Kingula82
Fanka BB :)
Jutro ma o 9.00 rano!a dzisiaj oliwka miala isc na cc ta? czy jutro?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jutro ma o 9.00 rano!a dzisiaj oliwka miala isc na cc ta? czy jutro?
oj jak Ci dobrze....;-)dziewczyny bylam dzis na pedicure... od kostek w dol czuje sie jak nowonarodzona.
a na czwartek rano umowilam sie na full wypas masaże i czyszczenie twarzy dla ciezarnych... zaczynajac od plecow, twarz, glowa, rece, dlonie, nogi a nawet robia specjalny masaz brzuszka :-) Juz sie doczekac nie moge!!!! wkoncu sie zrelaksuje :-):-):-)
To jak to w końcu jest? Można masować brzuszek czy nie? Zdezorientowałaś mnie teraz...
Klaudzia ale ci zazdroszcze... ja to mojego S musze prosic o pedicure, a on to robi na szybkosc a nie na jakosc (
oj jak Ci dobrze....;-)
ojej! już?? super!! :-)a ja chcialam prosic abyscie jutro o mnie pomyslaly jak bede miala o 9 ciecie.Dam znac njaszybciej jak to bedzie tylko mozliwe.Mam nadzieje ze pojdzie wszystko gladko no i w niedziele bede w domu
Zycze Wam kochane milego czasu
pozdrawiam serdecznie pa
nie watpie....tez mi sie chce...ja lubie wykorzystywac mojego do masarzu stopek bo relaksuje mnie to...dobre chociaz tyle.... narazie na mojej liscie priorytetow jest niania elektroniczna...ta Twoja fajowa jest i chyba bede polowac na taka sama albo podobnahehe przynajmniej tak sobie to swedzenie wynagrodze :-) az mi sie humor poprawia na sama mysl o czwartku :-)
ojej! już?? super!! :-)
myslami będę z Tobą :-)
A dzisiaj co jest??? Co to za przestój?
Nikt nie rodzi???
:-)
Czy ktoś miał jakieś wieści od Gawit?
Kurcze, dzisiaj od samego rana strasznie ciagnie mnie blizna po nacieciu...Tak jeszcze jej chyba nie odczuwalam przez te 3 lata...Ciekawe dlaczego teraz boli...
dziewczyny w szoku jestem zatrważa mnie to co piszecie. Ja nawet nie wiem w którym miejscu dokłądnie byłam cięta. Tzn. pamiętam gdzie. I to nawet były 3 miejsca (bo niestety łepetyna 37 cm nie chciała przeleść) i obhaftowana byłam potem elegancko do okoła w "słoneczko" ale teraz praktycznie nie ma śladu. Jedyne co to najmniejsze nacięcie w strone odbytu jest lekko pogrubione, ale te po pokach to zupełnie widocznych gołym okiem ani namacalnych blizn nie mam. I ani razu mnie to nie bolało dobrze, ze teraz umówiłam sie z tą sama położną co poprzednio. Mam nadzieję,z e teraz tez mnie tak ładnie potnie, bo wystraszyłam się na maksa tymi waszymi bólami.mnie ostatnio też boli blizna a właściwie tak jak napisalas ciągnie staram się ją masować tym olejkiem i troche pomaga może się ta skóra robi troche bardziej elastyczna
fajnie masz! Zazdroszczę.dziewczyny bylam dzis na pedicure... od kostek w dol czuje sie jak nowonarodzona.
a na czwartek rano umowilam sie na full wypas masaże i czyszczenie twarzy dla ciezarnych... zaczynajac od plecow, twarz, glowa, rece, dlonie, nogi a nawet robia specjalny masaz brzuszka :-) Juz sie doczekac nie moge!!!! wkoncu sie zrelaksuje :-):-):-)