reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Klaudzia jestem na każde Twoje wezwanie:-):-) No więc jako Wasz królik stwierdzam , ze olej nie podziałał - skurcze owszem całkiem niezłe były , ale przeszły. Więc dajcie sobie spokój.A ja uroczyscie oswiadczam ze dam Wam znac o nastepnych skurczach jak juz urodze, bo jak na razie to ja Wam rodze tu od miesiaca;-)

reklama
Klaudzia jestem na każde Twoje wezwanie:-):-) No więc jako Wasz królik stwierdzam , ze olej nie podziałał - skurcze owszem całkiem niezłe były , ale przeszły. Więc dajcie sobie spokój.A ja uroczyscie oswiadczam ze dam Wam znac o nastepnych skurczach jak juz urodze, bo jak na razie to ja Wam rodze tu od miesiaca;-)
A my tu już z nadzieją, że olej to jest to:-D:-D..a tu taki zong:eek::-)

haha,.. no nieźle...
ciekawe czemu to dziąła ylko n chwilę...
ale pewnie itak kupię....:cool2: jak to się dawkuje?

A ja dzisiaj wysprzątałam kuchnię. Po południu miałam kilka skurczy i znów cisza, tylko kręgosłup strasznie mnie boli. Tyle mi z tego wyszło :zawstydzona/y:

Ja też idę w czwartek do szpitala. Może urodzimy w tym samym dniu :-) bo jak na razie nie zanosi sie na to bym wcześniej urodziła.

Natalunia chyba dzisiaj się nie odzywała - może też na porodówce.
Martolinka, ale odważna z Ciebie babka. Oby poskutkował ten olej. :-)
Butterfly a idziesz w czwratek na ktg? kontrolę? czy na pobyt? :)))

rzeczywiście Natalunia milczała dziś :szok:

Iza no mam nadzieję przyłączyć się do nich :)))) najpóźniej w czwartek!!!

Kurcze, szkoda, Martiolinka, że olej nie wyszedł :((( hmmm co do oleju do diesla nie mam zdania :-D

a mnie gardło zaczęło boleć :(((( rozchoruję się na sam poród :wściekła/y:

reklama
Iza wiem , wiem tylko nie wiem ile tego wypić?:-);-):-D mały murzyn mi wyjdzie;-)

mały murzyn wyjdzie? może i tak, ale za to jak szybko :-D:-D
też nei wiem jak dawkować... spytaj męża :-D:-D możesz tylko zyskać - nawet jeśli nie określi dawkowania, zapewne podejmie jakieś fajne środki zaradcze, aby ratować Twoją kondycję psychiczną :-D wszystko jedno co się stanie - jesteś do przodu:tak:

Do góry