reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Witamy Milka!!!!

Dziewczyny, a ja mam pytanko czy jak odchodzi czop to zawsze musza byc slady krwi? Ja zauwazylam od 3 dni na wkladce takie galaretowe kawalki, lekko brazaowe i zastanawiam sie czy to to? Przepraszam, ze tak szczegolowo opisuje, wiem brzmi to obrzydliwie....al wszystkie pisaly, ze sa tam tez slady krwi a u mnie nic takiego nie ma....
u mnie nie było krwi. Byly żółto-brązowe. Z przewagą żółci. A słysząłam z emoga być tez całkowicie białe.

reklama
poczytalam, poczytalam i mysle, ze moze to byc to...chociaz faktycznie rozne kobiety maja roznie, jedne w ogole go nie zauwazaja inne maja zarozowiony inne galaretke...a ja od kilku dni zauwazylam, ze ten moj sluz troche sie zmieil i czasem zostaja takie geste kawalki, ze nawet sie nie wchlona w wkladke....wiec moze jednak cos tam powoli staruje.....:-D:tak:

kurcze tak sobie pomyslalam, ze jak by to jakis facet poczytal to by mu odeszla ochota na seks skutecznie.....:-D:-D:-D

PS MARY nieciekawie z tym Twoim zabkiem...tez moment co?byle tylko nie zaczal cie bolec bo z kanalami na wierzchu to nie rzart....

Ostatnia edycja:
Wiadomość id IzyBK:
":) poród szybki bardzo, ale za to głowa 37 cm i szła z rączką, więc mnie rozerwało, na szczęście tylko na zewnątrz, co łokciem jechała przez cały kanał...Z krzesła porodowego zeszłam sama, i poszłam soli, nie dałam się zawieźć :) za dynię ją dziś przebrałam :)"

chciałabym zobaczyć fotkę :-) na pewno wygląda cudnie

(...)
PS MARY nieciekawie z tym Twoim zabkiem...tez moment co?byle tylko nie zaczal cie bolec bo z kanalami na wierzchu to nie rzart....
Otóż to... Z samego rana rejestruje sie do dentystki. Oby była wstanie COKOLWIEK z tym zrobic.. choćby do marca jakoś zaklajstrować a później to juz w Pl dokończe...

E-cioteczki

Macie wszystkie pozdrowienia od Anadri - Krystianek nadal nie chce jeść - odrazu usypia przystawiony do piersi, więc nieco stresowo tam mają..

Ja już od dłuższego czasu mam bóle krocza, szczegolnie jak lewą nogę podnoszę i wczoraj zauważyłam, że wyszedł mi żylak. Czy wam też się jakies pojawiły?

ja niestety mam :(((( mnie bolał okropnie, cały tydzień. Od wczoraj nie boli! Wchłonie sie dopiero po porodzie :( Przykro mi!!!

Mary że też teraz ten ząb ci się posypał!!!! 900 euro??? Kurcze może jakiś inny sposób znajdziesz z dentystą?

Katrenki to pewnie czop :))))

Witamy Milka!!!!

Dziewczyny, a ja mam pytanko czy jak odchodzi czop to zawsze musza byc slady krwi? Ja zauwazylam od 3 dni na wkladce takie galaretowe kawalki, lekko brazaowe i zastanawiam sie czy to to? Przepraszam, ze tak szczegolowo opisuje, wiem brzmi to obrzydliwie....al wszystkie pisaly, ze sa tam tez slady krwi a u mnie nic takiego nie ma....

nie bo to ten sluz jest taki brazowawy ale przezroczysty i raczej jasny to w ogole nie wyglada na krew nawet zaschnieta....sama tez nie wiem chyba zaraz cos poszukam na necie co do tych nieszczesnych czopow....:sorry2:

ja to mysle ze to czop mi odszedl w tamtym tyg we wtorek chyba biala galareta bez krwi pozniej okazał sie bardzo rozwodniony jak woda co myslalam ze to wody mi odchodza ;] a nastepna czesc odchodzila brudna nie to ze widac ze krew czy cos po porstu brunatny czop pobrudzony jakby krwia i narazie nic czysto wiec pewnie oczysciło sie juz ...
a ja wlasnie tzn z godzine temu mialam 4 silne bóle ale dzidzia ruszala sie bardzo intensywnie przy tym,.. ciekawa jestem czy to skurcze bo jak tak to ja dziekuje ... :shocked2: nie pisze sie na to :-(

(...)
Mary że też teraz ten ząb ci się posypał!!!! 900 euro??? Kurcze może jakiś inny sposób znajdziesz z dentystą?
Te 900e jest za zamkniecie kanalu... licze na to ze ewentualnie wsadzi mi tam nowe lekarstwo (lub zostawi obecne) i jakoś to "zalepi" (ok 160e) - samo zalepienie ok 80-100e - zeby tylko ze 4 m-ce wytrzymało... do wyjazdu do Pl
Jutro sie przekonam...

reklama
Do góry