E
etna36
Gość
leci, leci nie ma co, ja to nie wiem kiedy te 8 miesięcy mineło, ja wiedziałam że jestem w ciąży już w 3 tygodniu (albo dopiero ) i wszyscy mi mówili, że będzie mi długo leciało (bo przeważnie kobiety dowiadują się po miesiącu dwóch - przynajmniej moje znajome) ale to nie prawda. POLECIAŁO i to dość szybko, zobaczymy jak jeszcze te ostatnie tygodnie .witam sie i ja:-)obrzydliwa pogoda jest ze nic sie nie chce:-(a jutro musze jechac znowu na ktg...
mi juz tylko 25dni zostalo hehe leci ten czas:-)
Dobrze, że będziesz miała to ktg będziesz przynajmniej wiedziała, że wszystko ok!
ostatnie 5 DNI potem szpital to pewnie nic nie pospie
Noooo, to się będzie działo u ciebie , przynajmniej wiesz kiedy, trochę zazdroszczę
ja też dostaje często nogami pod zebra, ale siniaka jeszcze nie miałam , powiem Ci że gożej było jak miał mały rączki pod żebrami - wtedy bardziej mnie bolałops. wczoraj wieczorem maly mnie tak kopnal po prawej stronie pod zebrami, ze mam malego siniaka.
Ja też sobie dzisiaj pospałam do 10 od 23 , bo oczywiście o 22 koniec prądu, komp. bb, internetu, światła, wody, ale może przez to się wyciszyłam i dobrze mi się spało (malutka przerwa o 7), a teraz biorę się za ostatnie ciążowe prasowanie dla fasolki