reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2009

Natalunia Ty to przynajmniej masz czym sie zajac :tak: a ja majac juz wszystko co chcialam nawet nie mam po co zagladac na allegro :sorry2: i czas sie dluzy niemilosiernie....

reklama
no no zaczal sie listopad i te ktore mialy wczesniej rodzic urodzily a teraz wsyztskie beda po terminach chodzic heheh :)
Kaśka wypluj 3 razy przez lewe ramię:-):-)
Mnie też szlag jasny trafia...Pytają wszyscy - nawet przedszkolanki:wściekła/y:
Mój J. stwierdził dziś rano, żebym chociaż do 20 wytrzymała, by mógł jeszcze piłkę ten ostatni raz zaliczyc:eek:
mam to samo już mi się odpowiadać nie chce

Ja jak jęknę z bólu kiedy mała włazi mi pod żebra albo kiedy kłuje mnie szyjka jak diabli to mój Ł śmieje się tylko że dobrze mi tak i mam się jeszcze pomęczyć:wściekła/y: Łaził za mną przez ostatnie 2 tyg. żebym w końcu spakowała rzeczy do szpitala a ja na to że jeszcze nie, bo jest czas. W końcu do świętego spokoju wczoraj wstępnie się spakowałam, bo ostatnio kiedy mówiłam, że chciałabym mieć już po porodzie to mi powiedział że mała będzie siedzieć w brzuszku tak długo aż się spakuję a tu nadal nic:zawstydzona/y::-D
Ale najbardziej wkurza mnie mój brat!! Jak mnie widzi (a jest to codziennie) to cały czas mi mówi żebym już urodziła bo jak można łazić z takim wielgaśnym brzuchem!!:dry::wściekła/y:

hahhahah... gorzej by było jakby w oko trafił :)

uśmiałam się :)
leoparda mój mężuś wczoraj też stwierdził, że cyt.: "tak trochę boję się kochać żeby małemu krzywdy nie zrobić, a co będzie jak dostanie w główkę..." :confused:
Totalna masakra :no: powiedziałam mu co wiedziałam po czym się obraziłam i nici z wczorajszego tet'a tet :frown:

AAAAAA :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

zaczyna się !!!!

byłam w WC i wyszedl ze mnie takie b. geste pasmo śluzu, teraz juz czerwonego, z krwią !!!!!
mam skurcze reg, wlasnie je zapisuje...
zaraz ide pod prysznic, golenie i jedziemy do szpitala
BOJĘ SIĘ !!!

trzymajciu kciuki

zaczyna się !!!!

byłam w WC i wyszedl ze mnie takie b. geste pasmo śluzu, teraz juz czerwonego, z krwią !!!!!
BOJĘ SIĘ !!!

trzymajciu kciuki
nic sie nie boj bedzie dobrze....trzymamy kciuki.....:tak: oj jak ja bym chciala byc na twoim miejscu.....

zaczyna się !!!!

BOJĘ SIĘ !!!

trzymajciu kciuki

Gosia 3mam kciuki:-)oby to bylo to...daj znac ze szpitala jak mozesz i zazdroszcze ze cos sie juz dzieje u ciebie tez chche!!!

reklama
Gosiu powodzenia!! Jejku myślę, że każda z nas bardzo Ci zazdrości i chciałaby być na Twoim miejscu więc nic się nie martw!! Pomyśl że za chwile będziesz miała maleństwo w ramionach!! Aj jak ja bym też chciała:zawstydzona/y:
daj znać co i jak, czekamy na informacje !!

Do góry