reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Cleo zazdroszcze ze mozesz juz isc na spacerek hehe moj stoji dalej pusty
ale jakos zle sie czuje glowa mnie boli i brzuch tak dziwnie eh moze dzidzi juz nudno tyle czasu w brzuchu i kombinuje co by to porobic i tak se meczy matke aj

reklama
Nam na szkole rodzenia mówili, że jak są wody czyste to w ciągu 6 h jechać do szpitala. Jak są zielone w ciągu 2h. TYLKO KTO TYLE BĘDZIE CZEKAŁ???

Ja wogóle jestem pełna podziwu dla nowych mamuś. Za każdym razem jak zobaczę, że któraś urodziła przeglądam wpisy poprzednie danej mamusi i podglądam jak to u niej było.
Np. ostatnia Anadri dzień wcześniej w nocy zaczęła krwawić :szok: (JA JUŻ BYŁABYM W SZPITALU:confused:), potem skurcze mocne itd (TAKŻE BYŁABYM JUŻ W SZPITALU :confused:) a Ona - spokojnie jeszcze do sklepu na zakupy się wybrała :szok:.

Dziewczynki skąd Wy bierzecie tyle spokoju i opanowania?????????

Czy Wy wszystkie na tym forum takie opanowane?

Hej!
Ja dzis tylko na chwilke zameldowac, ze nadal jestem 2w1. Mam awarie internetu, lacze sie z tel komorkowego a to malo wygodne, wiec jutro jak usunal awarie nadrobie zaleglosci. pa

Wiadomość id IzyBK:
":) poród szybki bardzo, ale za to głowa 37 cm i szła z rączką, więc mnie rozerwało, na szczęście tylko na zewnątrz, co łokciem jechała przez cały kanał...Z krzesła porodowego zeszłam sama, i poszłam soli, nie dałam się zawieźć :) za dynię ją dziś przebrałam :)"

Wiadomość id IzyBK:
":) poród szybki bardzo, ale za to głowa 37 cm i szła z rączką, więc mnie rozerwało, na szczęście tylko na zewnątrz, co łokciem jechała przez cały kanał...Z krzesła porodowego zeszłam sama, i poszłam soli, nie dałam się zawieźć :) za dynię ją dziś przebrałam :)"

uu to miala troche ciezko ale widac silna baba z niej jak nie dala sie zawiesc nawet hehe :) super no i dopieła swojego za dynie przebrala córe :) moze foty pstryknie to zobaczymy mala dyńke a Iza to w domku chyba juz :)

uu to miala troche ciezko ale widac silna baba z niej jak nie dala sie zawiesc nawet hehe :) super no i dopieła swojego za dynie przebrala córe :) moze foty pstryknie to zobaczymy mala dyńke a Iza to w domku chyba juz :)
wczoraj urodziła więc raczej w szpitalu jeszcze są!
No niezła z niej babka, napisałam, że podziwiam i widzę, że humor nie opuszcza jej :))))
Wiecie, ja jednak cholernie się boję tego porodu....:(

Mi zostały 3 dni do terminu, a tu nic sie nie dzieje. Wczoraj w kinie bylismy na ''This is it'' i tak głośno było, że brzuch kurtką zakryłam, żeby tak sie Maks nie denerwował. Aż sobie wkręciłam, że moze szybciej pojdzie po tym, ale nie z nim te numery ;))

reklama
nam na szkole rodzenia mówili, że jak są wody czyste to w ciągu 6 h jechać do szpitala. Jak są zielone w ciągu 2h. Tylko kto tyle będzie czekał???

Ja wogóle jestem pełna podziwu dla nowych mamuś. Za każdym razem jak zobaczę, że któraś urodziła przeglądam wpisy poprzednie danej mamusi i podglądam jak to u niej było.
Np. Ostatnia anadri dzień wcześniej w nocy zaczęła krwawić :szok: (ja już byłabym w szpitalu:confused:), potem skurcze mocne itd (także byłabym już w szpitalu :confused:) a ona - spokojnie jeszcze do sklepu na zakupy się wybrała :szok:.

Dziewczynki skąd wy bierzecie tyle spokoju i opanowania?????????

Czy wy wszystkie na tym forum takie opanowane?
nie nie wszystkie ja też bym była już w szpitalu z 5 razy bo bym sie bała że nie dojadę albo co, a pewnie jak już bym się tam znalazła to bym potem narzekała że tak szybko pojechałam:-):-)

Do góry