reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Kasiula
Już wrócił - 3 dni temu, toteż anadri twierdziła ze to przez niego to wysokie ciśnienie które w szpitalu sie skończyło... :-p:-D

Nooo, miesiąc to napewno z tymi bólami nie będe chodziła.. Ł szykuje sie na 2.11 nie wiedzieć czemu, ja blizej terminu z usg tj 5-7.11
hehe to zacznij meza meczyc jutro wieczorem :)
W sumie to by się przeciez zgadzało bo termin podobny...

Anadri chciała się ścigać ale teraz to już jej chyba nie dorównam bo:

:-)
oo a nie dawno czytalam co pisala i myslalam ze fałszywy alarm :) ze przeczeka nawet 1 :)
no prosze, moze bedzie jeszcze jedno dziecko na haloween. ciekawe, czy zdazy :-D
heheh albo pierwszy dzidziuś listopadowy :)

czekamy na wiesci :)

Właśnie wybiła godzina 00:00..
Już dziś miałam chwilę strachu, bo mi coś pociekło, myślałam, że wody.. Ale nieee..
Poza tym jestem za Tobą w lesie daleko:) Żadnego czopa, oczyszczania, mocnych skurczy.. Tylko kuje mnie szyjka..Też idę spać.. Oczy mi sie saaame zamykają:)

Widze, ze tylko ja mam jakiegos swira, zeby 1 listopada wchodzic na bb :-D:-D:-D

Cala noc nie spalam, bo jak sobie pomyslalam, ze musze dojsc na cmentarz, przejsc go calego, bo groby rodziny i znajomych sa w roznych miejscach i potem wrocic do mamy to doznalam szoku :eek: dojsc tam to dojde, ale z powrotem bedzie kiepsko :no:
No nic, pozdrawiam dziewczynki :tak:

Widze, ze tylko ja mam jakiegos swira, zeby 1 listopada wchodzic na bb :-D:-D:-D

Cala noc nie spalam, bo jak sobie pomyslalam, ze musze dojsc na cmentarz, przejsc go calego, bo groby rodziny i znajomych sa w roznych miejscach i potem wrocic do mamy to doznalam szoku :eek: dojsc tam to dojde, ale z powrotem bedzie kiepsko :no:
No nic, pozdrawiam dziewczynki :tak:

cos ty ja tez jestem heheh chcialam zoabczyc czy jakas sie rozppakowala a pozatym to zle sie czuje :(
zygac mi sie chce brzuch jakis dziwny noga boli i wogole... ale chyba se wmawiam hehehe ze to dzis i temu .... damy rade bede sie oszczedzac dzis napewno :D

cos ty ja tez jestem heheh chcialam zoabczyc czy jakas sie rozppakowala a pozatym to zle sie czuje :(
zygac mi sie chce brzuch jakis dziwny noga boli i wogole... ale chyba se wmawiam hehehe ze to dzis i temu .... damy rade bede sie oszczedzac dzis napewno :D

No to lez, zaciskaj uda i moze dasz rade przetrwac :tak:

reklama
a ja jutro mam termin i jak zaczne rodzic bede pierwsza ktora donosila !!!!! :) równo 40 tc :)
a tak pozatym KAMCIA nie odzywa sie od 2 dni !!!!!!!!!!!!!!!!
40 tc trzymam kciuki Kasiiula, teraz to najdluzej 10 dni do finału i będziesz miała swoją kruszynkę :happy2: listopadową
a KAMCIA nawet smsa nie puści?

malina1979 też 40 t c bombowo, ale wam zazdroszczę i trzymam kcuki

:tak:
Ja ci dotrzymam towarzystwa :cool2::cool2::cool2:, my byliśmy wczoraj w kościele, dzisiaj jedziemy na cmentarz tam tradycyjnie godzinka dojazd, godzinka pogaduchy i o 15 jesteśmy w domu, a w poniedziałek wizyta u ginka i groby z mojej strony :happy2:. Tym razem sobie tak to podzieliliśmy

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry