reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
dziunka no to masz przerąbane jeszcze tyle z brzuchem chodzić :)))
zmykam dziewczynki do teściowej bo miała robić placki ziemniaczane na obiad a mi się nie chce gotować więc sobie u niej zjem :)) w takich momentach cieszę się że mieszkamy obok w bloku :))

Dziunka Nie pisz czarnych scenariuszy... na pewno nie zwolnia go wiedza ze bedziecie miec dziecko, to bylby szczyt bezczelnosci! A tak swoja droga to ten twoj suwaczek mnie rozbroil! Ha..ha..ha.... Ciekawe jak sie moj zachowa za 4 dni???

oj jakby zwolnili to bym sie nie zdziwila. Tam ich nie obchodzi czy jestes chory czy nie, musisz byc w pracy. Ostatnio swojego wlasnego syna nie chcieli puscic do domu, az on padl jak mial 41 stopni goraczki. Wtedy dopiero laskawie wezwali pogotowie. Takze moja ciaza im lata kolo d**y :sorry:

Z moim pepkiem dzieje sie cos dziwnego od wczoraj. Zrobil sie taki napuchniety naokolo, oprocz tego ze jest wystajacy :eek: juz nie mowiac o tym ze tam na dole tez napuchlam. Zrobila mi sie taka poduszka :eek:

A teraz apel! Przestancie pisac na 10 minut bo nie moge nadrobic watkow :-D

Właśnie miałąm dwa telefony pt. CZY JUZ URODZIŁAŚ? NIE ?! A DLACZEGO ?:wściekła/y::wściekła/y: to nic, że mam termin na 14... strach nyśleć co będzie dalej....

do mnie ostatnio dzwoniła kumpela i się pyta jak tam, termin na luty więc coraz bliżej :szok: myślałam, że walnę słonia ze mnie chcą zrobić.

Tato wczoraj "a ty co jeszcze nie rozpakowana, chyba na 8 miałaś" :eek: Hmmmmm nic mi o tym nie wiadomo....:cool:

Z moim pepkiem dzieje sie cos dziwnego od wczoraj. Zrobil sie taki napuchniety naokolo, oprocz tego ze jest wystajacy :eek: juz nie mowiac o tym ze tam na dole tez napuchlam. Zrobila mi sie taka poduszka :eek:

A teraz apel! Przestancie pisac na 10 minut bo nie moge nadrobic watkow :-D
:laugh2::laugh2::laugh2: tez tak mam odpisze na jednoego posta i musze 4 do gory czytac :)

a co do pepka wypial mi sie jest taki ciemny i nabrzmialy wlasnie nie boli ale jest taki mieciutki jakby byla cieniutka skorka a pod nia jakby krew i moze temu taki kolor... hehehehhe ja wiedzialam ze ja pękne zanim urodze !!

a mnie wszyscy jak widza to ty jeszcze... i glupie pytania i kazdy madry jedni jedz do szpitala neich robia cos a drudzy siedz i czekaj bo ja to tez po termienie bla bla bla ... i wkurzaja mnie i pouczaja tylko ten lepszy szpital a ten gorszy bo tam tak zawsze a tu tak ... powaliło ich ... juz widze co to bedzie po porodzie ...

:laugh2::laugh2::laugh2: tez tak mam odpisze na jednoego posta i musze 4 do gory czytac :)

a co do pepka wypial mi sie jest taki ciemny i nabrzmialy wlasnie nie boli ale jest taki mieciutki jakby byla cieniutka skorka a pod nia jakby krew i moze temu taki kolor... hehehehhe ja wiedzialam ze ja pękne zanim urodze !!

:-D to chyba pekniemy razem :-D

a w sumie to natalunia mi czop odszedl tez w 39 tc jak bylam na porodowce i dalej chodze ;P

kurcze a ja nie wiem mioze przegapiłam ten czop, albo jeszcze nie miałam przyjemności go pożegnać :eek: Wiem, ze raz po badaniu zaobserwowałam taki skrzep, ale on był kurcze taki krwisty (sorki za szczegóły:sorry:) więc nie wiem, czy to możliwe, żeby to, było to ..:sorry::sorry::sorry:

reklama
do mnie ostatnio dzwoniła kumpela i się pyta jak tam, termin na luty więc coraz bliżej :szok: myślałam, że walnę słonia ze mnie chcą zrobić.

Tato wczoraj "a ty co jeszcze nie rozpakowana, chyba na 8 miałaś" :eek: Hmmmmm nic mi o tym nie wiadomo....:cool:

To jak masz na luty to faktycznie całkiem blisko:-D:-)
Proponuję podać numery tel członkom naszych rodzin do ginów i niech oni tam składają wszelkie reklamacje, zapytania i zażalenia:eek:

Do góry