reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
lekarz to powiedzial ze to normalne w ciazy :szok: dziwne.... hehe bo jak narazie to nie slyszalam zeby ktoras z was drapala sie do krwi... a przeciez to normalne :-D
juz nie wiem czy sie smiac z nich czy plakac...
Ja mam taką fazę na drapanie jak mi się włosy na nogach wyzynają ale to od zawsze - nie tylko w ciązy... i wtedy to tez potrafie do krwi... :sorry:

no ja też porodowe miałam 1,30

U mnie się cos kluje juz od wczoraj ale jakoś nie moze się wykluć. Mogłoby się ruszyć wreszcie albo uspokoić :sorry:w ruch poszły liście malin, olejek różany i czerwone winko zobaczymy co będzie dalej

Ja mam taką fazę na drapanie jak mi się włosy na nogach wyzynają ale to od zawsze - nie tylko w ciązy... i wtedy to tez potrafie do krwi... :sorry:

sugerujesz że Klaudzi się włosy wyżynają między palcami :-D:-D hihi

:-D:-D:-D:-D:-D:-D ale sie usmialam... zawsze musisz dowalic jakims haslem :-D:-D

a propo wlosow.... zawsze sie smialam z mojej mamy ze na najwiekszych palcach w stopach rosna jej takie dlugieeee wlochy.. no i mam za swoje bo dzis zauwazylam ze mi wyrastaja na kazdej :szok::wściekła/y::wściekła/y: teraz wygladam jak prosiak... spuchniete stopy i wlochy na paluchach... musze je powyrywac :-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D ale sie usmialam... zawsze musisz dowalic jakims haslem :-D:-D

a propo wlosow.... zawsze sie smialam z mojej mamy ze na najwiekszych palcach w stopach rosna jej takie dlugieeee wlochy.. no i mam za swoje bo dzis zauwazylam ze mi wyrastaja na kazdej :szok::wściekła/y::wściekła/y: teraz wygladam jak prosiak... spuchniete stopy i wlochy na paluchach... musze je powyrywac :-D
też tak mam. M mówi, ze ma stopy jak hobbit:-(

Nie martw sie. Ja przy najbliższej okazji tzn dłuższej wizyty w pl muszę wreszcie sie udać na zabieg laserowego usuwania włosków z.... (wstyd przyznać)... brody :zawstydzona/y:
Normalnie mi broda rosnie:zawstydzona/y: Tak samo rosną mi czarne włoski przez środek brzucha od dołu do pempka - jak u faceta:zawstydzona/y:
Myslałam kiedyś ze to zbyt duża ilośc testosteronu, ale robilam badania i wyszło że "taka moja uroda" - dziekuję bardzo za taką urodę...:eek:

reklama
No widzisz Klaudzia, Mary się niewiele pomyliła ;-)

:-D ja już fazę złapałam całkiem..
ciśnienie mi skacze, zwykle 95/60, a pół godzinki temu 136/101 :szok: potem spadło, ale bez przerwy mierzę, bo się zdenerwowałm tym okropnie.. Cały dzień skurcze, no ale ciągle nieregularne... Synio chory, wymiotował antybiotykiem, do lekarki do domu pojechałam po receptę na inny :cool2: ucieszyła się na takiego gościa w sobotę wieczorem :eek:
No i sobota mi uciekła, mieli być goście, ale odwołałam bo syn chory, miałam dziś aktywnie urodzić, a przeleżałam cały dzień..
jutro będzie lepiej :-)

Do góry