reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
czesc cioteczki. Pisalam smsa do kamci ale udalo mi sie wejsc na forum na komorce wiec pisze. Jestem aktualnie w szpitalu. Wieczorem zle sie czulam i zmierzylam sobie cisnienie. Bylo wysokie za kazdym razem wiec zadzwonilam do szpitala. Ostatnio jeszcze bardziej spuchlam wiec kazali mi przyjechac. Okazalo sie ze mam duzy poziom bialka w moczu i zle wyniki krwi wiec wyslali mocz do analizy. Podejrzewaja preeclampsie. Nie wiem jak sue to nazywa po pol. Ale jest niebezpieczne dla mnie i oliviera. Wiec zostaje w szpitalu bo beda prawdopodobnie wywolywac porod jak tylko potwierdza swoje podejrzenia. Moje tycie i swedzenie moga byc wynikiem tej eclampsi. Trzymajcie sie i dam znac jak bede wiedziec cos wiecej....
Klaudzia, trzymaj się!
Na pewno wszytsko będzie dobrze i już niedlugo będziesz tulić Olivierka! całuski dla Was obojga

jakas godz. Temu mierzyli mi cisnienie. Dalej za wysokie. Pol godziny temu wzieli probke moczu. Dalej czekam i nic nie wiem... Nudno tu strasznie. Nawet do kogo sie odezwac nie ma... Bo wszystkie ukryte za parawanami jakby conajmniej byly zarazone czyms... Pozdrowionka i dziekuje ze sie mna tak martwicie.

jakas godz. Temu mierzyli mi cisnienie. Dalej za wysokie. Pol godziny temu wzieli probke moczu. Dalej czekam i nic nie wiem... Nudno tu strasznie. Nawet do kogo sie odezwac nie ma... Bo wszystkie ukryte za parawanami jakby conajmniej byly zarazone czyms... Pozdrowionka i dziekuje ze sie mna tak martwicie.

kochana bedzie dobrze:tak: jak mowi jeden z twoich suwaczkow: dzis narodziny twojego dziecka:-D

Kaludzia 3majcie się tam z Maleństwem!! Wszystko na pewno będzie dobrze i już nie długo będziesz tuliła Oliviera w ramionach!! Pozdrawiam Cię serdecznie i życzę powodzenia!! ;-)

A tak z innej beczki melduję się nadal w 2paku:-( Dzisiaj mam wizyte u gina ale dopiero na 20:15.

wiecie co... tak poważnie to ja chyba w jakąś depresję wpadłam...
już się dzisiaj popłakałam że nic nie chcą zrobić lekarze a ja sama też nie wiem co mam robić..
i mam wszystkiego dość..
dla nich kurcze co 10 min to za rzadko i mam czekać
a nikt mnie nawet nie zbada...
a jak pojaę to iem że i tak mnie oeśl bo pwiedzą że nie mam ani skurczy ani miwodyunie odeszły...
a ja się martwię omoje maleństo czy coś sie nie stanie...
znów mi się chce płakać...
idę chyba si położyć bo nie wtrzyam.......
KAM
JAK IM POWIESZ ZE NIE CZUJESZ RUCHOW DZIECKA (MNIEJ NIZ 10 W CIAGU DNIA) BEDA MUSIELI CIE ZATRZYMAC I KTG ZROBIC.
DLACZEGO TY SIE NIE SLUCHASZ CO?:sorry:

reklama
mamulica
Jak tam wywiad z mamą...? dowiedzialas sie czegos a propos wiazadelka podjezykowego?:sorry:
moja mama jest zdania, że jeśli więzadło jest ewidentnie krótkie, to podcinać, bo dziecku nawet ssać ciężko z krótkim. Tylko nie podcinać laserem!!! Potem napiszę więcej, teraz mały mi się budzi!!! kurde, ciężko momentami!!!

Do góry