D
dziunka24.
Gość
Natalunia Ty to przynajmniej masz czym sie zajac a ja majac juz wszystko co chcialam nawet nie mam po co zagladac na allegro i czas sie dluzy niemilosiernie....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
żeby to mój mówił tylko wtedy jak mnie skurcz złapie - ok. Ale pyta rano, później wieczorem i czasami przed snem... Można zwariować! A dzisiaj rano nie usłyszał budzika i budzę go a on do mnie: Co, jedziemy jednak rodzić?
Kaśka wypluj 3 razy przez lewe ramię:-):-)no no zaczal sie listopad i te ktore mialy wczesniej rodzic urodzily a teraz wsyztskie beda po terminach chodzic heheh
mam to samo już mi się odpowiadać nie chceMnie też szlag jasny trafia...Pytają wszyscy - nawet przedszkolanki
Mój J. stwierdził dziś rano, żebym chociaż do 20 wytrzymała, by mógł jeszcze piłkę ten ostatni raz zaliczyc
leoparda mój mężuś wczoraj też stwierdził, że cyt.: "tak trochę boję się kochać żeby małemu krzywdy nie zrobić, a co będzie jak dostanie w główkę..."hahhahah... gorzej by było jakby w oko trafił
uśmiałam się
nic sie nie boj bedzie dobrze....trzymamy kciuki..... oj jak ja bym chciala byc na twoim miejscu.....AAAAAA
zaczyna się !!!!
byłam w WC i wyszedl ze mnie takie b. geste pasmo śluzu, teraz juz czerwonego, z krwią !!!!!
mam skurcze reg, wlasnie je zapisuje...
zaraz ide pod prysznic, golenie i jedziemy do szpitala
BOJĘ SIĘ !!!
trzymajciu kciuki
AAAAAA
zaczyna się !!!!
byłam w WC i wyszedl ze mnie takie b. geste pasmo śluzu, teraz juz czerwonego, z krwią !!!!!
mam skurcze reg, wlasnie je zapisuje...
zaraz ide pod prysznic, golenie i jedziemy do szpitala
BOJĘ SIĘ !!!
trzymajciu kciuki