reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

ja to sie strasznie oszczedzalam wczesniej zeby nie urodzic tego 1.11 i mam teraz za swoje ze dziecko obraziło sie i nie chce wcale wyjsc :) eh zebym ja chociaz miala te rozwarcie ... a tu szyjka tylko krótka troche ruchu moze pobudzi malucha a no i ta ciepla kapiel ... naprawde ona rusza co nie co ... przydal by sie olejek rozany ale nie chce mi sie wychodzic z domu w taka pogode eh no coz ... okolo 14 zaczne dzialac cos to moze ruszy sie na dobre dzis eh
mi gorący prysznic powstrzymuje skurcze, więc odwrotnie niż u Ciebie :cool:

reklama
Kaludzia, cierpliwości! Czy Ty nie za dużo chcesz od życia?? Termin za 3 tygodnie, a ona już chce!! Toż to nieprzyzwoite wręcz.. W kolejce stań!!!! Jeżeli Ty urodzisz przede mną to nic tylko sepuku pozostanie!:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
Jak na IP pojadę to mi sie szpitalofobia Nataluni udzieli i pozamiatane będzie..Teraz chociaż jakoś funkcjonuje..

Jak my chcemy urodzić skoro wszystkie siedzimy przed komputerami. Ja już od 2 godzin mam zamiar wziąść się za sprzątanie łazienek i ścieranie kurzy a siedzę na bb i się oderwać nie mogę :))

ale jakbym ja miala rozwarcie to moze byc cos robili juz tyle po terminie :-(
spoko kasia nie zamęczaj się masz 100& pewność że do końca tego tygodnia dzidzia będzie z tobą, wyśpij się bo potem pewnie czasu nie będzie, film dobry obejrzyj etc:-) chociaż wiem że mi sie tak dobrze pisze a jak sama nie urodzę to będę pomstować ile wlezie:tak:

malinko głowa do góry na pewno będzie oki :))

klaudzia widzę że Ty jako kolejna zwalasz winę na Męża :)) Widzę że większość uważa że dzieciaczki są uparte po tatusiach :)) a mamusie to niby święte :))

a jak... ja tam wsumie 3 dni po terminie sie urodzilam ale maz sie urodzil w Wielka Niedziele wiec dlatego taki len... no a ze przejal to po tacie to pewnie Oli przejmie to po nim :-D

dzięki kochane za odp:-):-):-):-)

ja cię rozumiem w 100% ale z grudniówkami napewno nie było by ci tak fajnie jak z nami :p

Dlatego tez zostalam w listopadowkach :tak::tak::-D:-D od razu czulam ze tu jest moje miejsce hehe

he he od małego już sprawiają problemy wychowawcze. Ciekawa jestem co na to Super niania :-D karny jeżyk w tym przypadku chyba odpada ;-)

hehehe :-D trzeba by bylo zadzwonic i zapytac :tak:

klaudzia jakbym brała pod uwagę usg z ok 20 tc to mam termin na 6.12 więc też mogę czekać z Tobą prawie do końca :)) NAJWYŻEJ ZAMKNIEMY LISTE :))

no chyba tak wlasnie bedzie. ja jezeli przenosze to bede miec porod wywolywany dopiero 10-12 grudnia. ale mam nadzieje ze jednak nie bedzie potrzebne wywolywanie bo to przeciez jeszcze miesiac :szok::szok::szok:

ja to sie strasznie oszczedzalam wczesniej zeby nie urodzic tego 1.11 i mam teraz za swoje ze dziecko obraziło sie i nie chce wcale wyjsc :) eh zebym ja chociaz miala te rozwarcie ... a tu szyjka tylko krótka troche ruchu moze pobudzi malucha a no i ta ciepla kapiel ... naprawde ona rusza co nie co ... przydal by sie olejek rozany ale nie chce mi sie wychodzic z domu w taka pogode eh no coz ... okolo 14 zaczne dzialac cos to moze ruszy sie na dobre dzis eh

Kasiu a jak ten olejek rozany ma wplywac na przyspieszenie? no i jak go uzywac?

Witajcie:-)\
Ja jak tylko zaczynam bac się porodu to myslę o mojej babci która rodziła swojego najstarszego syna a drewninym wozie uciekając przed Niemcami... wiec my nie mamy aż tak źle:tak:
co do ktg ... to w "moim " szpitalu jezeli tylko chodzi Ci o ktg a nie o przyjęcie do szpitala to trzeba mieć skierownie i z góry informuja , że wynik ktg odczyta tylko lekarz, który dał skierowanie...

taaa jak wczoraj ogladalam "Apocalypto" z mezem i tam babka rodzila w zalanej przez deszcz bardzoooo glebokiej dziurze w ktorej chowala sie przed jakims plemieniem. wiec rodzila w lodowatym deszczu- w wodzie ze starszym synkiem na ramionach zeby sie nie utopil.... wiem wiem to tylko film ale od razu jakos tak docenilam nasze warunki :tak::tak:

Jak my chcemy urodzić skoro wszystkie siedzimy przed komputerami. Ja już od 2 godzin mam zamiar wziąść się za sprzątanie łazienek i ścieranie kurzy a siedzę na bb i się oderwać nie mogę :))

Coś w tym jest:-D Ja mam iść dziś na zakupy ze szwagierką, ale pogoda nie ten tego jest:wściekła/y:

reklama
Kaludzia, cierpliwości! Czy Ty nie za dużo chcesz od życia?? Termin za 3 tygodnie, a ona już chce!! Toż to nieprzyzwoite wręcz.. W kolejce stań!!!! Jeżeli Ty urodzisz przede mną to nic tylko sepuku pozostanie!:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
Jak na IP pojadę to mi sie szpitalofobia Nataluni udzieli i pozamiatane będzie..Teraz chociaż jakoś funkcjonuje..

przepraszam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: hehehe
gdyby nie to pieprzone swedzenie to moglabym nawet w styczniu rodzic... ale marze juz o tym zeby ubrac na siebie chocby dres i nie drapac sie jakbym miala wszy na calym ciele...
dobra juz nie nazekam... ustawie sie w kolejce :-D to co ? ja na 11.11.2009 moge sie zapisac bo widze ze nikomu ta data nie pasuje a mi sie bardzooo podoba? :-D:-D:-D

Do góry