reklama
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
hehe to zacznij meza meczyc jutro wieczoremKasiula
Już wrócił - 3 dni temu, toteż anadri twierdziła ze to przez niego to wysokie ciśnienie które w szpitalu sie skończyło...
Nooo, miesiąc to napewno z tymi bólami nie będe chodziła.. Ł szykuje sie na 2.11 nie wiedzieć czemu, ja blizej terminu z usg tj 5-7.11
oo a nie dawno czytalam co pisala i myslalam ze fałszywy alarm ze przeczeka nawet 1W sumie to by się przeciez zgadzało bo termin podobny...
Anadri chciała się ścigać ale teraz to już jej chyba nie dorównam bo:
:-)
heheh albo pierwszy dzidziuś listopadowyno prosze, moze bedzie jeszcze jedno dziecko na haloween. ciekawe, czy zdazy
czekamy na wiesci
Kasiiula
malina jak sie czujesz? jutro nasz dzien
u mnie maluch cos zaczal skakac wiec ide spac zeby uspokoic go hehe niech se posiedzi jeszcze 24h
u mnie maluch cos zaczal skakac wiec ide spac zeby uspokoic go hehe niech se posiedzi jeszcze 24h
Ostatnia edycja:
malina1979
;)
Właśnie wybiła godzina 00:00..
Już dziś miałam chwilę strachu, bo mi coś pociekło, myślałam, że wody.. Ale nieee..
Poza tym jestem za Tobą w lesie daleko Żadnego czopa, oczyszczania, mocnych skurczy.. Tylko kuje mnie szyjka..Też idę spać.. Oczy mi sie saaame zamykają
Już dziś miałam chwilę strachu, bo mi coś pociekło, myślałam, że wody.. Ale nieee..
Poza tym jestem za Tobą w lesie daleko Żadnego czopa, oczyszczania, mocnych skurczy.. Tylko kuje mnie szyjka..Też idę spać.. Oczy mi sie saaame zamykają
D
dziunka24.
Gość
Widze, ze tylko ja mam jakiegos swira, zeby 1 listopada wchodzic na bb
Cala noc nie spalam, bo jak sobie pomyslalam, ze musze dojsc na cmentarz, przejsc go calego, bo groby rodziny i znajomych sa w roznych miejscach i potem wrocic do mamy to doznalam szoku dojsc tam to dojde, ale z powrotem bedzie kiepsko
No nic, pozdrawiam dziewczynki
Cala noc nie spalam, bo jak sobie pomyslalam, ze musze dojsc na cmentarz, przejsc go calego, bo groby rodziny i znajomych sa w roznych miejscach i potem wrocic do mamy to doznalam szoku dojsc tam to dojde, ale z powrotem bedzie kiepsko
Kasiiula
Widze, ze tylko ja mam jakiegos swira, zeby 1 listopada wchodzic na bb
cos ty ja tez jestem heheh chcialam zoabczyc czy jakas sie rozppakowala a pozatym to zle sie czuje
zygac mi sie chce brzuch jakis dziwny noga boli i wogole... ale chyba se wmawiam hehehe ze to dzis i temu .... damy rade bede sie oszczedzac dzis napewno
D
dziunka24.
Gość
cos ty ja tez jestem heheh chcialam zoabczyc czy jakas sie rozppakowala a pozatym to zle sie czuje
zygac mi sie chce brzuch jakis dziwny noga boli i wogole... ale chyba se wmawiam hehehe ze to dzis i temu .... damy rade bede sie oszczedzac dzis napewno
No to lez, zaciskaj uda i moze dasz rade przetrwac
reklama
E
etna36
Gość
40 tc trzymam kciuki Kasiiula, teraz to najdluzej 10 dni do finału i będziesz miała swoją kruszynkę listopadowąa ja jutro mam termin i jak zaczne rodzic bede pierwsza ktora donosila !!!!! równo 40 tc
a tak pozatym KAMCIA nie odzywa sie od 2 dni !!!!!!!!!!!!!!!!
a KAMCIA nawet smsa nie puści?
malina1979 też 40 t c bombowo, ale wam zazdroszczę i trzymam kcuki
Ja ci dotrzymam towarzystwa , my byliśmy wczoraj w kościele, dzisiaj jedziemy na cmentarz tam tradycyjnie godzinka dojazd, godzinka pogaduchy i o 15 jesteśmy w domu, a w poniedziałek wizyta u ginka i groby z mojej strony . Tym razem sobie tak to podzieliliśmyWidze, ze tylko ja mam jakiegos swira, zeby 1 listopada wchodzic na bb
Ostatnio edytowane przez moderatora: