reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

A tak poza tym to nie zaczęłabym rodzić bez powiadomienia Was o tym... prawie jak własnej matki;-) Mam numer klaudzi więc jakby co to w nocy napiszę:-):-p:tak:dziunka milczy podejrzanie:sorry:dziubasku nie zostawię Cię , masz miejsce przede mną

reklama
a mnie dzidzia strasznie kopie... masakra...
była u mnie właśnie koleżanka i trochę mnie zdołowała... podobno jej znajoma rodziła w tamtym tygodniu u mnie w szpitalu i okazało się że nie ma teraz porodów rodzinnych ani żadnych odwiedzin :(( może to przez te wszystkie choróbska. Muszę zapytać się mojego lekarza. Mój M. byłby zadowolony bo miałby wymówkę :)) ale jak ja to zniosę .... :((
to straszne!!! jakby u mnie tak miało być to chyba wolę jeszcze pochodzić z brzuchem :szok:
wiem, że sama nie dam rady!!!
Dobra, nie nakręcam się!

Olica napisała, że wyjda dopiero w czwartek bo mała Malwina pod lampami leży, żółtaczkę załapała, a mieli dziś wyjść. Ola chyba dobrze się czuje i pisze, że to cudowne uczucie mieć dziecko :))))
Jak ja Wam zazdroszczę, tym co już urodziły i mają to już za sobą :tak:

no ale 2 łuyżki stołowe tylko jak??
raz dziennie?? 2 razy?? czy co ??:-p
2 łyżki stołowe raz połknąć- mozesz czyms popić, rozrobic z sokiem - aby przełknąć;-) ewentualnie jak nic nie zadziała mozesz wziąć jeszcze jedną -dwie ale to max. Jak podziała to dobrze jak nie to lipa. Na inne działało - chyba , ze w necie te którym sie nie udało nie pisza

2 łyżki stołowe raz połknąć- mozesz czyms popić, rozrobic z sokiem - aby przełknąć;-) ewentualnie jak nic nie zadziała mozesz wziąć jeszcze jedną -dwie ale to max. Jak podziała to dobrze jak nie to lipa. Na inne działało - chyba , ze w necie te którym sie nie udało nie pisza
podobno taka mixtura z sokiem pomarańczowym nieźle smakuje :tak:

mój M oburzony moją głupotą zaproponował mi , ze jutro przyniesie mi olej do diesla:-p:sorry::-D
:-D:-D:-D
Butterfly a idziesz w czwratek na ktg? kontrolę? czy na pobyt? :)))
a mnie gardło zaczęło boleć :(((( rozchoruję się na sam poród :wściekła/y:
Mam skierowanie od gina i mam nadzieję, że już mnie zostawią i bez dzidziolka nie wypuszczą:-) Choć z nasza służba zdrowia jest różnie, a mój gin niestety nie pracuje w szpitalu:no:
Coraz bardziej mnie dołuje to czekanie......Tym bardziej, że Mała jest owinięta pępowiną

a ja po oglądaniu chat,... no i ....:confused2: lipa...
jest jeszcze jedna... za 20 min jadę....:cool2:
mam bóle krzyżowe więc może po obejrzeniu chaty poijadę na porodówkę już :-Dmam nadzieję że będzie trafiona... bo co jak wrócę ze szpitala a tu mieszkać gdzie nie będzie:szok::laugh2:

Oj to szkoda z tym mieszkaniem :-( ale nastepnym razem na pewno bedzie lepiej :tak:

Martiolinka, dziunka gdzie wy?
Na porodówce???
Nie zostawiajcie mnie...:(
Matko! to jak okrzyk rozpaczy już :))))

Melduje sie na rozkaz - nadal w dwupaku :-D

Klaudzia jestem na każde Twoje wezwanie:-):-) No więc jako Wasz królik stwierdzam , ze olej nie podziałał - skurcze owszem całkiem niezłe były , ale przeszły. Więc dajcie sobie spokój.A ja uroczyscie oswiadczam ze dam Wam znac o nastepnych skurczach jak juz urodze, bo jak na razie to ja Wam rodze tu od miesiaca;-)

To rodzisz od miesiaca tak jak ja ;-) my to sie nameczymy :-D ale jeden plus - przeczyszczona jestes na wylot :-D

mój M oburzony moją głupotą zaproponował mi , ze jutro przyniesie mi olej do diesla:-p:sorry::-D

:-D:-D:-D

A ja zniklam na chwilke zobaczyc sie z moja kochana latorosla. Nie bylo jej od soboty, a wydaje mi sie ze urosla i tak...hmmm...zmadrzala :-D Za to spala dzis do 13:00 :szok: nie wiem po kim to ma :szok: no i zostala dalej u babci, a ja tak tesknie ze zaraz sie porycze...
A po olejek w koncu nie poszlam i widze po postach Martolinki ze slusznie ;-):tak:

A jesli chodzi o Natalunie, to obstawiam ze urodzila :tak:

reklama
Do góry