reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

Cleo zazdroszcze ze mozesz juz isc na spacerek hehe moj stoji dalej pusty
ale jakos zle sie czuje glowa mnie boli i brzuch tak dziwnie eh moze dzidzi juz nudno tyle czasu w brzuchu i kombinuje co by to porobic i tak se meczy matke aj

reklama
Nam na szkole rodzenia mówili, że jak są wody czyste to w ciągu 6 h jechać do szpitala. Jak są zielone w ciągu 2h. TYLKO KTO TYLE BĘDZIE CZEKAŁ???

Ja wogóle jestem pełna podziwu dla nowych mamuś. Za każdym razem jak zobaczę, że któraś urodziła przeglądam wpisy poprzednie danej mamusi i podglądam jak to u niej było.
Np. ostatnia Anadri dzień wcześniej w nocy zaczęła krwawić :szok: (JA JUŻ BYŁABYM W SZPITALU:confused:), potem skurcze mocne itd (TAKŻE BYŁABYM JUŻ W SZPITALU :confused:) a Ona - spokojnie jeszcze do sklepu na zakupy się wybrała :szok:.

Dziewczynki skąd Wy bierzecie tyle spokoju i opanowania?????????

Czy Wy wszystkie na tym forum takie opanowane?

Hej!
Ja dzis tylko na chwilke zameldowac, ze nadal jestem 2w1. Mam awarie internetu, lacze sie z tel komorkowego a to malo wygodne, wiec jutro jak usunal awarie nadrobie zaleglosci. pa

Wiadomość id IzyBK:
":) poród szybki bardzo, ale za to głowa 37 cm i szła z rączką, więc mnie rozerwało, na szczęście tylko na zewnątrz, co łokciem jechała przez cały kanał...Z krzesła porodowego zeszłam sama, i poszłam soli, nie dałam się zawieźć :) za dynię ją dziś przebrałam :)"

Wiadomość id IzyBK:
":) poród szybki bardzo, ale za to głowa 37 cm i szła z rączką, więc mnie rozerwało, na szczęście tylko na zewnątrz, co łokciem jechała przez cały kanał...Z krzesła porodowego zeszłam sama, i poszłam soli, nie dałam się zawieźć :) za dynię ją dziś przebrałam :)"

uu to miala troche ciezko ale widac silna baba z niej jak nie dala sie zawiesc nawet hehe :) super no i dopieła swojego za dynie przebrala córe :) moze foty pstryknie to zobaczymy mala dyńke a Iza to w domku chyba juz :)

uu to miala troche ciezko ale widac silna baba z niej jak nie dala sie zawiesc nawet hehe :) super no i dopieła swojego za dynie przebrala córe :) moze foty pstryknie to zobaczymy mala dyńke a Iza to w domku chyba juz :)
wczoraj urodziła więc raczej w szpitalu jeszcze są!
No niezła z niej babka, napisałam, że podziwiam i widzę, że humor nie opuszcza jej :))))
Wiecie, ja jednak cholernie się boję tego porodu....:(

Mi zostały 3 dni do terminu, a tu nic sie nie dzieje. Wczoraj w kinie bylismy na ''This is it'' i tak głośno było, że brzuch kurtką zakryłam, żeby tak sie Maks nie denerwował. Aż sobie wkręciłam, że moze szybciej pojdzie po tym, ale nie z nim te numery ;))

reklama
nam na szkole rodzenia mówili, że jak są wody czyste to w ciągu 6 h jechać do szpitala. Jak są zielone w ciągu 2h. Tylko kto tyle będzie czekał???

Ja wogóle jestem pełna podziwu dla nowych mamuś. Za każdym razem jak zobaczę, że któraś urodziła przeglądam wpisy poprzednie danej mamusi i podglądam jak to u niej było.
Np. Ostatnia anadri dzień wcześniej w nocy zaczęła krwawić :szok: (ja już byłabym w szpitalu:confused:), potem skurcze mocne itd (także byłabym już w szpitalu :confused:) a ona - spokojnie jeszcze do sklepu na zakupy się wybrała :szok:.

Dziewczynki skąd wy bierzecie tyle spokoju i opanowania?????????

Czy wy wszystkie na tym forum takie opanowane?
nie nie wszystkie ja też bym była już w szpitalu z 5 razy bo bym sie bała że nie dojadę albo co, a pewnie jak już bym się tam znalazła to bym potem narzekała że tak szybko pojechałam:-):-)

Do góry