Kasiiula
mamusia Pawełka :)
super Lundzia fajny kurczak
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moj M tylko biedny, bo jutro wieczorem podobno maja grupowe wyjscie na piwo-szefowa im stawia za jakies wyniki w pracy-a on pewnie pic nie bedzie bo bedzie chcial byc w pogotowiu samochodowym...Moglabym urodzic dzisiaj-wiedzialby na czym stoje. Albo jutro do wieczora-mialby co opijac )). Albo moglby moj tata do nas przyjechac...bo moj M moglby isc na piwo, na porodowke zawiozlby mnie taksowka jakby co a synek mialby z kim w domu zostac...
Nie śmiejcie się- tak czytam czytam posta i tak myślę:
"Ale skąd ona wie, że mój Maciuś (który jest w brzuszku) jest przeziębiony... Przecież ja nawet tego nie czuję..."
hahahah
"zblondyniałam" podczas tej ciąży
Zwróciłam uwagę że w przychodni lekarka zawsze mierzy mi ciśnienei w lewej ręce a w szpitalu w prawej?Mary mary...najgorsze to czekanie. A z cisnieniem u Ciebie to zupelnie odrotna sytuacja niz u mnie...ja zwykle mam niskie, a jak przekrocze prog przychodni, szpitala to mi skacze i na ogol wychodzi ksiazkowe
Szczęściara! Też bym chciała juz tulić takiego "kurczaka"...Hej, jestem z wrześniówek 2007, mam dla Was wieści od Luandzi: "o 4.10 urodziła się Helenka, jest strasznym kurczakiem, ważyła 2480 i 51cm dł."
Trzymam kciuki, żeby ułożyło się po Twojej myśliNo to trzymamy kciuki za Luandzie. ;-)
a ja od 4 rano mam nieregularne skurcze.... narazie czekam co sie wydarzy... za kazdym razem kiedy mam wrazenie ze nici z tego dostaje skurcz ale nie sa bardzooo bolesne wiec nie wiem..... poprostu poczekam....
a na 9 angielskiego czasu mam USG watroby w szpitalu... hehe najlepiej by bylo zaraz po nim urodzic
Kurcze mnie te pachwiny też bolą od jakiegoś czasu. Strasznie to uciążliwe jest przy chodzeniu.witam ja na dal w dwupaku eh a mnie to jakos pachwiny bola od wczoraj moze mi kosci sie rozchodza w dole eh ... boli zero ;] chyba ze siedze nie wygodnie dla dziecka to mnie kopie eh a wczoraj w koncu meza namowilam yhyhyh jednak akcji porodowej 0 wrr
Super! Gratulacje Laundzia:-)Hej, jestem z wrześniówek 2007, mam dla Was wieści od Luandzi: "o 4.10 urodziła się Helenka, jest strasznym kurczakiem, ważyła 2480 i 51cm dł."