mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
To tak wogóle można?tradycyjnie...tylko zamiast glowka wychodzila odrazu pupka z zadartymi do gory nozkami.....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To tak wogóle można?tradycyjnie...tylko zamiast glowka wychodzila odrazu pupka z zadartymi do gory nozkami.....
no ale sie tego nie praktykuje bo jest bardziej niebezpieczny dla mamy i dziecka....ale juz nie bylo wyboru.....no i bol duzo wiekszy bo wiadomo tylek wiekszy niz glowka wiec jak przechodzila przez kanal rodny to myslalam, ze umre....To tak wogóle można?
aaa pierwsze slyszetradycyjnie...tylko zamiast glowka wychodzila odrazu pupka z zadartymi do gory nozkami.....
no to juz wiecie czemu mam straszne wspomnienia.... ale na szczescie wszystko skonczylo sie ok....i to jest najwazniejsze,....aaa pierwsze slysze
JJJJJJJJjjjjeeeeeeezzzzzuuuuuno ale sie tego nie praktykuje bo jest bardziej niebezpieczny dla mamy i dziecka....ale juz nie bylo wyboru.....no i bol duzo wiekszy bo wiadomo tylek wiekszy niz glowka wiec jak przechodzila przez kanal rodny to myslalam, ze umre....
Nooooo,a pierwsza rzecza jakia zrobilo moje dziecko zanim nawet dobrze wyszla cala z brzuszka byla kupka
pewnie tak....Nooooo,
Jakbyś miała tak blisko nogi tułowia trzymać i przez jakiś tunel się tak przedzierać to też byś kupsko zrobiła ;-)
a pierwsza rzecza jakia zrobilo moje dziecko zanim nawet dobrze wyszla cala z brzuszka byla kupka