Kasiiula
mamusia Pawełka :)
a to pewnie luandzia
a w sumie to natalunia mi czop odszedl tez w 39 tc jak bylam na porodowce i dalej chodze ;P
a w sumie to natalunia mi czop odszedl tez w 39 tc jak bylam na porodowce i dalej chodze ;P
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziunka Nie pisz czarnych scenariuszy... na pewno nie zwolnia go wiedza ze bedziecie miec dziecko, to bylby szczyt bezczelnosci! A tak swoja droga to ten twoj suwaczek mnie rozbroil! Ha..ha..ha.... Ciekawe jak sie moj zachowa za 4 dni???
Właśnie miałąm dwa telefony pt. CZY JUZ URODZIŁAŚ? NIE ?! A DLACZEGO ?to nic, że mam termin na 14... strach nyśleć co będzie dalej....
Z moim pepkiem dzieje sie cos dziwnego od wczoraj. Zrobil sie taki napuchniety naokolo, oprocz tego ze jest wystajacyjuz nie mowiac o tym ze tam na dole tez napuchlam. Zrobila mi sie taka poduszka
A teraz apel! Przestancie pisac na 10 minut bo nie moge nadrobic watkow![]()
tez tak mam odpisze na jednoego posta i musze 4 do gory czytac
![]()
a co do pepka wypial mi sie jest taki ciemny i nabrzmialy wlasnie nie boli ale jest taki mieciutki jakby byla cieniutka skorka a pod nia jakby krew i moze temu taki kolor... hehehehhe ja wiedzialam ze ja pękne zanim urodze !!
do mnie ostatnio dzwoniła kumpela i się pyta jak tam, termin na luty więc coraz bliżejmyślałam, że walnę słonia ze mnie chcą zrobić.
Tato wczoraj "a ty co jeszcze nie rozpakowana, chyba na 8 miałaś"Hmmmmm nic mi o tym nie wiadomo....
![]()