reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

reklama
dziewczyny bylam dzis na pedicure... od kostek w dol czuje sie jak nowonarodzona.

a na czwartek rano umowilam sie na full wypas masaże i czyszczenie twarzy dla ciezarnych... zaczynajac od plecow, twarz, glowa, rece, dlonie, nogi a nawet robia specjalny masaz brzuszka :szok::-D:-) Juz sie doczekac nie moge!!!! wkoncu sie zrelaksuje :-):-):-):tak:
oj jak Ci dobrze....;-)

To jak to w końcu jest? Można masować brzuszek czy nie? Zdezorientowałaś mnie teraz... :sorry:

hmmm... no nie wiem... widocznie mozna jezeli ta dziewczyna zostala specjalnie do tego wyszkolona???? rozmawialam z nia i mowila ze to specjalny masaz brzusia... nie wiem ja tam jestem za :-):-) a dzidzia jak bedzie chciala wyjsc na swiat to wyjdzie... nie mowila nic ta babka zeby ktores babce sie cos po tym dzialo...

Klaudzia ale ci zazdroszcze... ja to mojego S musze prosic o pedicure, a on to robi na szybkosc a nie na jakosc :o(

ja mojego K sie nie doprosilam wiec poszlam do salonu.. ja za to nie placilam tylko on... wiec jak nie chce za darmo to musi zaplacic :-D wkoncu sie nam nalezy za dzwiganie takiego malucha!

a ja chcialam prosic abyscie jutro o mnie pomyslaly jak bede miala o 9 ciecie.Dam znac njaszybciej jak to bedzie tylko mozliwe.Mam nadzieje ze pojdzie wszystko gladko no i w niedziele bede w domu
Zycze Wam kochane milego czasu
pozdrawiam serdecznie pa
ojej! już?? :szok: super!! :-)
myslami będę z Tobą :-)

A dzisiaj co jest??? Co to za przestój?
Nikt nie rodzi???

hehe przynajmniej tak sobie to swedzenie wynagrodze :-) az mi sie humor poprawia na sama mysl o czwartku :-)
nie watpie....tez mi sie chce...ja lubie wykorzystywac mojego do masarzu stopek bo relaksuje mnie to...dobre chociaz tyle....:laugh2: narazie na mojej liscie priorytetow jest niania elektroniczna...ta Twoja fajowa jest i chyba bede polowac na taka sama albo podobna:tak:

reklama
Kurcze, dzisiaj od samego rana strasznie ciagnie mnie blizna po nacieciu...Tak jeszcze jej chyba nie odczuwalam przez te 3 lata...Ciekawe dlaczego teraz boli...

mnie ostatnio też boli blizna a właściwie tak jak napisalas ciągnie staram się ją masować tym olejkiem i troche pomaga może się ta skóra robi troche bardziej elastyczna
dziewczyny w szoku jestem :szok: zatrważa mnie to co piszecie. Ja nawet nie wiem w którym miejscu dokłądnie byłam cięta. Tzn. pamiętam gdzie. I to nawet były 3 miejsca (bo niestety łepetyna 37 cm nie chciała przeleść) i obhaftowana byłam potem elegancko do okoła w "słoneczko" ale teraz praktycznie nie ma śladu. Jedyne co to najmniejsze nacięcie w strone odbytu jest lekko pogrubione, ale te po pokach to zupełnie widocznych gołym okiem ani namacalnych blizn nie mam. I ani razu mnie to nie bolało :szok: dobrze, ze teraz umówiłam sie z tą sama położną co poprzednio. Mam nadzieję,z e teraz tez mnie tak ładnie potnie, bo wystraszyłam się na maksa tymi waszymi bólami.

dziewczyny bylam dzis na pedicure... od kostek w dol czuje sie jak nowonarodzona.

a na czwartek rano umowilam sie na full wypas masaże i czyszczenie twarzy dla ciezarnych... zaczynajac od plecow, twarz, glowa, rece, dlonie, nogi a nawet robia specjalny masaz brzuszka :szok::-D:-) Juz sie doczekac nie moge!!!! wkoncu sie zrelaksuje :-):-):-):tak:
fajnie masz! Zazdroszczę.
Ja od mojej klasy dostałam na zakończenie roku szkolnego w prezencie karnet na darmowy masaż dla ciężarnych ale nie mam kiedy się wybrać, zwłaszcza, ze gabinet w innym mieście jest.

Do góry