reklama
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Passingby mówi, że prawie nie bolało. a poród trwał od 11 00-14 20
Ale pamiętajacie, ze ona juz nie miała szyjki i dziecko trzymało się na pęchzerzu płodowym :-) Poszło expressem :-)
Wczoraj dzwonila i słyszałam jak mała krzyczy hehe :-)
ale fajnie... tez bym tak expressowo chciala
martolinka
Mama i nie tylko :-)
a ja od 4 rano mam nieregularne skurcze.... narazie czekam co sie wydarzy... za kazdym razem kiedy mam wrazenie ze nici z tego dostaje skurcz ale nie sa bardzooo bolesne wiec nie wiem..... poprostu poczekam....
a na 9 angielskiego czasu mam USG watroby w szpitalu... hehe najlepiej by bylo zaraz po nim urodzic
trzymam kciuki żeby wszystko poszło po Twojej myśli;-)
luandzia powodzenia
Dzień dobry mamusie;-)
dziś w końcu zauważyłam , że wyłazi ze mnie ten paskudny czop... pewnie bym sie cieszyła , ze to już tuż tuż , ale jak Was czytam to okazuje się , że bez niego można jeszcze trochę pochodzić
jak mnie badali przed wypisem to miałam rozwarcie na opuszek palca więc marnie
Martwi mnie , że muszę brać ten DOPEGYT na ciśnienie.. to silny lek i szkoda mi truć malucha.. jutro mam wizytę u lekarza i ma on cos tam postanowić co dalej zeby mnie już nie faszerowali tylko pomogli urodzić..
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
niech da przepis jak tej szyjki sie pozbyla
witajcie mamusienki))
widze ze juz wszystkie czekamy na porody jak na zbawienie...mnie w nocy tak bolal inaczej brzuch ze tez myslalam ze juz to bedzie to i ze wstane no i porod i szpital...niestety nici i bol rowniez minolno wiec czekam dalejtorbe wczoraj spakowalam dla siebie i dla maluszka...a dzis mam wizyte u poloznej w przychodni...zobaczymy co bedzie mowic
widze ze juz wszystkie czekamy na porody jak na zbawienie...mnie w nocy tak bolal inaczej brzuch ze tez myslalam ze juz to bedzie to i ze wstane no i porod i szpital...niestety nici i bol rowniez minolno wiec czekam dalejtorbe wczoraj spakowalam dla siebie i dla maluszka...a dzis mam wizyte u poloznej w przychodni...zobaczymy co bedzie mowic
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
witam ja na dal w dwupaku eh a mnie to jakos pachwiny bola od wczoraj moze mi kosci sie rozchodza w dole eh ... boli zero ;] chyba ze siedze nie wygodnie dla dziecka to mnie kopie eh a wczoraj w koncu meza namowilam yhyhyh jednak akcji porodowej 0 wrr
R
rouż
Gość
Czekamy na wiesci! I aby porod byl blyskawiczy i bezbolesny!nie wiem ale teraz na pewno bedzie krocej bo jade rodzic odeszly mi wody trzymajcie kciuki
reklama
R
rouż
Gość
Ja juz jestem zmeczona...
U mnie poznym wieczorkiem jak lezalam mialam ze 3 skorcze i w nocy kilka ale dopiero jak zaczelam o nich mylsec-chyba je wywolalam, ale nie byly takie silne jak ostatnio :-( i nic mi ze srodka nie wychodzi, zadna galaretka, sluz itd...Ale wczoraj wieczorem mialam za to bardzo silny bol podbrzusia jakby mi sie nadwyrezyl, oraz krocza, az ciezko bylo mi chodzic, a moje lono jakby rozpulchnione, napuchniete
Macius nadlal zakatarzony, w nocy wedrowal wiec dzis i jutro zostaje ze mna w domu, a ja jestem juz taka zmeczna dyskusjami z nim aby zechcial wytrzec nosa itd i swoim samopocuzciem. Z checiom bym wyszla z domu na spacer a jestem uziemiona...mialam isc do spoldzielni...chyba jutro go zabiore z soba.
U mnie poznym wieczorkiem jak lezalam mialam ze 3 skorcze i w nocy kilka ale dopiero jak zaczelam o nich mylsec-chyba je wywolalam, ale nie byly takie silne jak ostatnio :-( i nic mi ze srodka nie wychodzi, zadna galaretka, sluz itd...Ale wczoraj wieczorem mialam za to bardzo silny bol podbrzusia jakby mi sie nadwyrezyl, oraz krocza, az ciezko bylo mi chodzic, a moje lono jakby rozpulchnione, napuchniete
Macius nadlal zakatarzony, w nocy wedrowal wiec dzis i jutro zostaje ze mna w domu, a ja jestem juz taka zmeczna dyskusjami z nim aby zechcial wytrzec nosa itd i swoim samopocuzciem. Z checiom bym wyszla z domu na spacer a jestem uziemiona...mialam isc do spoldzielni...chyba jutro go zabiore z soba.