reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
to ja ci powiem tak ... :) szmata i na kolanach :) a pozniej goracy prysznic badz kapiel !! i dzis do PSK a tam jak cie poloza to moze cos zrobia zamknij oczy nie patrz jak dookola jest i konczymy ten cyrk z tymi brzuchami bo te 40 tyg to nie wiem skad oni wzieli :-p z filmu chyba jakiegos :)
kasiula popieram :)) mój gin to i tak lepiej liczy bo on uważa że jak się jest w 40tc i 6 dniu to nadal jest jeszcze 40 tc, więc dlatego wpisał mi w kartę ciąży termin na 23.11

:szok: Ile zaległości od wczoraj miałam. Siedze i czytam i końca nie widać

No dziewczynki dzis mój ostatni dzien w domu.
Jutro wybywam do szpitala z rana, a w czwartek mam nadzieję, że obwieszczę Wam dobrą nowinę :-)!!!!!!!!!!!
Powodzenia i szybkiego powrotu do domku z córcią.

Jak my chcemy urodzić skoro wszystkie siedzimy przed komputerami. Ja już od 2 godzin mam zamiar wziąść się za sprzątanie łazienek i ścieranie kurzy a siedzę na bb i się oderwać nie mogę :))
Otóż to. Juz dwie godziny czytam
a dzis nikt nei chce ladna data ?

09.11.09
Mnie odpowiada. Ale czy mojej córce też?

Straszny dzisiaj ten dzień. Taki ponury...nic tylko iść spać

Natalunia trzymam kciuki.

chyba mialam troche szczescia, bo bylam na porodowce juz kilka razy,a jeszcze nigdy nie slyszalam zadnych krzykow... zastanawia mnie,czy te sale nie sa jakos wyciszone :-D

Mi zabronili krzyczec, bo wtedy sie pcha dziecko z powrotem do srodka. Musialam zamknac oczy przy kazdym parciu i zaciskac usta :sorry: nie bylo to trudne :tak:

Ostatnia rzecz jaka by mi przyszła podczas porodu a dokladnie tych zasranych skurczy to ogladanie tv czy internet.Mówię Wam jak boli jest wszystko jedno( przynajmniej w moim przypadku tak było), czy ładna sala czy brzydka, czy 100 osób czy 1, czy widza tyłek czy nie.Ma się wszystko w dup** aby przestało bolec i urodzić.:-D:-D

Racja :-D

dobrze mi przypomnialas :| toz ja nie mam od jutra zwolnienia !! boze :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: juz mnie szlag trafia ...

Ja tez nie mam od dzis,ale lekarz powiedzial ze jak przyjde 12 na ktg to mi wystawi wstecz od 9-tego zwolnienie. W ciagu tygodnia mozna wystawiac wstecz L-4.

A moje kochanie wlasnie zadzwonilo, ze chodza plotki po zakladzie, ze szef chce zwolnic jednego tapicera :szok: i teraz nie wiadomo kogo. Kierownik byl sie wywiedziec, ale dowiedzial sie tylko, ze tak, beda zwalniac ale kogo to tajemnica :eek: A ja posrana za przeproszeniem jestem, bo przez ta ciaze moj A bral co chwile wolne, zeby byc ze mna na kazdej wizycie itd i to jeszcze na niego padnie jak zaczne rodzic a on znowu wezmie wolne :-( A do tego wyplata dopiero 16-tego!

Chcialam zakomunikowac ze od dzis jestem oficjalnie przeterminowanym wielorybem :-D:-D:-D

zauważyłam że dawno nas nie odwiedzałaś. Jak możesz tak nas zaniedbywać :wściekła/y: jakbyś jeszcze urodziła to byłoby jakieś wytłumaczenie. A co to ma znaczyć że miałaś doła??:-p każda chyba z nas też przez to przechodziła, więc trzeba było wejść na bb i wszystkie wybiłybyśmy ci głupoty z głowy ;-);-);-);-)

Sorki, ale naprawdę nie byłam do życia i nawet z moim nie miałam ochoty rozmawiać, ogólnie wegetowałam w łóżku i nic tylko ryczałam. W sumie popłakać sobie wirualnie chciałam, ale stwierdziłam, że Dzieciaczki się nam rodzą, więc nie ma co zaburzać atmosferki radosnego wyczekiwania i napięcia na kolejne wieści z porodówek hihih. Ale już lepiej i oczywiście juz tak nie zniknę :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Właśnie miałąm dwa telefony pt. CZY JUZ URODZIŁAŚ? NIE ?! A DLACZEGO ?:wściekła/y::wściekła/y: to nic, że mam termin na 14... strach nyśleć co będzie dalej....

reklama
natalunia to na bierząco nas informuj co i jak... ja trzymam kciuki żebyś już urodziła, bo będziesz miała z głowy i nie będziesz się martwiła wyborem szpitala bo nie będziesz miała czasu :))

Co racja to racja ;-) Póki co miałam godzinę temu skurcz, więc się nie cieszę zbyt szybko ;-)

Kasiiula - zobaczymy co i jak. Na obecną chwilę obojętnie gdzie, oby urodzić (chyba hormony we mnie buzują...)

Do góry