reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

Czesc dziewczyny
Mary trzymam kciuki zeby szybko poszlo i udalo sie przed wyjazdem meza
co do katrenki to dla mnie szok :szok:przeciez takie rozwarcie moze sie zrobic w pol godziny i co ... ja tak mialam przy obu porodach caly czas 3 cm i nagle dostalam takich skurczy ze po chwili bylo pelne rozwarcie i po pietnastu minutach dzieci byly juz na swiecie ... ta Anglia to rzeczywiscie inny swiat mam nadzieje ze lekarze wiedza co robia

reklama
Czesc dziewczyny
Mary trzymam kciuki zeby szybko poszlo i udalo sie przed wyjazdem meza
co do katrenki to dla mnie szok :szok:przeciez takie rozwarcie moze sie zrobic w pol godziny i co ... ja tak mialam przy obu porodach caly czas 3 cm i nagle dostalam takich skurczy ze po chwili bylo pelne rozwarcie i po pietnastu minutach dzieci byly juz na swiecie ... ta Anglia to rzeczywiscie inny swiat mam nadzieje ze lekarze wiedza co robia

Niby Anglia ma najgorsza sluzbe zdrowia :sorry: i powoli zaczynam w to wierzyc :eek:

A ja dostalam jakies dziwne bole, ale porodowe to nie sa, bo to czeste i krotkie skurczybyczki....moze dlatego ze sie objadlam :sorry:

DZIEWCZYNY!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAA
JADDDDEEEE RODZIIIIĆĆĆĆ :-)
Byłam własnie u GP - cisnienie 3 razy mierzone i dosyc wysokie, do tego znacznie mniejsza ilosc ruchow - wczesniej 100-200 w ciagu dnia teraz 20-30 od 2dni. Tak wiec moja lekarka zadzwonila do szpitala zapytac co z tym fantem zrobic biorac pod uwage ze w pt mialam i tak byc w szpitalu, no i powidzieli ze ma mnie przyslac że w takim wypadku mnie "wystartuja"... :-)
Tak wiec dziś lub najdalej jutro RODZE!!!! TO OSTATYNI DZIEN PRZED WYJAZDEM Ł...!!!!!!
GP kazala mi im o tym powiedziec, nawet sie poplakac bo dla nich to zadna roznica czy urodze w czwartek czy w sobote a dla mojego komfortu psychicznego róznica ogromna!!!
Matko, alez jestem podniecona... :shocked2::-)
Trzymam kciuki za szybkie rozwiazanie:-)

mary, trzymamy kciuki:tak:

biedna katrenki. a polozna zawsze mowila,ze jak skurcze co 5 min to do szpitala, to jak ja odeslali do domu ??:wściekła/y::no:

Katrenki - ja bym się z nimi kłóciła! Biedactwo... trzymaj się i bądź dzielna!

Mary
! Powodzenia i trzymam kciuki!!!

Gie-oska - ja mam termin na 15 i też mam dość... Z jednej strony chcę mieć wszystko za sobą a z drugiej strony boje się niesamowicie...

butterfly nie martw się przyjdie i czas na Ciebie;-)
widzisz kasiiulka miała na 1 i jeszcze nie urodziła :-D
Ale mnie pocieszyłaś :-D:-D:-D Mam nadzieję, że nie przenoszę aż tyle. Zresztą i tak na to nie mamy wpływu, niestety:no:
dostalam dobre wiesci dzisiaj, w koncu w niedziele odbieram klucze do domu i moge sie przeprowadzac. z radosci chyba zaraz pojade do tesco po kartony :tak:
Super! Gratuluję
Dziewczyny dostalam wkoncu wiadomosc od Katrenki... bidula sie nameczy... :-:)-(
trzymamy kciuki zeby jak najszybciej sie skonczyla ta meczarnia... :tak:
Trzymamy, trzymamy... Bidulka, aż strach pomyśleć co to będzie.....

DZIEWCZYNY!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAA
JADDDDEEEE RODZIIIIĆĆĆĆ :-)
Trzymam mocno kciuki za szybki poród :-)

Dziubasku ja juz dawno stracilam nadzieje na "naruszenie czegos":-D moj gin jest taaaaki delikatny, ze gdyby mojego A nie bylo w gabinecie, to podejrzewalabym gina o molestowanie :-D A swoja droga ja tez jutro na ktg ;-)
ale w szpitalu ci lekarze już tacy delikatni nie są, mój gin również delikatnie wszystko badał :)))
No może w szpitalu jakiś masażyk zrobią :)))) Chociaż mnie się nie spieszy do porodu :)))
Katrenki - ja bym się z nimi kłóciła! Biedactwo... trzymaj się i bądź dzielna!

Mary
! Powodzenia i trzymam kciuki!!!

Gie-oska - ja mam termin na 15 i też mam dość... Z jednej strony chcę mieć wszystko za sobą a z drugiej strony boje się niesamowicie...
Katrenki dokładnie!!! Nie daj się kolejnym razem! Niech cię przyjmą!!!

Natalunia, mój termin minął w poniedziałek :))) ale dość jeszcze nie mam :)

Właśnie czytałam wątek o badaniach a tam post od Aani, że nie ma żadnych objawów i dołączyła do przeterminowanych - wchodzę na gartulacje - a ona już ma Maleństwo. Może u nas też tak będzie. Cisza i potem taka miła niespodzianka:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry