pixi
Fanka BB :)
Straszne co sie dzieje w polsce. Uważajcie na siebie,bo ślisko na drogach.A
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
chyba nic lepszego zeby darowac sobie obzeranie.......no przeciez nie ma nic lepszego niz zmrozone mieso
jak to mówią ruch to zdrowie.Tez czasem lubie się wybrac na pichotke do miasta ...gorzej z powrotemchyba nic lepszego zeby darowac sobie obzeranie.......
juz sie nawet zaczelam zastanawiac czy sie nie przejsc do centrum chociaz jak sie przeprowadzilam jakis miesiac temu to jeszcze mi sie nie zdarzylo....ale moze warto troche sie ruszyc zamiast jechac co by chociaz cos spalic.....
no wlasnie bo droga powrotna jest caly czas pod gorke....a ja zaraz zaczynam sapac i sapac....chciaz nie wiem czy perspektywa magnum w bialej czekoladzie nie jest silniejsza pomysla...narazie zjadlam jablko....jak to mówią ruch to zdrowie.Tez czasem lubie się wybrac na pichotke do miasta ...gorzej z powrotem
no masakra....te nagle zmiany pogody w ostatnich czasach sa dosc martwiace....właśnie pokazuja w wiadomościach co sie dzieje nad morzem.Masakra
no mozemy sie poscigacanadri jezeli dobrze widze to mamy termin porodu na ten sam dzień ;-) To co ścigamy sie ?
a moj D pojechal dzis do pracy na rowerze w spodenkach....