reklama
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
kamci nei widac juz 2 dzien pewnie córa nacieszyc sie nei moze
Ja mam rozwarcie na 2 palce i nic wiecej, mały mocno przyparty potylicą i nie wyglada żeby miał schodzic główką.Lekarz powiedział żebym sie na cesarkę psychcznie nastawiła((.W piątek dostaje skierowanie do szpitala i w poniedziałek sie stawiam.Juz mam dosyć.
kurde ale cie rozumiem, ja to juz nie moge wytrzymac z moja tesciowa, i jej beznadziejnymi radami w stylu dziecko musi sie wyplakac wiec jak placze to zostawic samo sie uspokoi, jak synek mial zoltaczke to powiedziala ze przez 2 tyg musi zakladac tylko zolte ubranka bo nie przejdzie, zeby przewijac dziecko na podlodze bo jest twarda, ze dziecka sie nie kapie 40 dni po porodzie i ze kobieta w pologu sie nie myje, normalnie nie chciala mi pozwolic umyc sie po powrocie ze szpitala, prywatnosci nie szanuje wcale, ze ona chodzi z golym biustem po domu to nie znaczy ze ja tez musze, ehhhhh pisalabym bez przerwy. mam jej strasznie dosyc.A ja Wam tutaj pobiadulę ale nie w kwestii dolegliwości ciążowych, ale "teściowych". Rodzice mojego są u nas dopiero od wczoraj a ja zdążylam już usłyszeć, ze "no po porodzie jeszcze mi trochę zostało" to odburknęłam no aż tak źle wyglądam?????? dodam, że zawsze byłam dla nich za szczupła więc, w odpowiedzi, jak przupuszczalam usłyszałam, że "nie nawet teraz lepiej wyglądam" czyli że niby wcześniej źle??????????? Jakoś mnie to nie pocieszyło, potem jak chciałam karmić teściowa upierala sie, ze mogę przy nich, hmm czy tak ciężko zrozumieć, ze nie mam ochoty karmić przy teściu, przecież to nadal moje ciało i mam prawo do intymności, to nie tylko pierś do karmienia, ale różnież moja cześć ciała, którą nie muszę wszystkim eksponowaćno i oczywiście co mała zapłacze to tylko, o chyba "cyca chcemy", wczoraj jak zignorowałam teściową, to słyszę a ta do małej "ojjjjj niedobra mam cysia nie chce dać" byłam już na tym etapie powstrzymywania nerwów, że odpowiedziałam - mama też istota żywa i też musi zjeść, a po za tym nie każdy płacz oznacza przecież głód !!!!!!!!!!!!!!!!
Dobrze, ze mała nie rozumie co się do niej mówi, bo przyrzekam, że jak kiedykolwiek, jak dorośnie, usłyszę, że teściowa mówi jakieś hasło w stylu "niedobra mama" to bedzie ścięcie...............Ja nie wiem jak dam dalej radę chyba stopery na uszy nałożę wrrrrrrr. Ogólnie teściowie nie są źli ale wczorajsze komentarze po prostu rozwaliły mnie na łopatki
wiewiora wnioskuje ze twoi tescie sa u ciebie tylko goscmi ja niestety mieszkam z tesciami
cleo moj synek tez juz zaczyna cwaniakowac ;-)usypiam go to co chwile jedno oko otwiera jakby sprawdzal czy ciagle tu jestem a jak mnie nie ma to zaczyna marudzic raczki wystawia do gory i od nowa bujanie przytulanie karmienie
u nas troszke podobnie tez podczas karmienia mały otwiera oczko i sprawza czy jest przy mnie jak chce go odstawic to zaczyna machac raczkami i domagac sie piersi....cleo moj synek tez juz zaczyna cwaniakowac ;-)usypiam go to co chwile jedno oko otwiera jakby sprawdzal czy ciagle tu jestem a jak mnie nie ma to zaczyna marudzic raczki wystawia do gory i od nowa bujanie przytulanie karmienie
D
dziunka24.
Gość
Dlatego my mieszkamy sami, wynajmujemy i mimo, ze moglibysmy mieszkac u naszych rodzicow w zyciu nie damy sie w to wrobic Na pewno byloby lzej finansowo, ale ja bym wyladowala w psychiatryku.I bardzo sie ciesze ze mieszkamy od nich jakies 20 km, niby malo, ale skutecznie to ich powstrzymuje od czestych odwiedzin . Wiadomo kochamy ich, ale jednak lepiej dalej niz blizej ;-)
Zaczelo mi wychodzic uczulenie zaraz zadrapie sie na smierc caly dekolt i szyja w kaszce i nie wiem od czego. Jestem alergikiem ale nie skornym
Zaczelo mi wychodzic uczulenie zaraz zadrapie sie na smierc caly dekolt i szyja w kaszce i nie wiem od czego. Jestem alergikiem ale nie skornym
D
dziunka24.
Gość
Od dzis moja corcia oficjalnie stala sie Joanną Heleną
Pozdrawiam nasze mamy w dwupaku i trzymam kciuki!!!
A teraz lece, bo moj drugi komputer wlasnie sie obudzil ;-)
Pozdrawiam nasze mamy w dwupaku i trzymam kciuki!!!
A teraz lece, bo moj drugi komputer wlasnie sie obudzil ;-)
reklama
Hej dziewczyny. Na dzisiaj mam skierowanie do szpitala, ale jednak się nie przyda bo prawie godzine temu odeszły mi wody i mam już skurcze co 2 minuty. Boli ale da się wytrzymać:-) Trzymajcie za nas kciuki;-)
super no i zostalam sama