reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

no faktycznie z dnia na dzien nas przeterminowanych przybywa....:-D

wiecie co dziewczyny wczoraj wieczoram mialam 2 razy taki dziwny odglos z brzucha takie nie wiem ja to nazwac cykniecie, jakby pstryknac paznokcimi o siebie, taki zupelnie nie brzuchowy odglos...i teraz znowu...zastanawiam sie co ona tam robi:eek::-D
a to czasem nie wasz pęcherz płodowy pęka????
Słyszałam, że własnie taki odgłos jest jak wody odchodzą :)))))
Nic nie zgubiłyście? :))))

reklama
bosh.... wy naprwawdę zasuwacie dsziś z tymi postami:szok:
ledwo nadążam czytać ... już nie wspomnę że zapomniałam co miałam wam napisać....:eek::sorry:
więc nie napiszę chyba nic :-p
i mam niadzięę że nikt się nie obrazi....;-)

ja mam wrazenie, ze mala uderzyla np nozka o nozke przy fiknieciu ;-)
ja nie mam pojecia co to moze byc....
a w ogole dzis w nocy mialam taka sytuacje, zenie wiem czy to bylo naprawde czy mi sie snilo, ze mala spala na boku i w koncu obrocila sie twarza do mojego kregoslupa....i caly dzien sie zastananwiam czy to byl sen czy prawda....:eek:
jak do piatku nie urodze i przyjdzie ta polozna na masarz szyjki to sie jej zapytam i poprosze zeby sprawdzila....

dziubasek a wiesz, ze tez o tym myslalam...ale nic nie cieknie....

ja nie mam pojecia co to moze byc....
a w ogole dzis w nocy mialam taka sytuacje, zenie wiem czy to bylo naprawde czy mi sie snilo, ze mala spala na boku i w koncu obrocila sie twarza do mojego kregoslupa....i caly dzien sie zastananwiam czy to byl sen czy prawda....:eek:
jak do piatku nie urodze i przyjdzie ta polozna na masarz szyjki to sie jej zapytam i poprosze zeby sprawdzila....

dziubasek a wiesz, ze tez o tym myslalam...ale nic nie cieknie....

a na czym polega ten masaz szyjki? Jak ona to robi?

dziewczyny w końcu pakuję się do szpitala:-D
Mam pytanie ile sztuk pampersów wziąć do szpitala? Mam dużą paczkę i chcę przepakować tyle ile potrzeba...

reklama
Do góry