reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

klaudzia widzę że jrdnak dałaś rasdę napisać ja już ni miałam siły odpisać.. znów zasnęłam ok 6 ale nie na dług... taki mam napięty brzuch że nie iem już w jakie pozycji stać czy leżeć...:-(

kiragold wg jednego terminu jestem 42t3d (ostatnie usg) a wg om 41t0d

zaraz szykujęsię do gp i zobacę co mi powie....
tylkko nie wiem czy ja mam mówić że mam te bóle co 10 min czy że nie czuję dxziecka...??
bo sama nie wiem co mam mu powiedzieć....

Ostatnia edycja:
reklama
klaudzia widzę że jrdnak dałaś rasdę napisać ja już ni miałam siły odpisać.. znów zasnęłam ok 6 ale nie na dług... taki mam napięty brzuch że nie iem już w jakie pozycji stać czy leżeć...:-(

kiragold wg jednego terminu jestem 42t3d (ostatnie usg) a wg om 41t0d

tylkko nie wiem czy ja mam mówić że mam te bóle co 10 min czy że nie czuję dxziecka...??

na bole co 10 min nie reaguje wiec powiedz ze slabo czujesz ruchy dziecka:cool:

Kamcia powiedz mu że bardzo słabo czujesz ruchy i że masz bóle, że brzuch Ci się napina itp. Wszystko na raz najlepiej bo i tak jedno drugiego nie wyklucza.

Mi pierwszy termin miną wczoraj a termin z OM mam na 01.12 więc jeszcze się nie martwię. Ty też się nie martw. Nie ma siły, skoro mała jeszcze nie ma zamiaru opuścić brzuszka, może miałaś źle obliczony termin. Głowa do góry i uśmiech z powrotem na buźke bo Maleńka wyczuwa Twój niepokój!!

dziewczyny nie ma tragedii, najwazniejszy jest termin z OM lub pierwszego USG, kamcia wg OM jest w 41 tyg czyli teoretycznie jeszcze tydzien ma dzidzia:tak: ostatnie USG nie jest wiarygodnie raczej..ale tak czy siak trzymam kciuki za szybkie rozwiazanie i powaznych lekarzy i polozne!:wściekła/y:

Dziewczyny, wiecie może ile się krwawi po cc?? Ja już jestem ponad 3 tygodnie i dalej jakbym okres miała :-( Dzięki!
to jest chyba zalezne od osoby ... moja kolezanka plamila chyba tyllko 2 tyg ja wychodzac ze szpitala to myslalam ze sie konczy bo nawet w ciagu dnia nic nie bylo... a teraz zauwazylam ze przy bolach jak macica sie zwija wtedy oczyszczam sie ... ale malo tego jak na sredni okres

klaudzia trzymaj się nam. A tak mówiłaś że będziesz zamykać listę a okaże się że wczesniej ode mnie urodzisz synka :))
kamcia ty lepiej jedź i ściemniaj że nie czujesz ruchów, ale za bardzo się nie przejmuj bo jak mówiła kiragold najważniejszy jest termin z om :))

magda skoro masz termin z om na 1 grudnia to współczuje :(( ja mam na dzisiaj, jak nic się nie wydarzy to w piątek do lekarza na badania :))

reklama
Do góry