reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

malina a okna myłaś??:-p
Kamcia, 10 okien umyłam..Firanki nawet zdjęłam sama (powiesić mi już nie dali)..
Te cholerne okna od nowa brudne.. Może u mnie to trzeba 2x:eek::eek::eek::eek:
Kasiula, rosół zacznij gotować.. Kto wie, może zadziała..
Ja to nawet nie mogę takiej gorące kąpieli sobie zrobić, bo na piecu mam ustawioną temp. wody 40.. Zanim do kranu dojdzie to już pewnie ze 37 ma..

reklama
hehe no to nieźle ... Iza miałaś wrażenia :-p
ja pamiętam jak byłam na badaniu krwi na cukrzycę... no to babka też bytła nowa..
i ja sobie tak siedzę a ona miała mnie kłuć i zaraz do koleżanki z pytaniem "a którą stroną tą igłę wbić/":eek:
to aż mi się gorąco zrobiło:sorry:

a umyję okna jutro ...
dziś chciałam zrobić kąpiel gorącą.. ale uznałam że mnie parzy (nie lubię gorących kąpieli) i obstałam przy letniej :-p
no alejest szansa że dziś może zrobie kumplowi prezent na jego urodziny :-D
i mi wody odejdą na iumprezie... hehe chciałabym :-p
wogóle to czujęjakbym jakąś gulę miała w przełyku:eek: masakra

a ja wyszlam z wanny wymoczylam sie pozbylam owłosienia hehehe temp 43 stopnie (pozyczylam od synka termometr) heheh i jak wyszlam duszno mi tylko sie zrobilo tyle czasu w saunie prawie ze :) hehhe i troche mnie łapie ból tak po bokach z tyłu eh zaraz usmaze kotlety i jeszcze polatam :)
Właśnie, weź przykład z Royanny:-):-) i ugotuj rosołek:-D..Kotlety mogą nie podziałać..
Owłosienia pozbyłaś się sama?:confused2::confused2: To jestem pełna podziwu..Bo ja to już od dobrego miesiąca sama bym nie dała rady..:eek::tak:..

Ja też jeszcze depiluję sama, ale nie wiem jaki to daje efekt.. Mam trudności z zastosowaniem systemu luster:eek::sorry::eek:
Powiedzcie dziewczyny, macie "upławy", czy nie?? Boję się, że mi wody na raty odchodzą?? Tyle tego.. A za razem za mało jak na początek porodu raczej..

Ja też jeszcze depiluję sama, ale nie wiem jaki to daje efekt.. Mam trudności z zastosowaniem systemu luster:eek::sorry::eek:
Powiedzcie dziewczyny, macie "upławy", czy nie?? Boję się, że mi wody na raty odchodzą?? Tyle tego.. A za razem za mało jak na początek porodu raczej..
Malina, nie wiem na bank:-:)-(, ale mi położna na szkole rodzenia mówiła, że czasami wody właśnie tak się sączą..w zależności, jak mocno główka dzidzi dociska do kanału, wtedy może lecieć lub się sączyć..:confused2::confused2:

ja mam takie silne upławy od kilku dni. ale mi się wydaje, że to czop a nie wody płodowe. bo tam jednak jest sporo śluzu, a wody to raczej "czyste".... czy nie?

tak czy siak jutro idę do lekarza, więc się podpytam... a najchetniej to bym juz jutro poszła i urodziła :sorry:

Właśnie o sączących się wodach słyszałam.. A upławy to to nie są raczej.
Boję się, że coś przez to będzie nie tak.. We czwartek robili usg wody w normie były, ale wczoraj trochę wyciekło:szok::szok: Majtki, wkładka, spodnie - mokre.

reklama
ja mam takie silne upławy od kilku dni. ale mi się wydaje, że to czop a nie wody płodowe. bo tam jednak jest sporo śluzu, a wody to raczej "czyste".... czy nie?

tak czy siak jutro idę do lekarza, więc się podpytam... a najchetniej to bym juz jutro poszła i urodziła :sorry:
To nie czop. To upławy, które są w szyjce i szyjka się oczyszcza.

Do góry