reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
U mnie kiepsko z samopoczuciem. Jestem bardzo zestresowana jutrzejszym dniem i tym, ze byc moze A nie bedzie mogl przy mnie byc :-:)zawstydzona/y:
Nie moglam spac, do tego te moje straszne skurcze zwiazane ze wzdeciami - co zasnelam to mnie budzil ogromny bol.
Teraz tak zaluje ze sie nie zdecydowalam na porod w domu, ale i tak pewnie nie moglabym tu rodzic skoro jestem tyle po terminie :sorry:

Ale jak przysnelam to przysnilo mi sie imie dla dziewczynki - Klaudia. I teraz nie wiem czy to jakis znak zeby tak nazwac coreczke czy po prostu tak mi sie przysnilo.

chciałam się tylko przywitać i życzyć wam miłego dnia :tak:
noc miałam ciężką , mały nie dawał mi spać :-( ciągle się wiercił , a teraz uciekam do lekarza bo mi teraz kazali co tydzień przychodzić
buźka;-)

reklama
dziunka nie stresuj się,pomyśl że maluszek będzie niedługo z tobą.

Ja dzisiaj też w nienajlepszym nastroju. Męczą mnie dziwne sny a od kilku dni śni mi się że mam bóle i skurczę:tak:,niestety jak sie budzę okazuje się że to tylko sen:szok:.Żeby chociaż jakieś pobolewania były...a tu nic:wściekła/y:.
A wczoraj od godz 20 do północy dzidzia tak szalała w brzuchu i naciskała mi tam w dole że myślałam że zaraz głowka jej wyjdzie:shocked2:.Ach....ciężko mi:-(

Do góry