reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

witam sie i ja:-)obrzydliwa pogoda jest ze nic sie nie chce:-(a jutro musze jechac znowu na ktg...
mi juz tylko 25dni zostalo hehe leci ten czas:-)
leci, leci nie ma co, ja to nie wiem kiedy te 8 miesięcy mineło, ja wiedziałam że jestem w ciąży już w 3 tygodniu (albo dopiero :)) i wszyscy mi mówili, że będzie mi długo leciało (bo przeważnie kobiety dowiadują się po miesiącu dwóch - przynajmniej moje znajome) ale to nie prawda. POLECIAŁO i to dość szybko, zobaczymy jak jeszcze te ostatnie tygodnie :happy:.
Dobrze, że będziesz miała to ktg będziesz przynajmniej wiedziała, że wszystko ok!

ostatnie 5 DNI potem szpital to pewnie nic nie pospie

Noooo, to się będzie działo u ciebie :rofl2::rofl2:, przynajmniej wiesz kiedy, trochę zazdroszczę :sorry:
ps. wczoraj wieczorem maly mnie tak kopnal po prawej stronie pod zebrami, ze mam malego siniaka. :szok:
ja też dostaje często nogami pod zebra, ale siniaka jeszcze nie miałam :happy:, powiem Ci że gożej było jak miał mały rączki pod żebrami - wtedy bardziej mnie bolało

Ja też sobie dzisiaj pospałam do 10 od 23 :happy:, bo oczywiście o 22 koniec prądu, komp. bb, internetu, światła, wody, ale może przez to się wyciszyłam i dobrze mi się spało (malutka przerwa o 7), a teraz biorę się za ostatnie ciążowe prasowanie dla fasolki :)

reklama
No tak, gapa jestem, przeciez o tym ostatnio rozmawialysmy. W takim razie wydaje mi sie, ze dobrze, ze masz te leki. A kiedy nastepna wizyta i ewentualna decyzja o odstawieniu?
Więc mam brać te leki do 28.10. bo wtedy następna wizyta i wtedy już mogę rodzić lekarz w ogóle się zastanawiał długo czy mi coś zapisać ale stwierdził że jednak lepiej coś brać
NIUNIANS wierzę bo mi nic nie dolegało biegałam po sklepach po schodach bo ja nigdy czasu nie mam a jak mi doktor powiedział o tej szyjce to ma stawianie brzucha z 20x dziennie:(

ja to bym chciala urodzic 20 pazdziernika :rofl2::rolleyes::rofl:

Prosze bardzo, zrobisz mi prezent :-D

Probowalam nadrobic ten watek, ale to 15 stron i chyba nie dam rady :-(
Mi zostalo 24 dni. Tylko 24. Szok normalnie. A przez piatek i sobote mam zamiar upiec jakies 5 ciast i nie mam pojecia jak to zrobic. Na razie tylko lista z zakupami lezy :-D
Chyba mam naprawde szczescie ze u mnie sniegu brakuje. A wczoraj zlapalam gume z przodu i przez godzine szukalam wolnej wulkanizacji :szok: wszedzie zajete, bo juz zmieniaja opony na zimowe, a dla mnie i mojej malej dziurki w oponie nikt nie mial czasu i wszyscy mieli w d****, ze jestem z wielkim brzuchem i za moment musze odebrac mala z przedszkola :wściekła/y:
Dzisiaj zrobilysmy sobie z Julka wolne i sie we dwie obijamy ;-)

Prosze bardzo, zrobisz mi prezent :-D

Probowalam nadrobic ten watek, ale to 15 stron i chyba nie dam rady :-(
Mi zostalo 24 dni. Tylko 24. Szok normalnie. A przez piatek i sobote mam zamiar upiec jakies 5 ciast i nie mam pojecia jak to zrobic. Na razie tylko lista z zakupami lezy :-D
Chyba mam naprawde szczescie ze u mnie sniegu brakuje. A wczoraj zlapalam gume z przodu i przez godzine szukalam wolnej wulkanizacji :szok: wszedzie zajete, bo juz zmieniaja opony na zimowe, a dla mnie i mojej malej dziurki w oponie nikt nie mial czasu i wszyscy mieli w d****, ze jestem z wielkim brzuchem i za moment musze odebrac mala z przedszkola :wściekła/y:
Dzisiaj zrobilysmy sobie z Julka wolne i sie we dwie obijamy ;-)
a co będziesz piekła?? bo ja mam imieniny 21 i się zastanawiam co upiec :))

Dlaczego akurat 20go?
Zreszta masz duze szanse-dzidzius juz bedzie donoszony...mozesz sprobowac go "wywolac";-)

nie cesarki nie mam a 20 chce bo moj szfagier ma urodzinki i tak jakos bym chciala a pozatym boje sie ze 1 wyladuje na porodowce :( dlatego chce 20 hehe dzis meza biore na spacer moze pomecze sie troche to cos zacznie sie dziac a jak nie to moze po liscie z malin pojde do zielarskiego ...

reklama
Do góry