reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Nie martw sie. Ja przy najbliższej okazji tzn dłuższej wizyty w pl muszę wreszcie sie udać na zabieg laserowego usuwania włosków z.... (wstyd przyznać)... brody :zawstydzona/y:
Normalnie mi broda rosnie:zawstydzona/y: Tak samo rosną mi czarne włoski przez środek brzucha od dołu do pempka - jak u faceta:zawstydzona/y:
Myslałam kiedyś ze to zbyt duża ilośc testosteronu, ale robilam badania i wyszło że "taka moja uroda" - dziekuję bardzo za taką urodę...:eek:

mi rosnie wąsik ale jasny wiec go nie widac za duzo... ale kiedys gdy bylam mlodsza sprobowalam go ogolic :-D:-D z moim talentem sie zacielam i nie dosc ze calego wasa nie zgolilam to jeszcze do tego chodzilam ze strupem. Takze wole go nawet nie dotykac teraz.

też tak mam. M mówi, ze ma stopy jak hobbit:-(

a wyrywasz je, albo golisz?

reklama
No widzisz Klaudzia, Mary się niewiele pomyliła ;-)

:-D ja już fazę złapałam całkiem..
ciśnienie mi skacze, zwykle 95/60, a pół godzinki temu 136/101 :szok: potem spadło, ale bez przerwy mierzę, bo się zdenerwowałm tym okropnie.. Cały dzień skurcze, no ale ciągle nieregularne... Synio chory, wymiotował antybiotykiem, do lekarki do domu pojechałam po receptę na inny :cool2: ucieszyła się na takiego gościa w sobotę wieczorem :eek:
No i sobota mi uciekła, mieli być goście, ale odwołałam bo syn chory, miałam dziś aktywnie urodzić, a przeleżałam cały dzień..
jutro będzie lepiej :-)

Iza wspolczuje.... Duzo zdrowka dla Twojego synka ;-) a Ty mialas sie wstrzymac z porodem do 24 jezeli dobrze pamietam?

ja mam juz od wielu lat wlosa na brodzie...nie wiem skad to....:eek: co zrobic

mojej mamie wyrasta jeden na srodku brody, srednio co 2 tyg musze jej go wyrwac penseta, ale zawsze skurczybyk odrasta

Iza wspolczuje.... Duzo zdrowka dla Twojego synka ;-) a Ty mialas sie wstrzymac z porodem do 24 jezeli dobrze pamietam?

dzięki!
miałąm czekać, ale skoro mam już skurcze i rozwarcie, i jednocześnie paciorkowca, to powinnam sie pospieszyć... i tak musze brac antybiotyk. Na dodatek dzidzi tak szybko przybiera, i gin dał zielone światło, nie ma na co czekać :cool2:

Nie martw sie. Ja przy najbliższej okazji tzn dłuższej wizyty w pl muszę wreszcie sie udać na zabieg laserowego usuwania włosków z.... (wstyd przyznać)... brody :zawstydzona/y:
Normalnie mi broda rosnie:zawstydzona/y: Tak samo rosną mi czarne włoski przez środek brzucha od dołu do pempka - jak u faceta:zawstydzona/y:
ja też mam takie włosy na pępku.... i D mówiżebym sobie goliła:szok: ale wyrywam pensetą:-p
ja mam juz od wielu lat wlosa na brodzie...nie wiem skad to....:eek: co zrobic
na brodzie mam jednego wosa który też idze zawsze pod pensetę jak tylko go zauważę;-)

miran no to niezły sposób znalazłaś na zwiedzanie. Teraz leż i uzupełniaj płyny, ale jak ci się nic nie leje to przecież któredy ci uciekają te wody??

lekarz od usg stwierdzil, ze moze lozysko nie jest juz w stanie produkowac tyle tych wod co wczesniej.... :( ja licze na to, ze sie po prostu odwodnilam.... leze i nadrabiam...

reklama
a tak pozatym to zauważyłam ze mój smerf mało sie rusza jedynie nóżka czuje jak rusza delikatnie ... tez zauważyłyście zmniejszenie aktywności waszych pociech?
U mni na razie ruchy nie osłably, moze dlatego ze ten maly wielki vzłowiek (3kg) ma tam mało miejsca i daje mi popalić :laugh2:
sugerujesz że Klaudzi się włosy wyżynają między palcami :-D:-D hihi
Iza przestań, bo ja ledwo do łazienki zdążyłam :rofl2::rofl2::rofl2: litości

no to ide sie wyciampac w oilatum (choc nie bardzo pomaga) i moze uda mi sie pozbyc tych wlochow :tak: jezeli dzis tu nie wroce to DOBRANOC dziewuszki :) Spijcie dobrze i bez zadnych niespodzianek! :tak: poczekajcie do listopada chociaz na mnie hehe
Jak czytam o tym twoim swedzeniu to już jestem cała podrapan, bo mnie wszystko swedzi na samą myl, biedna jesteś. Ja w Oliatum kąpie się co drugi dzień i pomaga (tzw. atopowe zapalenie skory)

Miriam mam nadzieję, że jutro już siębędziesz lepiej czuła i daj znać, może dobrze że tam poszliście, ja tez byłam na pogotowiu z ciśnieniem. Miałam 150/160 górne i też poprbili badania i puścili do domu, wiec na pociezenie u nas tak samo..

Do góry