reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

musze zadac glupie pytanie.... czy przy skurczach brzuszek zawsze robi sie twardy? bo ja ostatnie kilka dni mam takie nieregralne bole jak na @ ale brzuszek nie jest wtedy twardy i tak sie juz zastanawiam czy to skurcze czy co....:eek:
.

ja jak mam skurcz to najpierw mam taki bol jak na okres i czuje sie tak jakby mi krew odplywala tak do dolu potem stawia mi sie brzuch tak do stozka jakbym miala jakiegos aliena w brzuchu :sorry:nie da sie tego z niczym pomylic nawet moj maz wie kiedy mam skurcz nawet jak nic nie mowie
to sa te skurcze przepowiadajace w tej chwili macica sobie trenuje ale u mnie z dnia na dzien robia sie coraz dluzsze i bardziej bolesne
Mamulica trzymaj się !

reklama
ja jak mam skurcz to najpierw mam taki bol jak na okres i czuje sie tak jakby mi krew odplywala tak do dolu potem stawia mi sie brzuch tak do stozka jakbym miala jakiegos aliena w brzuchu :sorry:nie da sie tego z niczym pomylic nawet moj maz wie kiedy mam skurcz nawet jak nic nie mowie
to sa te skurcze przepowiadajace w tej chwili macica sobie trenuje ale u mnie z dnia na dzien robia sie coraz dluzsze i bardziej bolesne
Mamulica trzymaj się !
to mnie musi bolec na cos innego bo mi sie nic nie stawia:-D;-) a brzuszek twardy tylko jak stoje.....

z tymi rozstepami to najdziwniejsze jest dla mnie to, ze najwieksze mam na samym dole az tam gdzie wloski juz rosna....:eek:a wydawalo mi sie, ze brzuszek rozciaga sie najbardziej tak na srodku brzucha a nie tam....:eek:

Ostatnia edycja:
.

z tymi rozstepami to najdziwniejsze jest dla mnie to, ze najwieksze mam na samym dole az tam gdzie wloski juz rosna....:eek:a wydawalo mi sie, ze brzuszek rozciaga sie najbardziej tak na srodku brzucha a nie tam....:eek:

taaa... wiesz ja tez nie przypuszczalam ze na udach czy tylku mi wyjda rozstepy :confused2::confused2: wcale nie mam tam napietej skory... a z tego co czytalam na innych miesiacach to wiele dziewczyn dostalo rozstepow na brzusiu juz po porodzie :szok:

Chwila nieuwagi i się dzieje:) Mamulica, bądź silna!
Agusisko też rodzi??
Rozstępami nie straszcie.. Chociaż też słyszałam, że mogą po ciąży wyjść.. Bomba.
Kingula, masz dobrego męża:)
Ja ryzykuję wizytę u fryzjera w piątek. O ile nic się nie wydarzy.. Zdecydowałam się na wsiowego naszego.. Zepsuć mi mogą wszędzie.. Tyle razy przeklinałam warszawskich fryzjerów wrrr. Ale może najpierw podpytam się w spożywczym, czy nie ryzykuję życiem idąc na rozjaśnianie:eek::eek::eek::eek:

Przedchwilka dostalam smska od Cleo1981

"Dzis wyszlam ze szpitala. Jutro jak znajde chwile wejde na forum. Padam tak ogolnie. Niunio jest cudowny :-)"

Ale jej zazdroszcze... pozytywnie oczywiscie.:-)

ciekawe co tam u MAMULICY....

reklama
Przedchwilka dostalam smska od Cleo1981

"Dzis wyszlam ze szpitala. Jutro jak znajde chwile wejde na forum. Padam tak ogolnie. Niunio jest cudowny :-)"

Ale jej zazdroszcze... pozytywnie oczywiscie.:-)

ciekawe co tam u MAMULICY....
no to dobre wieści ....:tak:
też zastanawiam się jak tam mamulica się trzyma....

Do góry