Ilona nie przejmuj się przejdzie Ci to:-) Ja się martwiłam a teraz mi, to jakoś przeszło i tylko czekam... ;-)
No nie wiem czy mi przejdzie
![zawstydzony :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/embarrassed.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ilona nie przejmuj się przejdzie Ci to:-) Ja się martwiłam a teraz mi, to jakoś przeszło i tylko czekam... ;-)
To fajnie, że chociaż ona ma, to już za sobą :-) Ja też myślałam, że może uda mi się dziś urodzić, bo skurcze się nasiliły ale niestety nic z tego :-( Robiłam dosłownie wszystko (zrobiłam pranie, poprasowałam, przetarłam okna i byłam z psem na długim spacerze...) i niestety nic to nie dało...
no ja nie wiem co to za wbijane sie na moj termin...wykorzystaly mi dziewczyny limit i co ja mam teraz biedna zrobic....hehe ale kochac i tak bedziemy :-):-):-)
a wogole to mozecie zerknac na nowiny o narodzinach mamy kolejna szczesliwa mamusie
no ja nie wiem co to za wbijane sie na moj termin...wykorzystaly mi dziewczyny limit i co ja mam teraz biedna zrobic....![]()
ja mam termin wg om na 23Witajcie, mam termin na 23.11 i już się niecierpliwie. Postanowiłam poszperac trochę na necie o listopadowych mamauśkach. Czas się dłuży i fajno poczytac o urodzonych już dzieciaczkach. Ma któraś z Was termin na 23.11 i jak się czuję? Pozdrawiam :-)
A może to nie jest zły pomysł z tym skierowaniem, jak masz mozliwosc wybrac sie na wizyte do ginka pogadac z nim jak i co, moze on ci doradzi co w twojej sytuacji bedzie najlepszym rozwiazaniem i jak ci wystawi skierowanie na IP to beda musieli cie przyjac bez gadania i w razie potrzeby wywolac porodna warszawska ze po tygodniu od terminu
a teraz dzownilam do USK i jakas zołza siedziala i mowi ze 2 tyg mozna wczesniej badz pozniej i jak akcji nei ma to lekarz musi mi wystawic skierowanie... durna jakas
etna współczuje bo teraz pewnie tamci będą mówili jak to było u nich i co będziesz musiał itp. Ciężko słuchać tego, bo przecież będziesz miała inne dziecko niż jest ich)
ale prezent śliczny musi być. Dziewczynkom warto przebić uszka jak są małe bo ładnie wyglądają i nikt się nie pyta czy chłopiec czy dziewczynka)