reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

reklama
dziewczynki wpadam na chwileczke i sprobuje isc spac. Chce sie wyspac przed ciezkim dniem :-) hehe. Ale jestem podekscytowana. Nastawiam sie na dluuuugi porod ale trzymajcie kciuki zeby szybko poszlo. Nie wiem jak bedzie z relacjami nazywo ale jak tylko sie urodzi bedziecie pierwsze wiedziec hehe.. Buziaczki i pozdrowionka.

trzymam kciuki!!!!:-D

dzien dobry....:-)

Dzis wielki dzien, mojemu syneczkowi chyba udziela sie moja ekscytacja bo cala noc nie dal mi spac i wiercil sie jak nigdy. Lezka mi sie w oku kreci, bo czas pozegnac sie pomalutku z brzuszkiem. Przyzwyczailam sie juz do niego a teraz gdy moge sie z nim rozstac bierze mnie na sentymenty hehe.
No nic u mnie juz 6:20. Czas wstawac, ide posiedziec na kibelku bo przeraza mnie mysl braku lewatywy. A w nocy z nerwow zjadlam jeszcze ze 2 pyszne buleczki hehehe.

Za okolo 2h zaczna wywolywac, postaram sie zdawac relacje z mojego bolu heh.

Buziale i pozdrowionka

Nie wiem jak inne dziewczyny, ale ja odczułam ściąganie szwów bardziej jako łaskotanie niż ból :tak: Głowa do góry, teraz już z górki :-D

DZIĘKI :-) dam znać , czy to było łaskotanie;-)

dziewczynki wpadam na chwileczke i sprobuje isc spac. Chce sie wyspac przed ciezkim dniem :-) hehe. Ale jestem podekscytowana. Nastawiam sie na dluuuugi porod ale trzymajcie kciuki zeby szybko poszlo. Nie wiem jak bedzie z relacjami nazywo ale jak tylko sie urodzi bedziecie pierwsze wiedziec hehe.. Buziaczki i pozdrowionka.

Kochana bądź dzielna:tak::tak:

a ja póki spi maluszek spróbuję opisać poród:)

dzien dobry....:-)

Dzis wielki dzien, mojemu syneczkowi chyba udziela sie moja ekscytacja bo cala noc nie dal mi spac i wiercil sie jak nigdy. Lezka mi sie w oku kreci, bo czas pozegnac sie pomalutku z brzuszkiem. Przyzwyczailam sie juz do niego a teraz gdy moge sie z nim rozstac bierze mnie na sentymenty hehe.
No nic u mnie juz 6:20. Czas wstawac, ide posiedziec na kibelku bo przeraza mnie mysl braku lewatywy. A w nocy z nerwow zjadlam jeszcze ze 2 pyszne buleczki hehehe.

Za okolo 2h zaczna wywolywac, postaram sie zdawac relacje z mojego bolu heh.

Buziale i pozdrowionka

trzymamy kciuki :)

reklama
Hej mamusie :-)
Weszłam bo ciekawa jestem co u Klaudzi...pewnie już wywołują bo rano pisała...
Idę myć włosy póki mały śpi :-D

Do góry