reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
a jakie tam macie rasy krówek??:-D:-D:-D
Dzisiaj akurat takie standardowe polskie czarno-białe łaciate się pasły - nawet troche zagadałam do nich ale chyba po polsku nie rozumiały :-D No i małe cielaczki też mijałam :-) Z regóły jednak takie bordowe tu mają - jak dla mnie "podrabiane" ;-) Krowa ma być łaciata i już :-)

Aaaaaa, i jeszcze na jeżyny z krzaka się załapałam :)

Dzisiaj akurat takie standardowe polskie czarno-białe łaciate się pasły - nawet troche zagadałam do nich ale chyba po polsku nie rozumiały :-D No i małe cielaczki też mijałam :-) Z regóły jednak takie bordowe tu mają -
Błysnę Mary i Cię olśnię, że te bordowe (czerwone na nie gadają wety) to głównie na mięso, czyli hamburgery Ci się pasą:cool::-D... A u nas te łaciate to mleczne krowy:cool2:...
I co, zaimponowałam Ci:cool::cool::-D:-D

Błysnę Mary i Cię olśnię, że te bordowe (czerwone na nie gadają wety) to głównie na mięso, czyli hamburgery Ci się pasą:cool::-D... A u nas te łaciate to mleczne krowy:cool2:...
I co, zaimponowałam Ci:cool::cool::-D:-D
Raaaannnyyy - no pewnie :tak: Pokłony Ci biję o Krowia Królowo :-D
W sumie wpadłam na to wczesniej :-p bo te bordowe to wymiona takie niewyraźne mają, chociaż z drugiej strony czasem są tak chude że do końca nie wiem czy ktoś ich tylko hobbistycznie nie hoduje :-D
Kiedyś Ł opowiadał ze korek na drodze się zrobił bo stadno wychudzonych krów przechodziło przez ulicę, a za nimi jeszcze bardziej wychudzony właściciel... :-D

reklama
Do góry