reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
a ja dałabym wszystko żeby był u nas śnieg:sorry:
nie widziałam go pzez 3 lata...
a tak kochałam zawsze zimę.,.. i śnieżek jak pruszył:tak::sorry:
ja to nawet specjalnie w zeszlym roku w grudniu do polski pojechalam, by poczuc zime. siedzialam miesiac i co? snieg spadl... 6 stycznia jak wylatywalam. przez gwatlowna zamiec samolot z w-wy mial 2 godziny opoznienia - siedzielismy w samolocie i ciagle nas odladzali....
a teraz tez mysle sobie wczoraj "no, chlodno sie juz zrobilo, nawet w nocy siegnelam po przescieradlo, by sie przykryc". patrze na termometr, a na zewnatrz 27 stopnii. faktycznie sie ochlodzilo. jeszcze nie tak dawno bylo 35. oj, a jednak z checia zamienilabym sie z wami...

Czesc Listopadoweczki, pisze do was po przerwie kilkudniowej...
W piatek, 9.10.09 zostalam mama, Maria urodzila sie o 18.41 w 33 tyg. ciazy, wazy zaledwie 2 kg ale jest silna i dzielnaBuziaki dla was. Mam nadzieje ze u was wszystko okej i wkrotce nadrobie zaleglosci...

pianistka, niesamowita wiadomosc!!! trzymamy za was kciuki i niech marysia rosnie i nabiera sil. czekamy na relacje....

ja to nawet specjalnie w zeszlym roku w grudniu do polski pojechalam, by poczuc zime. siedzialam miesiac i co? snieg spadl... 6 stycznia jak wylatywalam. przez gwatlowna zamiec samolot z w-wy mial 2 godziny opoznienia - siedzielismy w samolocie i ciagle nas odladzali....
a teraz tez mysle sobie wczoraj "no, chlodno sie juz zrobilo, nawet w nocy siegnelam po przescieradlo, by sie przykryc". patrze na termometr, a na zewnatrz 27 stopnii. faktycznie sie ochlodzilo. jeszcze nie tak dawno bylo 35. oj, a jednak z checia zamienilabym sie z wami...

:szok::szok::-D:-D szok normalnie... achh... wspolczuje Ci Miran... takie upaly wykanczaja bardziej niz ulewy i snieg.... ale jak juz urodzisz to bedziesz pomykac na spacerki normalnie.. a nie tak jak dziewczyny w Polsce usilujac pchac wozek przez snieg.
a do jakich temperatur dochodzi u Ciebie w zimie?

pixi i anadri prosilabym abyscie daly mi dane to wpisze was na liste listopadowek bo patrze ze nie ma was tam

♥ Imię-

♥ Termin porodu wg USG -
♥ Termin porodu wg OM -
♥ Płeć -
Imię maleństwa-
Na imie mam Ela.termin porodu 21 listopad.Płeć nieznana (niestety) a imię dla chłopca Pawełek a dla dziewczynki Aleksandra:happy:

Witam. Jak Wy dużo piszecie! Wczoraj nie zajrzałam i tyle miałam zaległości...ale juz wszystko nadrobiłam.
Cześć! Jak zwykle tylko na chwilkę i zaraz wracam do łóżka. Ciągle jestem w trójpaku i jakoś się trzymam (lekko nie jest-mam już dość!). !
Trzymaj się kochana jak najdłużej.
a ja wlasnie wrocilam z parku...nawet nie uwierzycie jaka piekna mamy pogode....sloneczko...cieplutko....normalnie az trudno uwierzyc, ze to pazdziernik bo w sweterku cieplo mi bylo....
Tylko pozazdrościć....
Czesc Listopadoweczki, pisze do was po przerwie kilkudniowej...
W piatek, 9.10.09 zostalam mama, Maria urodzila sie o 18.41 w 33 tyg. ciazy, wazy zaledwie 2 kg ale jest silna i dzielna,
Gratulacje :-) Kciuki oczywiście mocno zaciśnięte:-)

zima ma być do końća tygodnia. W przyszłym tygodniu znów 10-15 stopni:tak: tak mówi zubilewicz :-)
Oby nie pomylił się w tych prognozach.
Dziewczynki ja juz po wizycie. Napisze tylko ze wszystko OK..
Super. To jest najważniejsze.
dziewczyny jak tam u was pogoda? bo ogladam tvn24 i jestem przerazona tym co sie dzis dzieje w Polsce
Pogoda straszna - leje, wieje i strasznie zimno. Nic tylko położyc się i spać...

Pozdrawiam

dziewczyny jak tam u was pogoda? bo ogladam tvn24 i jestem przerazona tym co sie dzis dzieje w Polsce

No ja z szoku wyjść nie mogę jak u nas ładnie - na tym spacerze do sklepu nieźle sie spociłam. Słonko wręcz mi buzię trochę opaliło :shocked2::-D Zero wiatru, słońce na twarzy, zielona trawka wokoło a z niedaleka beczenie owiec dochodzi :-D

reklama
Do góry