reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

...a tak na powaznie to moze moje kochane listopadowki pobiegamy sobie po schodkach to moze dzidzie w koncu zdecyduja sie na przyjscie na swiat??
Ja już nie wierze w żadne metody :no: WSZYSTKIE juz zdążyłam przetestować...
A do czw. chciałabym urodzić bo moj Ł znowu w pt wypływa... przylatuje mama żeby pomóc no ale wiadomo że przy porodzie to tatusia chciałabym widziec...

reklama
A do czw. chciałabym urodzić bo moj Ł znowu w pt wypływa... przylatuje mama żeby pomóc no ale wiadomo że przy porodzie to tatusia chciałabym widziec...
ja tez juz nie wierze w zadne metody....moze do pt jeszcze sie malenstwo wykluje, to jeszcze kilka dni, trzymam kciuki;-):tak:

No ja to mam na czwartek termin... ale zobaczymy jak to bedzie,bo nie chcialabym rodzic 11 listopada,a jak 12 pojde na spotkanie z moja polozna (jestem w UK ) to ona powiedziala ze "pomozemy" malemu wyjsc na swiat-to z bolu sie chyba(za przeproszeniem) zesram. Slyszalam ich metody.. wszystko na sile-masakra!!! dlatego chce urodzic przed sroda,czyli zostaly mi 2 dni :eek:

No ja to mam na czwartek termin... ale zobaczymy jak to bedzie,bo nie chcialabym rodzic 11 listopada,a jak 12 pojde na spotkanie z moja polozna (jestem w UK ) to ona powiedziala ze "pomozemy" malemu wyjsc na swiat-to z bolu sie chyba(za przeproszeniem) zesram. Slyszalam ich metody.. wszystko na sile-masakra!!! dlatego chce urodzic przed sroda,czyli zostaly mi 2 dni :eek:

mi maja pomagac w piatek...tez bym wolala tego uniknac...uprzedzila mnie, ze to nie nalezy do przyjemnych reczy....moze do tego czasu jednak cos sie ruszy....

A cóż to za UKowskie metody...?
Pierwsze slysze zeby w tamtych okolicach tzn w UK tak szybko po terminie reagowali...:eek:

Mam takie samo podejście.. Tata, powinien być obok, gdy dziecko się rodzi.. Chyba, że nie ma wyjścia, wtedy ktoś bliski po prostu..
A bóle już mi przeszły;-) Jejku..
Muszę w końcu męża wykorzystać:)

reklama
Do góry