Oj ja muszę konieczie cos na rozstępy używać bo po pierwszej ciązy mi zostało sporo, uzywałam ostatnio kremu na rozstępy zeby sie ich pozbyc i powiem Wam że widzę poprawę wiec pewnie bede uzywac dalej. Używam Ziaja reduktor rozstępów i kosztowal chyba cos kolo 10 zł wiec znośnie, mam nadzieje ze skuteczny. A Wy możecie podać firmy i ceny to moze coś sobie innego kupię?
Ja jak narazie mieszcze sie jeszcze we wszystkie spodnie tylko troche ciasniej sie robi i wałeczki zaczynają wystawać
A wogóle to dzis ważyłam sie i schudłam 1 kg
Potwierdziłam wczoraj test bo poprzednio wyszła bardzo leciutka kreseczka i tym razem dwie grube krechy az w oczy razi
U lekarza jeszcze nie byłam bo chce iśc dopiero jak będzie serduszko widać zeby odrazu było wiadomo czy wszystko ok. No bo po co kase płacic jak ma mi powiedziec tyle co wiem,ze jestem w ciązy. Myslicie ze w przyszlym tygodniu bedzie juz cos mozna bylo powiedziec konkretniejszego?
Co do objawów to ja mam zawroty głowy i mdłosci nieraz i spać mi sie chce potwornie, piersi nie bolą ale tu mam problem bo moja córcia jeszcze sobie lubi podydać cycusia zwłaszcza przed snem, wiec musze ją powoli odzwyczajac, zeby jej później smutno nie było
Życzę Nam wszystkim powodzenia i trzymam kciuki za wszystkie fasolki.
A mam jeszcze pytanie bo widze ze duzo z Was ma juz małe dzieci, jak sobie radzicie z np. noszeniem itp dzieci, bo mnie juz troche ciągnie brzuch jak nosze małą a wiadomo ze nieraz trzeba np po schodach.
http://babystrology.com/tickers/bab...nt=Mommy&year=2009&month=11&day=3&babycount=1