reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Ja tez nie mam od dzis,ale lekarz powiedzial ze jak przyjde 12 na ktg to mi wystawi wstecz od 9-tego zwolnienie. W ciagu tygodnia mozna wystawiac wstecz L-4.

Chcialam zakomunikowac ze od dzis jestem oficjalnie przeterminowanym wielorybem :-D:-D:-D

mi polozna powiedziala ze 4 dni wstecz moze ewentualnie wypisac

GRATULACJE :) hehehh witamy w klubie

reklama
Kingula, masz absolutną rację z tym obowiązkowym ZUSem, ściągają Ci kupę kasy zdrowotnego, społecznego i gówienko z tego masz i mieć będziesz.. O emeryturach zapomnij.. A podatki swoją drogą przecież.. Te 19% musisz odpalić, a do tego rząd już nas zadłużył na 20 tysiów na głowę, czyli w tym są dzieci i emeryci, którzy nie zarabiają. To wychodzi pewnie ze 100 tys na każdego pracującego realnie. Ktre pokolenie to spłaci??
Dziunka, trzymam kciuki, żeby Twojego to ominęło:) I witamy w klubie przeterminowanych:)

reklama
Mi zabronili krzyczec, bo wtedy sie pcha dziecko z powrotem do srodka. Musialam zamknac oczy przy kazdym parciu i zaciskac usta :sorry: nie bylo to trudne :tak:

Racja :-D

Ja tez nie mam od dzis,ale lekarz powiedzial ze jak przyjde 12 na ktg to mi wystawi wstecz od 9-tego zwolnienie. W ciagu tygodnia mozna wystawiac wstecz L-4.

A moje kochanie wlasnie zadzwonilo, ze chodza plotki po zakladzie, ze szef chce zwolnic jednego tapicera :szok: i teraz nie wiadomo kogo. Kierownik byl sie wywiedziec, ale dowiedzial sie tylko, ze tak, beda zwalniac ale kogo to tajemnica :eek: A ja posrana za przeproszeniem jestem, bo przez ta ciaze moj A bral co chwile wolne, zeby byc ze mna na kazdej wizycie itd i to jeszcze na niego padnie jak zaczne rodzic a on znowu wezmie wolne :-( A do tego wyplata dopiero 16-tego!

Chcialam zakomunikowac ze od dzis jestem oficjalnie przeterminowanym wielorybem :-D:-D:-D
Dziunka Nie pisz czarnych scenariuszy... na pewno nie zwolnia go wiedza ze bedziecie miec dziecko, to bylby szczyt bezczelnosci! A tak swoja droga to ten twoj suwaczek mnie rozbroil! Ha..ha..ha.... Ciekawe jak sie moj zachowa za 4 dni???

Do góry