reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

A ja się melduje :)
u mnie ogólne dobrze :) na poród wg lekarza sie nie zapowiada, ale nic nie wiadomo bo ktg pokazały juz skurcze... ale osobiście to chciała bym tak jeszcze z 2 tygodnie wytrzymać... :)
Ale boli mnie dziwnie brzuch od wczoraj... mam nadzieje że mi przejdzie...

reklama
Czesc dziewczyny, weszlam zeby wam sie troche wyzalic. Jestem strasznie przygnebiona, plakac mi sie chce. Boje sie strasznie porodu, szpitala i tego co bedzie po. Normalnie psychika mi siada :-( Nie wiem co zrobic zeby nastroj sobie poprawic :wściekła/y: Juz dawno nie mialam takiego dola.

Czesc dziewczyny, weszlam zeby wam sie troche wyzalic. Jestem strasznie przygnebiona, plakac mi sie chce. Boje sie strasznie porodu, szpitala i tego co bedzie po. Normalnie psychika mi siada :-( Nie wiem co zrobic zeby nastroj sobie poprawic :wściekła/y: Juz dawno nie mialam takiego dola.

Ja w pierwszej ciązy, a raczej pod koniec też sie tego bałam... tzn. jak to bedzie po... bo poród to mnie nie przerażał... :) teraz wiem ze po porodzie jest lepiej niż przed :) ale to raczej logiczne bo masz cząstkę siebie przy sobie i z czasem będziesz ja kochała coraz bardziej :) myśli o tym są wspaniałe :)

Witam wszystkich serdecznie i gratuluje już tym mamą, które tulą swoje maleństwa, podczytuje już Was od kilku dni :) więc czas się przywitać.
Termin mam wg USG 19.11. wg. OM 23.11.
:-):-):-)

Witamy w Listopadowkach :tak:;-)

racja nei czytajcie tego :p bo kazda inna baba!! :) wiec nie ma reguły o :) u nas bedzie chwila i po krzyku :)):-p:-p

a do tego nasze malenstwa beda super spokojne i beda budzily sie co trzy godzinki na karmienie i zasypialy dalej :tak: a z naszym kroczem tez nic sie nie stanie :-D

a do tego 25 kg na plusie zniknie od razu i zalozymy ciuchy sprzed ciazy :-D:-D

melduje sie i ja ;-) krzyze mnie strasznie bola... i wogole dziwnie sie dzis czuje... zas glowa mi nie wyrabia:dry: mam wrazenie ze zbliza sie wielki dzien... ale skurczy brak...

no wlasnie widzisz u nas sa 2 szpitale i sprzeczne informacje mozna poszukac o nich ... wlasnie znalazlam kilka z nich i znow chyba zmienie opinie o tym co mialam rodzic i wybiore lepsza pomoc ...
boje sie ze jak zajade to poloza mnie i beda czekac na tej warszawskiej a w tym drugim moze cos zaczna robic... :|

wiesz, mysle, ze co kobieta to opinia i za bardzo bym na to nie patrzyla. Mojego kuzyna zona to przy glupim pobraniu krwi potrafila zrobic awanture, bo na przyklad lekko zabolala ja raczka :eek: szczerze to nie wiem jak ona urodzila i jak z nia wytrzymaly polozne i lekarze, bo ja bym ja zabila lub udusila golymi rekami :eek: nawet z glupim zatwardzeniem jechala na pogotowie bo stwierdzila ze to skurcze parte :eek: i nie chciala uwierzyc lekarzowi ze to zaparcie :eek: takze to zalezy od kobiety jak odbierze szpital, bo jedna ma takie wymagania a inna takie.

o mamo szlag mnie trafi...
dzownilam do jednego szpitala i mowia ze tydzien po mam sie zglosic a w drugim mowia ze 2 tyg w ta lub w tamta moze byc i bez akcji porodowej to ze skierowaniem od gina
i badz madry ...:eek:
no na moje oko 2 tygodnie to trochę późno... Przecież łożysko się "starzeje", więc staje się mniej wydolne.... Traci swoją funkcję...

reklama
Do góry