reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Te 900e jest za zamkniecie kanalu... licze na to ze ewentualnie wsadzi mi tam nowe lekarstwo (lub zostawi obecne) i jakoś to "zalepi" (ok 160e) - samo zalepienie ok 80-100e - zeby tylko ze 4 m-ce wytrzymało... do wyjazdu do Pl
Jutro sie przekonam...
nie wiem czy u ciebie tez tak jest ale tu czesto widze ludzi ze strasznymi zebami albo w ogole bez...teraz wiem dlaczego!!! kogo na to stac.....:eek:

reklama
nie wiem czy u ciebie tez tak jest ale tu czesto widze ludzi ze strasznymi zebami albo w ogole bez...teraz wiem dlaczego!!! kogo na to stac.....:eek:
Dokładnie.. Nawet biorąc pod uwagę inne zarobki i przeliczając powiedzmy 1e=1zl w pl... to w pl zrobienie takiego zeba bedzie kosztowalo ok 300zl w całości tj powiedzmy 25% średniej pensji a nie 100% - tzn do tych 900e trzeba by bylo doliczyc jeszce wkladanie lekarstwa na poczatku itd zo daje razem 1200euro!!!

No tak ale Iza przytyła tylko 7,5 kg a mala ważyla ponad 3,8 kg do tego łożysko, wody...
U nas nie bedzie tak różowo :zawstydzona/y:

ja zawsze staram sie robic zeby jak jestem w pl ale wiadomo...czasem nie da sie uniknac takich przykrych niespodzianek....kiedys bylam 3 tyg w pl i kilka dni po powrocie ulamal mi sie zab...tez mialam nerwa...aleco zrobic...

ja zawsze staram sie robic zeby jak jestem w pl ale wiadomo...czasem nie da sie uniknac takich przykrych niespodzianek....kiedys bylam 3 tyg w pl i kilka dni po powrocie ulamal mi sie zab...tez mialam nerwa...aleco zrobic...
Sęk w tym ze ja robiłam tego zeba w pl.. ale jeden z trzech kanałów był jeszcze wtedy niedoleczony...:eek:
ehhhh szkoda gadać - tak patrze własnie na godziny przyjęć i stwierdzam ze nie bede sie rejestrowac z rana tylko pojade tam odrazu...
Ubłagam jakoś zeby mnie przyjęła... ze pilna sprawa itd nawet jesli ktos bedzie zapisany - boję się ze popołudnia moge np nie doczekac i zamiast u dentysty to na porodówce wyladuje..

Apropos Tantum Rosa, to czy można go używać od początku połogu?? Spakowałam go sobie do szpitala..

Ja dziś też na grobach byłam (wczoraj z resztą też).. I nic się nie dzieje, czyli termin już przekroczyłam;-) Nawet jakbym się mocno uwijała, to już dziś nie zdążę:)
Kasiula chyba też nie??

reklama
Wiadomość id IzyBK:
":) poród szybki bardzo, ale za to głowa 37 cm i szła z rączką, więc mnie rozerwało, na szczęście tylko na zewnątrz, co łokciem jechała przez cały kanał...Z krzesła porodowego zeszłam sama, i poszłam soli, nie dałam się zawieźć :) za dynię ją dziś przebrałam :)"
to jest aparatka, a linie zachowała na pewno dzięki tym schodom. Bo to trzeba być zdolnym żeby na porodówce skakać po schodach :cool2::cool2::cool2:

Jutro wizyta u gina. Zobaczymy co powie. Według niego już powinnam urodzić a ja nadala w dwupaku.Dobranoc
to trzymam kciuki, bo ja też mam jutro wizytę i ciekawość mnie łapie co tam się dzieje :happy2:

milka1509 muusic witam nowe listopadóweczki :happy2::happy2::happy2:

Do góry