reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
latego ja na początku ciąży kupiłam swój własny ciśnieniomierz i tylko nim mierze bo przekonałam się że co aparat to inaczej mierzy. Więc u Ciebie też tak może być. Głowa do góry!! Trzymam kciuki żebyś urodziła przed 13 :)) przecież pasuje żeby tatuś córcie zobaczył :))
Dziękuję niunians za słowa otuchy... :sorry2:
Co do ciśnieniomierzy to wiem ze różnie to z nimi bywa... rodzice kupili jakiś w aptece (tata ma nadcisnienie) i po miesiacu niejasnych/sprzecznych odczytów okazało się że on jakiś kiepski byl...

dziubasek - a stosujesz coś na to? Coś lekarz ci powiedział na ten temat?

ja zjawiłam się w szpitalu z ciśnieniem 160/110 . M,ój lekarz był pewien , że wywołają mi poród a tu lipa ,dali leki, podłaczyli pod oxy , ale skoro nie poszło to mam czekać do terminu.... z mojej sali na cc wzieli dziewczyne co miała 170/120:eek::cool: masakra:cool:

ja zjawiłam się w szpitalu z ciśnieniem 160/110 . M,ój lekarz był pewien , że wywołają mi poród a tu lipa ,dali leki, podłaczyli pod oxy , ale skoro nie poszło to mam czekać do terminu.... z mojej sali na cc wzieli dziewczyne co miała 170/120:eek::cool: masakra:cool:
No więc właśnie - co lekarz, to inna taktyka... :dry:

Mary ja długo walczyłam z hemoroidami .. stosowałam różne leiki m.in. proctohemolan i nic... Pomogła mi maść do pupy AESCULAN:tak:
A konsultowałaś to z lekarzem? Bo tam na ulotce jest ze nie przeprowadzono odpowiednich badań na kobietach w ciązy i karmiących...
Jak długo z nimi walczyłaś? Jesli można spytać...

heheheh no ale widze ze te 90 procent sie zmniejasza codziennie...ehhehe

U nas dobrze...maly przybiera na wadze....wazy juz 3200g :-) Ja juz wdrozylam sie w cykl synka....jak narazie jest dobrze......Mysle zeby zaczac wspozyc...z mezem ale nie wiem chyba sie boje troszke...tyle czasu nic....eheeh

hehe ja to chyba bardziej sie boje ze nie wytrzymam z brakiem cwiczen.... przez te 6 tygodni.... nie wolno sie forsowac... a ja bym chciala na chrzest malej wygladac jak czlowiek a nie wieloryb :happy2::eek:

A konsultowałaś to z lekarzem? Bo tam na ulotce jest ze nie przeprowadzono odpowiednich badań na kobietach w ciązy i karmiących...
Jak długo z nimi walczyłaś? Jesli można spytać...
ja miałam je przed ciążą i używałam różnych środków przez pół roku i nic... wszystkie leki z reklamy zawiodły... to było straszne.. każda wizyta w toalecie w "grubszej sprawie " i ból , krew... Przez przypadek trafiłam na aesculan . Uzywałam go 3 razy dziennie i po 2 tyg jak ręką odjął.
W 30 tc znów się pojawiły małe zalążki , ale też aesculan pomógł. Pytałam lekarza , czy można.Gin powiedział, ze to na pewno nie zaszkodzi więc może spróbuj;-)

reklama
ja miałam je przed ciążą i używałam różnych środków przez pół roku i nic... wszystkie leki z reklamy zawiodły... to było straszne.. każda wizyta w toalecie w "grubszej sprawie " i ból , krew... Przez przypadek trafiłam na aesculan . Uzywałam go 3 razy dziennie i po 2 tyg jak ręką odjął.
W 30 tc znów się pojawiły małe zalążki , ale też aesculan pomógł. Pytałam lekarza , czy można.Gin powiedział, ze to na pewno nie zaszkodzi więc może spróbuj;-)
OOoooooo to super.... zaraz do mamy napisze zeby mi przywiozla.....
dzieki;-)

Do góry