reklama
kilolek
podwójna listopadowa mama
no też tak myślałam ale jak się kłade to nic nie leci a w sumie polozna mówiła, zeby sie polozyć, bo wtedy głowka nie będzie ucikać i będą się sączyć jesli to wodyStawiam na wody Moze glowka przyciska i nie zawsze te wody sie wydostaja? Moze plote glupoty, ale jak to takie chlusty...
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
no wlasnie mnie polozyli na porodowke bo mowilam im ze wody sie sacza bo tak myslaalam a pozniej okazalo sie ze błony całe wiec to ten sluz wodnisty i na patologie... i pewnie by ciebie polozyli na obserwacje czy to wody czy nie ... mi polozna powiedziala tak ze wody to chluśna i nie bede zastanawiala sie czy to na 100% one ze bede wiedziala albo skurcze beda co 5 min wtedy mam jechac do nich
katarzyna1983
Fanka BB :)
Kilolek sa testy na sprawdzenie czy to wody plodowe - ja kupilam 3 za 37 zl w internetowej aptrece do odbioru w moim miejscie... moze maz by kupil? bedziesz spokojniejsza...
tu wklejam linka do mojego http://www.doz.pl/apteka/p10457-Bobo_Safe_test_do_wykrywania_wycieku_plynu_owodniowego_3_zestawy
tu wklejam linka do mojego http://www.doz.pl/apteka/p10457-Bobo_Safe_test_do_wykrywania_wycieku_plynu_owodniowego_3_zestawy
Ostatnia edycja:
katarzyna1983
jak tak rozmawiacie to jeszcze raz wkleje Bobo Safe, test do wykrywania wycieku płynu owodniowego, 3 zestawy - Apteka internetowa dbam o zdrowie
kilolek
podwójna listopadowa mama
w internecie są tanie ale w zwykłej aptece kosztują około 100zł szkoda mi kasy. To jjuż wolę do spzitala podjechać. Ale musiałabym męża i teścia z roboty wyciagnąć do tego jeszcze teściową do Kubusia. Straszne zamieszanie na IP powiedza mi, ze to upławy i lipa na całego. W dodatku zostawiłam w sklepie 3 siaty zakupów, więc nie bardzo mi na rekę teraz do szpitala jechać. marudzę... ale w kkońcu w ciązy jestem...Kilolek sa testy na sprawdzenie czy to wody plodowe - ja kupilam 3 za 37 zl w internetowej aptrece do odbioru w moim miejscie... moze maz by kupil? bedziesz spokojniejsza...
a codo zakupów tak a propos to ma taki patent, ze ide do marketu, robię wielgaśne zakupy na tydzień po cyzm zostawiam to wszystko w szafce przy wejściu, a mąż po pracy zabiera :-) ja biore tylko to co natychmiast musi do lodówki trafić.
D
dziunka24.
Gość
w internecie są tanie ale w zwykłej aptece kosztują około 100zł szkoda mi kasy. To jjuż wolę do spzitala podjechać. Ale musiałabym męża i teścia z roboty wyciagnąć do tego jeszcze teściową do Kubusia. Straszne zamieszanie na IP powiedza mi, ze to upławy i lipa na całego. W dodatku zostawiłam w sklepie 3 siaty zakupów, więc nie bardzo mi na rekę teraz do szpitala jechać. marudzę... ale w kkońcu w ciązy jestem...
a codo zakupów tak a propos to ma taki patent, ze ide do marketu, robię wielgaśne zakupy na tydzień po cyzm zostawiam to wszystko w szafce przy wejściu, a mąż po pracy zabiera :-) ja biore tylko to co natychmiast musi do lodówki trafić.
Nie no, patent super Nigdy bym na to nie wpadla
Nie wiedzialam ze takie drogie te testy
A
aga4444
Gość
Dziewczynki z tego co piszecie to wydaje mi się że macie upławy i że czop wam zaczyna schodzić przynajmniej mi tak lekarz powiedział, bo ja też tak mam. a wody to jest woda (ale to już moja interpretacja:-))
katarzyna1983
w internecie są tanie ale w zwykłej aptece kosztują około 100zł szkoda mi kasy.
Kilolek to moze zadzwon do tej apteki... ja pisalam ze to apteka internetowa ale odbierasz w normalnej aptece... i maja jedna w Grodzisku tu masz dane APTEKA OGÓLNODOSTĘPNA - ogólnopolski katalog aptek
reklama
A
aga4444
Gość
Ta galaretka przeźroczysta-taka jak białko kurze to jest odchodzący czopteż mam nadzieję na termin z 1 usg ale robi się coraz mnie realny, bo to DZIś a termin z ostatniego usg minął już 10 dni temu bodajże lipa jakąś
W ogóle to mam zagwostkę straszną. Pisałam Wam, ze 3 tygodnie temu odlazł mi czop. W piątek zaczęła się oczyszczać szyjka, takie kleiste mazy z pasmami krwi. I te mazy zaczęły się topniowo rozrzedzać. Coraz mniej krwi. Właściwie tylko w piatek była. No i teraz najciekawe. Chlusta mi taka gęstawa woda. I to dosłownie chlusta ale po ździebku.Wczoraj po kąpieli (w samej koszuli, bez bielizmy jeszcze sobie film ogladąłam) a potem poszłam do łóżka. dziś patrzę a podłoga od kanapy to łózka zachlapana dzisiaj w sklepie czuję "chlust" rozglądam się, podloga czysta, spodnie suche no to nic! W domu pattrze na bielixnie spora plama. Zalozyłam nowa wkłądkę i nic praktycznie. Jak idę siku to na papiierze sporo takiej przezroczystej rzadziudkiej galaretki, ale tak to nic. Połozyłam się ale tez nic nie wycieka.
3mam kciukiU mnie chyba zaczęło cos się dziać... Raz a porządnie zabolał brzuch, przy czym od razu krzyż boli i zaczęło mi promieniować na nogę... do tego okropny ból brzucha jak na @ i jest cały czas! A rano wszystko było dobrze... zaraz idę do wanny (akurat mam to szczęście że jestem u mamy) i zobaczymy co dalej... Ależ mnie strach obleciał....