reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
wiesz ze mialam tak samo
rece mi chodzily choc spokojna bylam cisnienie mierzylam w normie krzyz bolal ze nie wiedzialam jak mam usiasc i bol promieniowal na boki i wstac nie moglam momentami ... a z rak to maz sie smial ze jak u pijaczka jakiegos trzymam cos i lata mi na boki eh szkoda ze przeszlo zanim dojechalam na IP

natala dawaj jedziemy dzis rodzic razem razniej hehhe :) jak cos powiemy zeby polozyli nas razem na sali beuheheehhe

Ty się nie śmiej - kawałek czopu mi odszedł :szok: Jakieś boleści brzucha, ale to może być znowu fałszywy alarm, więc czekam spokojnie :-)

Hej, witam Mamuśki będące w dwupaku oraz te, które moją już to szczęście i tulą swoje Maleństwa:-)
Ja nadal w dwupaku, przez ostatni tydzień miałam takiego mega doła, że nawet nie miałam siły wchodziłam na BB.
Nawet nie próbuję nadrobić zaległości, ale z wpisów z dzisiejszego dnia wnioskuję, że coraz bardziej jesteście niecierpliwe ;-) Ja też chciałabym już urodzić, niby bóle i twardnienie brzucha mam no ale zobaczymy ile to jeszcze potrwa :eek: Kurcze i chyba widzę, że laski z Poznania mi się już rozpakowały:sorry:

natalunia to na bierząco nas informuj co i jak... ja trzymam kciuki żebyś już urodziła, bo będziesz miała z głowy i nie będziesz się martwiła wyborem szpitala bo nie będziesz miała czasu :))

Ty się nie śmiej - kawałek czopu mi odszedł :szok: Jakieś boleści brzucha, ale to może być znowu fałszywy alarm, więc czekam spokojnie :-)

to ja ci powiem tak ... :) szmata i na kolanach :) a pozniej goracy prysznic badz kapiel !! i dzis do PSK a tam jak cie poloza to moze cos zrobia zamknij oczy nie patrz jak dookola jest i konczymy ten cyrk z tymi brzuchami bo te 40 tyg to nie wiem skad oni wzieli :-p z filmu chyba jakiegos :)

reklama
Hej, witam Mamuśki będące w dwupaku oraz te, które moją już to szczęście i tulą swoje Maleństwa:-)
Ja nadal w dwupaku, przez ostatni tydzień miałam takiego mega doła, że nawet nie miałam siły wchodziłam na BB.
Nawet nie próbuję nadrobić zaległości, ale z wpisów z dzisiejszego dnia wnioskuję, że coraz bardziej jesteście niecierpliwe ;-) Ja też chciałabym już urodzić, niby bóle i twardnienie brzucha mam no ale zobaczymy ile to jeszcze potrwa :eek: Kurcze i chyba widzę, że laski z Poznania mi się już rozpakowały:sorry:
zauważyłam że dawno nas nie odwiedzałaś. Jak możesz tak nas zaniedbywać :wściekła/y: jakbyś jeszcze urodziła to byłoby jakieś wytłumaczenie. A co to ma znaczyć że miałaś doła??:-p każda chyba z nas też przez to przechodziła, więc trzeba było wejść na bb i wszystkie wybiłybyśmy ci głupoty z głowy ;-);-);-);-)

Do góry