reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
no jak spodnie mokre, przez wkładkę przeciekło- to nie tak znowu mało....

kurde, właśnie spojrzałam w lustro.. dziewczyny- jak ja spuchłam! masakra jakaś. jak balon! paluchy jak serdelki się porobiły!!!
szok!!

heh... naszczescie juz niedlugo zejdzie z nas ta opuchlizna i bedziemy slicznie wygladac...

za to moja tesciowa oczywiscie wie swoje i jak zazartowalam!!!! ze na swieta bede wygladac jak modelka to stwierdzila ze napewno nie i conajmniej do lata bede dalej gruba. a najbardziej interesowalo ja to ile przytylam... wkoncu powiedzialam jej ze chwalic to sie bede ile schudlam a nie ile przytylam :wściekła/y::eek: gow** ja to za przeproszeniem obchodzi... no tak ale rzucila palenie przytyla 15kg i teraz probuje sie jakos pocieszyc.... nie dam jej tej satysfakcji :-D:-D

Babeczki
Mam pytanie za 100pkt
Od ok pół godz dosyć mocno boli mnie brzuch. Tzn czuję jakby mi ktoś położył dodatkowe obciążenie w postaci np cegieł na brzuch pod żebrami. Ledwo dycham i sie poruszam, a na dodatek coś tam starsznie bulgocze (tak własnie kilka cm pod żebrami):eek:
Gazy to raczej niżej się odzywają prawda...?
Czy którejś coś wiadomo na ten temat? Co to jest? :eek:

Babeczki
Mam pytanie za 100pkt
Od ok pół godz dosyć mocno boli mnie brzuch. Tzn czuję jakby mi ktoś położył dodatkowe obciążenie w postaci np cegieł na brzuch pod żebrami. Ledwo dycham i sie poruszam, a na dodatek coś tam starsznie bulgocze (tak własnie kilka cm pod żebrami):eek:
? mi tez czasem bulgocze...moze to dzidzia ci na cos uciska? i dlateo boli...ja od wczoraj mam wrazenie jakby mi ktos kamieni dolozyl do brzucha i boli ale mnie na dole, wiec nie wiem....:confused:

ja to nie wiem... może brzuszek tobie "spada", w sensie niżej się robi??:eek:
Ja tam sie nie znam ale mówiono mi (już dawno) że już mi się max obniżył...
I nigdy nie miałam uczucia takiego ucisku... bynajmniej nie tak wysoko, raczej niżej czułam jak mi np główką uciska... :sorry: A to to to pierwszy raz coś takiego..:shocked2:

jak to mawia mój tato: tylko kobieta kobiecie może tak dopier***
:-p

:-D:-D:-D:-D dobre

Babeczki
Mam pytanie za 100pkt

Mary ja tez tak mam i to juz od dluzszego czasu. Mysle ze to dzidzi sie tak uklada i naciska nam na cos. nie martw sie. napewno wszystko jest dobrze. Zrob sobie kapiel moze pomoze, mi pomaga czesto maly zmieni pozycje i jest lepiej :tak:

reklama
Mary ja tez tak mam i to juz od dluzszego czasu. Mysle ze to dzidzi sie tak uklada i naciska nam na cos. nie martw sie. napewno wszystko jest dobrze. Zrob sobie kapiel moze pomoze, mi pomaga czesto maly zmieni pozycje i jest lepiej :tak:
Tylko ze ten ucisk to tak jakby minimalnie NAD dzidzią jest...:confused:

Do góry