moje maleństwo ostatnio od 2 dni jest dziwnie spokojniejsze niż zwykle bywało. Co prawda rusza się i czuje je ale nie rusza się tak gwałtownie jak kiedyś. Wcześniej mnie zawsze bolało jak kopnęło albo się wierciło a teraz tak delikatniej się porusza. Czy wy też tak macie??
reklama
U mnie sie poprzestawialy pory szalenstw w brzuszku, ale nic nie zmienilo sie jesli chodzi o intensywnosc. Dawniej to bylo glownie w nocy, teraz noce sa spokojniejsze, a w dzien mi czasami tak sie maly przeciaga, ze mam wrazenie, ze wyjdzie przez brzuch na zewnatrz. widze czasami praktycznie cala stopke wypychajaca sie przez skore, piekny widok, chociaz jeszcze piekniejszy bedzie wreszcie po narodzinach;-)
Nie wiem jak inne dziewczyny, ale ja odczułam ściąganie szwów bardziej jako łaskotanie niż ból Głowa do góry, teraz już z górkiMały zasnął więc piszę;-)Trzymam kciuki za Was kochane ciężarówki;-)
Jutro sciagną mi szwy, trochę się boję , ale skoro przeżyłam poród to to tez dam radę...
Jakoś tak mi smutno, chodze i płaczę , Cały czas siedza we mnie emocje ze szpitala , z którymi musiałm radzić sobie sama..Wizyta ba patologii, wywoływanie pordu, zanik tetna u dzidzi, szybka cesarka.. Nikt nie mógł przy mnie być ani M ani mama nikt...Niech Ci co wymyślają te zakazy odwiedzin pomyślą o zdrowiu psychiki kobiety...lekarze , studenci, pilegniarki wchodzili i wychodzili ze szptala w kazdej chwili a ja nie mogłam prosić zeby M trzymał mnie za rękę...
pixi
Fanka BB :)
Mam to samo.Jak sie malenstwo zacznie wyciagać to mało mi brzucha nie rozerwie.Fajnie to wygląda jak zapiera sie nożkami o moj prawy bok i dupka tancuje pod żebramiU mnie sie poprzestawialy pory szalenstw w brzuszku, ale nic nie zmienilo sie jesli chodzi o intensywnosc. Dawniej to bylo glownie w nocy, teraz noce sa spokojniejsze, a w dzien mi czasami tak sie maly przeciaga, ze mam wrazenie, ze wyjdzie przez brzuch na zewnatrz. widze czasami praktycznie cala stopke wypychajaca sie przez skore, piekny widok, chociaz jeszcze piekniejszy bedzie wreszcie po narodzinach;-)
te tance to nam pewnie wyprawiają na pocieszenie...Mam to samo.Jak sie malenstwo zacznie wyciagać to mało mi brzucha nie rozerwie.Fajnie to wygląda jak zapiera sie nożkami o moj prawy bok i dupka tancuje pod żebrami
zeby nam oslodzic to czekanie na tych leniuszkow, na to ze im sie nie chce wychodzic :-)
te tance to nam pewnie wyprawiają na pocieszenie...
zeby nam oslodzic to czekanie na tych leniuszkow, na to ze im sie nie chce wychodzic :-)
Ostatnio jeden znajomy chwalił się minkami jakie robi jego synek, a drugi podsyłał fotki z irokezem na główce córci - przesłodkie maluszki, a ja się śmiałam, że mój brzusio nie dosyć, że łysy, to jeszcze minek nie robi, za to tańcuje jak się patrzy hehe
D
dudziakowa
Gość
Witajcie
widze ze zostaly jeszcze pare Mamus....wy tez sie doczekacie swoich pociech....
Moja za 4 dni bedzie miec 2 miesace ale czas leci....
buzka
widze ze zostaly jeszcze pare Mamus....wy tez sie doczekacie swoich pociech....
Moja za 4 dni bedzie miec 2 miesace ale czas leci....
buzka
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
dziewczynki wpadam na chwileczke i sprobuje isc spac. Chce sie wyspac przed ciezkim dniem :-) hehe. Ale jestem podekscytowana. Nastawiam sie na dluuuugi porod ale trzymajcie kciuki zeby szybko poszlo. Nie wiem jak bedzie z relacjami nazywo ale jak tylko sie urodzi bedziecie pierwsze wiedziec hehe.. Buziaczki i pozdrowionka.
reklama
Good luckdziewczynki wpadam na chwileczke i sprobuje isc spac. Chce sie wyspac przed ciezkim dniem :-) hehe. Ale jestem podekscytowana. Nastawiam sie na dluuuugi porod ale trzymajcie kciuki zeby szybko poszlo. Nie wiem jak bedzie z relacjami nazywo ale jak tylko sie urodzi bedziecie pierwsze wiedziec hehe.. Buziaczki i pozdrowionka.