zamówiłam dzisiaj chustę. Mamy huśtawkę dla małej, bo cały czas chciała być kołysana. Poleży może 10-15 minut i płacz - na ręce... Więc chusta jest baardzo potrzebna.

Czesc cioteczki, ja tez zajeta jak wiekszosc z was, Marysienka wazy juz 3.860 kg i w piatek skonczyla 9 tygodni:) Dostala juz dwa pierwsze szczepienia, ktore zniosla calkiem dobrze, w dniu szczepien spala jak zabita, nie miala tez goraczki cale szczescie. Przeziebienie tez jej przeszlo w 3 dni, chyba dzieki tym witaminom i zelazie jest tak silna.
Mala jest coraz wiecej aktywna, wczoraj po raz pierwszy zareagowala wielkim usmiechem na moje zaczepki typu '''a gu gu gu'':) heheeh, i jak krzyczala sobie to brzdaknela ostatnio ''la la la'' i '' guuuu''' haha, niedlugo zacznie sobie gaworzyc.
Ogolnie jest grzecznym dzieckiem, ale calkowicie pokochala raczki i domaga sie wiecej uwagi, denerwuje sie jak zostanie sama w pokoju i nie widzi nikogo wokol.
Niestety, ciagle nie spi miedzy 23 a 3 w nocy, cale szczescie moj maz to tez nocny marek i ja nosi, hehe. Cyca ciagnie co 2-3 godziny przez cala dobe, ale jako wczesniak wymaga wiecej czasu na niektore sprawy, wiec potrzeba cierpliwosci.

reklama
Do góry