passingby
Fanka BB :)
UWAGA! MAM WIEŚCI OD ANADRI!!!! :-)
WOW to pierwszy (jak donosi Kasia) 1 listopadowy dzieciaczek od 2006 roku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
UWAGA! MAM WIEŚCI OD ANADRI!!!! :-)
(...)pierwszy dzidziuś listopadowy
czekamy na wiesci![]()
Hej. Wlasnie mam synka w ramionach. Waga 2900 . Porod kleszczowy, bo maly byl bokiem i sie zaklinowal. Wzielam gaz ktory nie dzialal i zastrzyk na spanie ale on tez nie dzialal bo skurcze mialam srednio co 10 sekund. Uczymy sie karmic piersia?
[09:55:19] marta: Ale maly zasypia ciagle. Skurcy partych z 15 mialam i wtedy darlam sie potwornoe. Gdyby nie maz to bym nie urodzila. Ale jak mi go na brzuchu polozyli to zapomnialam o wszystkim. A mezus sie poplakal.
Napisz prosze bo ja mam tylko skype w tel. Pozdrow wszystkie eciotki i blagam trzymajcie kciuki za cycka bo staram sie jak moge. Palec mi ssa a przy piersi zasypia
od Anadri:
dopakuj torbe i powoli sie wybierajWody mi lecą, nie mam skórczów. Kiedy mam jechać do szpitala, tzn. ile mam czasu ?![]()
super wieści mamy pierwszego listopadowego maluszkaUWAGA! MAM WIEŚCI OD ANADRI!!!! :-)
C.D
Hej. Wlasnie mam synka w ramionach. Waga 2920 . Porod kleszczowy, bo maly byl bokiem i sie zaklinowal. Wzielam gaz ktory nie dzialal i zastrzyk na spanie ale on tez nie dzialal bo skurcze mialam srednio co 10 sekund. Uczymy sie karmic piersia?
[09:55:19] marta: Ale maly zasypia ciagle. Skurcy partych z 15 mialam i wtedy darlam sie potwornoe. Gdyby nie maz to bym nie urodzila. Ale jak mi go na brzuchu polozyli to zapomnialam o wszystkim. A mezus sie poplakal.
No to mamy pierwszą "prawdziwą" listopadową mamę... :-):-):-)
no no nasz rok innyWOW to pierwszy (jak donosi Kasia) 1 listopadowy dzieciaczek od 2006 roku)))))))) jest czego gratulowac
![]()
super halloween bedzie obchodzic odrazu na urodziny![]()
Kochana lepiej jedz od razu, nie ma na co czekac! Powodzenia!!!Wody mi lecą, nie mam skórczów. Kiedy mam jechać do szpitala, tzn. ile mam czasu ?![]()