reklama
mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
Wiesz, mysle ze to indywidualna sprawa.Dziewczyny, wiecie może ile się krwawi po cc?? Ja już jestem ponad 3 tygodnie i dalej jakbym okres miała :-( Dzięki!
Ja np po cesarce jestem tydzien i juz nie krwawie, ale jesli cie to niepokoi skonsultuj to z lekarzem
pixi
Fanka BB :)
kamcia a co na to twoja położna? To już nie są przelewki,tyle po terminie.Może porozmawiaj z nią i niech ona cie skieruje do szpitala na jakieś badania.
kaśka k
Fanka BB :)
kamcia kurcze:-( żal mi Ciebie bardzo
wiem że i tak cokolwiek napiszę to nic nie da ale
ściskam mocno wierzę że wszystko dobrze się skończy
bo musi
etna u mnie jak u anian
mąż w pracy i tyle trzeba samemu ogarnąć dzieciaczki
ale nie narzekam bo mam tylko dwójkę a nie np czwórkę
wiem że i tak cokolwiek napiszę to nic nie da ale
ściskam mocno wierzę że wszystko dobrze się skończy
bo musi
etna u mnie jak u anian
mąż w pracy i tyle trzeba samemu ogarnąć dzieciaczki
ale nie narzekam bo mam tylko dwójkę a nie np czwórkę
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
czesc cioteczki. Pisalam smsa do kamci ale udalo mi sie wejsc na forum na komorce wiec pisze. Jestem aktualnie w szpitalu. Wieczorem zle sie czulam i zmierzylam sobie cisnienie. Bylo wysokie za kazdym razem wiec zadzwonilam do szpitala. Ostatnio jeszcze bardziej spuchlam wiec kazali mi przyjechac. Okazalo sie ze mam duzy poziom bialka w moczu i zle wyniki krwi wiec wyslali mocz do analizy. Podejrzewaja preeclampsie. Nie wiem jak sue to nazywa po pol. Ale jest niebezpieczne dla mnie i oliviera. Wiec zostaje w szpitalu bo beda prawdopodobnie wywolywac porod jak tylko potwierdza swoje podejrzenia. Moje tycie i swedzenie moga byc wynikiem tej eclampsi. Trzymajcie sie i dam znac jak bede wiedziec cos wiecej....
czesc cioteczki. Pisalam smsa do kamci ale udalo mi sie wejsc na forum na komorce wiec pisze. Jestem aktualnie w szpitalu. Wieczorem zle sie czulam i zmierzylam sobie cisnienie. Bylo wysokie za kazdym razem wiec zadzwonilam do szpitala. Ostatnio jeszcze bardziej spuchlam wiec kazali mi przyjechac. Okazalo sie ze mam duzy poziom bialka w moczu i zle wyniki krwi wiec wyslali mocz do analizy. Podejrzewaja preeclampsie. Nie wiem jak sue to nazywa po pol. Ale jest niebezpieczne dla mnie i oliviera. Wiec zostaje w szpitalu bo beda prawdopodobnie wywolywac porod jak tylko potwierdza swoje podejrzenia. Moje tycie i swedzenie moga byc wynikiem tej eclampsi. Trzymajcie sie i dam znac jak bede wiedziec cos wiecej....
trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze!! na pewno bedzie
kamcia ciekawi mnie czy oni w ogole mowia ci kiedy masz sie zglosic jak nic sie nie bedzie dzialo? bo na pewno nie zostawia dzieciaczka w brzuchu a ksiezniczka na pewno ma sie dobrze, jestem przekonana! wiem ze masz wrazenie ze jeszcze bedziesz ho ho ho ile w tej ciazy (ja tez mam takie wrazenie :-() ale pewnie max kilka dni i maluszki beda z nami (ile ty po terminie jestes?) sciskam mocno i glowa do gory, ja sama sie staram;-)
i jeszcze jedno, to preeclampse to stan przedrzucawkowy:-(
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
tak wlasnie myslalamze to stan przedrzucawkowy... Masakra:-(
tak wlasnie myslalamze to stan przedrzucawkowy... Masakra:-(
I co u Ciebie?? Masz juz jakies wiesci??
reklama
C
Cleo1981
Gość
Klaudzia informuj Nas co z Tobą bo ta cisza nie do wytrzymania jest....oczywiście jak możesz.
Trzymamy kciuki żeby wszystko było ok z Tobą i Oliwierkiem :-)
Trzymamy kciuki żeby wszystko było ok z Tobą i Oliwierkiem :-)